E.Margit oldala - kenyérsütés és minden, ami kelt tészta: gépi és sütőben sült kenyerek, kalácsok és péksütemények, receptek
Bejelentkezés
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 
Menü
 
  
  
  
Néhány tanács és ötlet.......
 
Kenyérsütőgépek
 
Bioboltok
 
Lisztekről és magokról
 
Fórumok

Beszélgetés:

Receptek:

 
Receptek

 
Legújabb receptjeim
 
Ki vagyok én?

Bemutatkozások

 
Szavazás
Lezárt szavazások
 
Fórum
Fórumok : Beszélgetés : Általános Fórumok: 
Témaindító hozzászólás
EmMargit

2005.07.26. 21:00 -

Sziasztok kedves Látogatók!

Remélem előbb-utóbb sokan leszünk és élénk társalgás fog folyni. Kívánom, hogy mindenki érezze jól magát.

Üdvözlettel, Margit

bezsa Előzmény | 2013.04.03. 18:01 - #45187

Ildikóm!

Boldog születésnapot!

Tudod csak az országút öreg.


Pannika Előzmény | 2013.04.03. 17:16 - #45186

Ildikó! Gratulálok a szép Tortádhoz!! Nagyon jól néztek ki a fényképen!! Üdv az egész családnak!Panníka


Pannika Előzmény | 2013.04.03. 17:14 - #45185

Szia Georgina! Köszönöm a jó kívánságokat és viszont kívánok én is néktek!!és kedves családodnak is!!Panníka


ILDIKO Előzmény | 2013.04.01. 11:25 - #45184

Ez a foto nemreg keszult a szulinapomon. Az oreg Pekleany "

 

 A lanyom baratja es csaladja es a ferjem.

 


ILDIKO Előzmény | 2013.04.01. 11:17 - #45183

Sziasztok!

NELLYM!

Remelem csak, hogy feljossz es megkapod ill olvasod a levelem. A heten megjott a csomagos!  NAGY koszonet erte!!!!! A cimed a telefonszamoddal joooool elraktam uuuugy hogy megsem talaltam.Ezert is volt hogy nemtudtalak szemelyesen elerni. Azt hiszem, szerintem hogy Bezsanak kuldott mailem sem ment at sztem. NE haragudj erte!Vhogy mostanaban semmisem ugy megy ahogy kene vagy megszokott.Megyszer is nagyon koszonjuk!!

A kovetkezot tudom mondani: Elvoltunk a megbeszelesre es a ferjemet muteni fogjak.A mutet alatt dontik el hogy nagyreszt vagy az egesz jobb tudejet eltavolitjak.Kell e majd esetleges uto gyogyszer vagy sugarterapia.Van egy datumunk is: 18-an kell befekudnie es 19-en akarjak muteni. De azt is mondtak hogy lehetseges hogy elobb.Mikor szabadabb a muto a mellkassebesszel egyutt.Igy telefonalhatnak varatlanul is. A taskajat majd elkeszitem addig is es igy nem er meglepetes.

Itt is tel van meg.A nyulak inkabb egybebujnak mint szogdecselve makk-makkolnanak.Tegnap a lanyomeknal voltunk husvetolni".

Mindenkinek Kellemes Husveti unnepeket kivanok ma is meg! Jo egeszseget mindenkinek!   Majd irok ha vmi konkretot tudok. Sziasztok!

 


georgina Előzmény | 2013.03.31. 19:12 - #45182

Kívánok kellemes ümmepeket mindenkinek!


bezsa Előzmény | 2013.03.30. 16:26 - #45181

Ildikó reméljük jobbra fordulnak a dolgok.

Mindenkinek hómentes és stressznélküli ünnepeket kívánok!


paariza Előzmény | 2013.03.28. 17:40 - #45180

Ildikó ! Egyenlőre ez nagyon jó hír ! Remélem lépésről lépésre gyógyulás következik .


ILDIKO Előzmény | 2013.03.26. 20:30 - #45179

Sziasztok!

Lanyok, koszonom ujra a jo szavakat, a maileket, a segitsegeteket es a koszontot is. NE haragudjatok ram hogy nem szemelyesen irok mindenkinek!  JOLINAK is koszonom hogy megkeres!

Egyenlore jo hirem van mert a "nezooperacioval kivett nyirokcsomo szovetmintaba nem talaltak rossz dolgot. Ezert ugy hataroztak hogy megmutik a ferjemet. Izotopos tudokapacitasmerese is volt es egyebb mas meg hogy a bal egeszseges tudeje birna e a terhelest hogyha a jobb tudo nagy reszet vagy az egeszet elkene tavolitani. Errol eredmenyt meg nem tudok es csutortokon dol el minden ha minden igaz. Akkor kell mennunk vissza egy ujabb beszelgetesre es a muteti idopont stb rogzitesere.

Orulok hogy a rosszban van vmi jo is, de a mutet alatt is valtozhat az orvosok velemenye stb hogy mit talalnak esetleg meg. Egyenlore meg mindig nagy csomo van a gyomromban.Ha biztosat tudok majd akkor irok majd.

Kedves Lanyok!  MINDENKINEK Kellemes Husveti unnepeket is kivanok egyben!! Vigyazzatok magatokra es szeretteitekre! Lattam hogy micsoda keszulodesek vannak Husvetra! Fenominalis! En iden valoszinuleg nem sutok stb mert minden a megbeszelestol fugg, penteken is dolgozok meg. Szombatra a lanyom baratjanak a szulei jonnek hozzank el. NE kovezzen meg senki, de most Kinait hozatok, mert fizikailag es szellemileg nagyon nehez most. Vasarnap a lanyomekhoz megyunk husvetozni . Ok keszitenek kajat stb. Ha tudtok, hozzatok fotokat a Ti husvetolastokrol , a "gyerek es unoka nyuszikakrol".

Sok-sok puszi mindenkinek!!!!

 


georgina Előzmény | 2013.03.26. 14:49 - #45178

Ildikó,utólag is boldog szülinapot kívánok!


bezsa Előzmény | 2013.03.26. 10:56 - #45177

Zsula ez egy egészséges vita volt szerintem, senki nem akarja megbántani a másikat. Mindenki elmondta a saját nézőpontját aztán kész.

Lányok ez már nem is kicsit bosszantó, hogy már megint esik a hó!!!!!

Február végén már örömködtem, hogy ez a tél mindjárt elmúllik, aztán tessék itt maradt.

Ildikóm mi újság van, ha van lelkierőd írjál pár sort.


paariza Előzmény | 2013.03.22. 08:35 - #45176

Kedves Zsula ! Szerintem az olyanfajta vitákkal semmi gond sincs amik itt folynak . Nincs abban semmi rossz , ha mindenki elmondja a véleményét . Jó kibeszélni magunkat ha távol is vagyunk egymástól , van akit jobban ismerünk mint a saját szomszédja . Most már el tudom képzelni , mit érezhetsz amikor a fiad úton van . Csak annyi a véleményem ,  nem mindegy hogy a valóságos katasztrófahelyzet , vagy az országban uralkodó általános káosz az oka . Természetesen téged semmi esetre nem akartalak megbántani .


zsula Előzmény | 2013.03.21. 19:41 - #45175

Bezsa!

Amit én láttam a tv-be nyilatkozó hölgy, aki arról panaszkodott nem kap meleg ételt és mivel nincs nála pénz zsíros kenyérre gyüjt. Azt azér nem mulasztotta el megmutatni, hogy még meleg bélelt nadrágot is kapott ami jó meleg. Amit viszont láttam, hogy még magán emberek is vittek élelmet.

Paariza!

Azt mondod nekem, hogy kiváncsi lennél ha az én gyerekem rekedt volna a hóba akkor is megérteném e azokat akik segíteni voltak! Ehhez annyit, hogy a fiam járja Európát , Angliát, Svédországot  és még számtalan országot. Aki azt gondolja, hogy itt van csak ilyen az nagyon téved. Egy  hétig volt fütés nélkül kocsiba elakadva. Két hete Frankfurtba 100 kocsi ment össze a hó miatt, sok sebesült és 4 halott. Németországba hajóra várva 64 km-es kocsisor, a hajóra feljutás csak 9 óra várakozás. Hidd el közelről érint és tudom mi az, hogy a gyerekem kinn van az országutakon és nem tudom mi van vele, amit viszont Neked nem kívánok!

Nem akartam vitázni veletek és nem is fogok.


paariza Előzmény | 2013.03.21. 16:53 - #45174

Kedves Zsula ! Mivel látom fogalmad nincs mit árul el ez a hóhelyzet , annyit mondok , hogy a lányomék a pár km-rel arréb lévő Szlovákiában simán tudtak közlekedni ugyanazok között az időjárási viszonyok között . A kaminokat valóban időben leállították , elegendő rendőr összehangoltan tevékenykedett . A hómarókban és hókotrókban VOLT ÜZEMANYAG ! Mert az öcsémnek a parkolóban várakozó hókotrósok azt mondták azért állnak itt , mert egyetlen el - vissza útra van üzemanyaguk . Az autópálya felügyelőség csütörtökön amikor már 20 km-es volt a dugó , azt a felvilágosítást adta , hogy igen , fel lehet menni az M1-re . Sajnos ez az ország katasztrofális helyzetét mutatja , és igazad  van , a közmondások sokat tudnak én is hadd idézzek egyet : Fejétől bűzlik a hal .

Ami az emberek segítő készségét illeti Komárom és győr környékén nem volt vele hiba . Komáromban  például tinédzserek saját jószántukból forró teát osztogattak , és nem hiszem hogy a 21.-ik században hólapátokkal kell nekiindulni hómarók helyett a viharnak .

Bizony csakis a jó sorson múlott , hogy halálesetek nem történtek . Természetesen igazad van abban , hogy mivel ezt mindenki megúszta nem itt kezdődnek a problémák . Kíváncsi lennék , ha a te gyereked és testvéred rekedt volna a hóban fagyban  éjjel -nappal akkor is ennyire megértenéd-e a szervezésképtelen vezetőinket ?


bezsa Előzmény | 2013.03.21. 16:46 - #45173

Zsula Biztos volt aki "felelőtlenül" indult el, de én nem olvastam egyetlen olyan hírt sem ahol közvetlenül a mentésben résztvevőket szidta volna. Az írányítóikat azokat igen, mert az, hogy röviden írjam le (szart sem ért). Mindenki hálával és köszönettel volt a segítők felé. Úgy gondolom, bár borzastó volt a helyzet azért egyet megmutatott, hogy az emberek képesek egymást segíteni a nagy bajban pártállástól függetlenül. Ez pedig szép volt.


bezsa Előzmény | 2013.03.21. 16:41 - #45172

Ili!

Szuper nagyon jó, hogy megírtad. Most akkor kismama sokat pihenjen és örömmel várjátok a kisbabát. Kiváncsi vagyok a ruhára majd hozzál róla képet. Jó?

 


Ili49 Előzmény | 2013.03.21. 12:59 - #45171

Sziasztok!

Nagyon jó hírrel jöttem. Megvan a szövettan és jó lett. A baba és az anyuka jól vannak. Timikénknek sokat  kell pihenni és reménykedek , hogy nem lesz baj. Szörnyű hetet éltem átt. Holnaptól varrom a menyasszonyi ruhát. 

Ildikó remélem Te is jösz egy ilyen hírrel, nagyon izgulok miattatok!


zsula Előzmény | 2013.03.20. 23:01 - #45170

bezsa!

Tudom, hogy nem volt egyszerű ott lenni a hóban és nekem is volt ismerősöm aki átélte. Ami engem kicsit zavar, hogy már előtte egy héttel minden csatorna naponta többször hívta fel a figyelmet a várható rendkívüli időjárásra. Azt is megértem, hogy akinek halaszthatatlan dolga volt annak menni kellett. Azonban abban is biztos vagyok, hogy jónéhányan bizony felelőtlenek voltak, akik pici gyermekekkel indultak el. Sokan indultak a hosszú hétvégere wellneszezni, konkrétan tudok ilyeneket. Azt pl. el kellett volna halasztani és nem szabad sem a hozzánk tartozók, sem magunk, de még a minket menteni akarók életét kockáztatni.

Amivel még nem értek egyet, hogy szídják a rendőröket, tűzoltókat, katasztrófa védőket, hogy nem tudtak értük menni, olyankor amikor még a leálló sávokat is elfoglalták amit nem lehetett volna és így nem tudták járűvekkel megközelíteni az ott rekedt autókat. Láttam sok mentésen résztvevőket, hogy alig lehetett látni úgy befújta a hó, és már 30-ik óráját töltötte kinn, hogy másokat mentsen.

Amikor felkérték az embereket menjenek önként lapátolni és étel, ital szerszámot kapnak és helybe szállítják őket, akkor a nagy Budapest lakóssága a sok fiatal egyetemista elfelejtett elmenni és nembírtak négy buszt megtölteni. Na ez a szomorú és itt be is fejezem mondókámat. Ilyenkor tapasztalja meg az ember, hogy a szöveg az sok de a segítő kéz az meg kevés. Ahogy a közmondás is mondja Bajban ismerszik meg az ember.

bezsa én sem bántó szándékkal írtam le a fenti sorokat és nagyon is sajnálom akik ott rekedtek, és bizony borzalmas vihart kellett átélniük. Azonban a viharjelzést nem szabad figyelmen kívűl hagyni senkinek. 


bezsa Előzmény | 2013.03.20. 17:23 - #45169

Sziasztok!

Ildikóm nagyon sokat gondolok Rád, reménykedem, hogy hamar túl lesztek ezen az egészen. Férjednek és Neked is sok erőt kívánok.

Ili nagyon nehéz lehet Nektek is. Két fiatal, egy mama és egy baba, ( csupa boldogságnak kellene lenni),hát nem is tudok mit mondani azon kivül, hogy reméljük nem lesz rosszabb hír.

Zsula én úgy gondolom, hogy akik a hóban rekedtek, akkor és ott nagyon nehéz helyzetben voltak és mi akik a meleg lakásban ültünk ezt nem itélhetjük meg.

Más kivülről nézni a dolgokat és más átélni. Nekem csendesen ez a véleményem, de nem bántó szándékkal írtam.


zsula Előzmény | 2013.03.20. 15:30 - #45168

Üdvözlök Mindenkit!

Igazán nem is tudom, hogy mit is tudnék ili49 nek mondani, mint azt, hogy nagyon sajnálom és kívánom, hogy kismenye mielőbb meggyógyuljon és örvendeztesse meg kisunokával.

ILDIKÓ!

Neked is kitartást és erőt, férjednek szintén gyógyulást kívánok!

Fentiekhez csak annyit fűznék hozzá, hogy amint látjuk nem ott kezdődnek a problémák, hogy a hóban rekedteket nem tudták azonnal kimenteni, hisz ha nem tudtak eljutni hozzájuk akkor kicsit több türelem és tolerancia kell azokkal szemben akik értük küzdöttek. A probléma most fenti két társunknál van és szívből kívánom, hogy mindkettőjüknél rendeződjenek a dolgok és jó egészséget és mielőbbi teljes gyógyulást a hozzátartozóknak!

 


[45554-45535] [45534-45515] [45514-45495] [45494-45475] [45474-45455] [45454-45435] [45434-45415] [45414-45395] [45394-45375] [45374-45355] [45354-45335] [45334-45315] [45314-45295] [45294-45275] [45274-45255] [45254-45235] [45234-45215] [45214-45195] [45194-45175] [45174-45155] [45154-45135] [45134-45115] [45114-45095] [45094-45075] [45074-45055] [45054-45035] [45034-45015] [45014-44995] [44994-44975] [44974-44955] [44954-44935] [44934-44915] [44914-44895] [44894-44875] [44874-44855] [44854-44835] [44834-44815] [44814-44795] [44794-44775] [44774-44755] [44754-44735] [44734-44715] [44714-44695] [44694-44675] [44674-44655] [44654-44635] [44634-44615] [44614-44595] [Korábbi]

 

Sziaszok! Sok szeretettel üdvözöllek benneteket a honlapomon. Kellemes időtöltést kívánok! Ha szeretnétek a fórumban vagy a társalgóban írni, akkor először regisztrálnotok kell. Kérlek jelezzétek a kérdéseiteket, problémáitokat, mert csak akkor tudunk segíteni, ha tudjuk ki, miben szorul segítségre. Jelentkezzetek, írjatok bátran, üdv, Margit
 

 
Számláló
Indulás: 2005-07-19
 
Társalgó
Kedves Látogatók! Sajnálattal arra jutottam, hogy átállítottam a társalgót, így most csak regisztrációval és belépve lehet ide is írni. Üdv, Margit
 
Hangulatjelek

A linkek új ablakban nyílnak. A kívánt vigyorik jobb klikkel másolhatók a hozzászólásba. Aki nem Internet Explorert használ, a bal oldali menüben találja a súgót.

 

Hangulatjelek

További hangulatjelek

Egyéb hangulatjelek

Animációs tárház (Limara)

Smiley (Limara)

 

Smile                                                   
Ezek voltak eredetileg itt elérhetők.

 
Google kereső

Google

 
Kedvenc oldalaim
 
Diétázóknak
 
Fórumozók kedvenc oldalai
 
Elérhetőségeink

Margit:
emmargit@gmail.com
Egyéb elfoglaltságaim miatt átmenetileg nem tudok a levelezésemre kellő időt fordítani. A problémákat, kérdéseket inkább a fórumban kérem feltenni, ahol többen is segítséget tudnak nyújtani, mert nem ígérem, hogy belátható időn belül válaszolni tudok az e-mail-ekre. Elnézést: Margit

Bezsa (képfelrakás):
 holczervali@gmail.com

 

Kérjük, hogy a levélben a nicknevet is adja meg a levélíró (ha van), így könnyebben tudjuk azonosítani.

 
Figyelem!

A nevemmel fémjelzett receptek a sajátjaim. Felhasználható mindenkinek saját (kizárólag háztartási)céljaira, de nem járulok hozzá sem eredeti, sem átírt formában való terjesztéséhez sem az Interneten, sem más formában. A fentiek alól a sajátkezű aláírásommal ellátott postai levélben teszek kivételt. E.Margit
 
Számláló
 

Tudod, milyennek látnak téged mások? Elárulja Aszcendensed!    *****    AZ EGYETLEN MÛKÖDÕ MAGYAR DEMI LOVATO FORRÁSOD - ÉRTESÜLJ ELSÕ KÉZBÕL A DEMIVEL TÖRTÉNT HÍREKRÕL - DEMI LOVATO    *****    Hûsölj a nyári melegben egyedi módon - nézz jégkorong meccset! Nem tudod, hol kezdd? Adok pár tippet! ^^    *****    STITCHERS - Gyere és ismerd meg a Freeform csatorna sorozatát és annak színészeit! Épp San Diego Comic-Con lázban égünk!    *****    Portálépítés és portáldíszítés kezdõknek és haladóknak! Rengetek leírás, JavaScriptek , CSS ,HTML kódok,Naptár,Design!    *****    INGYENES HOROSZKÓP ELEMZÉS, ASZTROLÓGIA OKTATÁS! CSAK REGISZTRÁLNOD KELL!    *****    Re-Startoltunk! Egy SZEREPJÁTÉK, amelybe bármikor becsatlakozhatsz! Légy te is Hõs! Hõsregék RPG    *****    Erdõszéli tudósítónk jelenti: Marculábi cica éjszakai felfedezõútra indult! Gyertek ti is! Részletek a Mesetárban!    *****    Születési horoszkóp 1000 Ft. 3 év elõrejelzés 1000 Ft. Párkapcsolati elemzés 1000 Ft. Óriási nyári akció csak nálam!!!    *****    Lore rajzai ♦Lore rajzai ♦Lore rajzai ♦Lore rajzai ♦Lore rajzai ♦Lore rajzai ♦Lore rajzai ♦Lore rajzai ♦Lore rajzai ♦Lor    *****    Bûbájos boszorkák - Charmed - Extrák - Érdekességek - Cikkek - Interjúk - Bûbájos boszorkák - Charmed - Charmed -Játékok    *****    Re-Startoltunk! Egy SZEREPJÁTÉK, amelybe bármikor becsatlakozhatsz! Légy te is Hõs! Hõsregék RPG    *****    Filmek itt!    *****    Ha szeretsz filmet nézni klikk ide! Klikk klikk    *****    "Revealing the truth is like setting a match on fire. It can bring light or set your world on fire." | PROJECT D.C.    *****    Megújult külsõvel vár Magyarország egyetlen Olicity rajongói lapja! Mindennap friss hírek a sorozatról és a párosról!    *****    Készítsd el saját horoszkópod ingyen,csak kattints!Fantasztikus akciók a fõoldalon,ezt nem szabad kihagyni! Látogas meg!    *****    BLOG, STORYK, KRITIKÁK, BESZÁMOLÓK, KEDVENCEK, DIVAT, SZÉPSÉGÁPOLÁS, LAKBERENDEZÉS, MINDEN AMI EGY BLOGRA KELL!    *****    Nyári akció,minden horoszkóp megrendelés 1000 Ft. Rendelj most szeretteidnek ajándék horoszkópot.Várlak az oldalamon!    *****    Gréti. 23. ExmisszusGyakornok. Jégkorong. Ottawa Senators. Jean-GabrielPageau. ErikKarlsson. Írás. Olvasás. Blog. (: