E.Margit oldala - kenyérsütés és minden, ami kelt tészta: gépi és sütőben sült kenyerek, kalácsok és péksütemények, receptek
Bejelentkezés
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 
Menü
 
  
  
  
Néhány tanács és ötlet.......
 
Kenyérsütőgépek
 
Bioboltok
 
Lisztekről és magokról
 
Fórumok

Beszélgetés:

Receptek:

 
Receptek

 
Legújabb receptjeim
 
Ki vagyok én?

Bemutatkozások

 
Szavazás
Lezárt szavazások
 
Fórum
Fórumok : Beszélgetés : Általános Fórumok: 
Témaindító hozzászólás
EmMargit

2005.07.26. 21:00 -

Sziasztok kedves Látogatók!

Remélem előbb-utóbb sokan leszünk és élénk társalgás fog folyni. Kívánom, hogy mindenki érezze jól magát.

Üdvözlettel, Margit

paariza Előzmény | 2013.03.22. 08:35 - #45176

Kedves Zsula ! Szerintem az olyanfajta vitákkal semmi gond sincs amik itt folynak . Nincs abban semmi rossz , ha mindenki elmondja a véleményét . Jó kibeszélni magunkat ha távol is vagyunk egymástól , van akit jobban ismerünk mint a saját szomszédja . Most már el tudom képzelni , mit érezhetsz amikor a fiad úton van . Csak annyi a véleményem ,  nem mindegy hogy a valóságos katasztrófahelyzet , vagy az országban uralkodó általános káosz az oka . Természetesen téged semmi esetre nem akartalak megbántani .


zsula Előzmény | 2013.03.21. 19:41 - #45175

Bezsa!

Amit én láttam a tv-be nyilatkozó hölgy, aki arról panaszkodott nem kap meleg ételt és mivel nincs nála pénz zsíros kenyérre gyüjt. Azt azér nem mulasztotta el megmutatni, hogy még meleg bélelt nadrágot is kapott ami jó meleg. Amit viszont láttam, hogy még magán emberek is vittek élelmet.

Paariza!

Azt mondod nekem, hogy kiváncsi lennél ha az én gyerekem rekedt volna a hóba akkor is megérteném e azokat akik segíteni voltak! Ehhez annyit, hogy a fiam járja Európát , Angliát, Svédországot  és még számtalan országot. Aki azt gondolja, hogy itt van csak ilyen az nagyon téved. Egy  hétig volt fütés nélkül kocsiba elakadva. Két hete Frankfurtba 100 kocsi ment össze a hó miatt, sok sebesült és 4 halott. Németországba hajóra várva 64 km-es kocsisor, a hajóra feljutás csak 9 óra várakozás. Hidd el közelről érint és tudom mi az, hogy a gyerekem kinn van az országutakon és nem tudom mi van vele, amit viszont Neked nem kívánok!

Nem akartam vitázni veletek és nem is fogok.


paariza Előzmény | 2013.03.21. 16:53 - #45174

Kedves Zsula ! Mivel látom fogalmad nincs mit árul el ez a hóhelyzet , annyit mondok , hogy a lányomék a pár km-rel arréb lévő Szlovákiában simán tudtak közlekedni ugyanazok között az időjárási viszonyok között . A kaminokat valóban időben leállították , elegendő rendőr összehangoltan tevékenykedett . A hómarókban és hókotrókban VOLT ÜZEMANYAG ! Mert az öcsémnek a parkolóban várakozó hókotrósok azt mondták azért állnak itt , mert egyetlen el - vissza útra van üzemanyaguk . Az autópálya felügyelőség csütörtökön amikor már 20 km-es volt a dugó , azt a felvilágosítást adta , hogy igen , fel lehet menni az M1-re . Sajnos ez az ország katasztrofális helyzetét mutatja , és igazad  van , a közmondások sokat tudnak én is hadd idézzek egyet : Fejétől bűzlik a hal .

Ami az emberek segítő készségét illeti Komárom és győr környékén nem volt vele hiba . Komáromban  például tinédzserek saját jószántukból forró teát osztogattak , és nem hiszem hogy a 21.-ik században hólapátokkal kell nekiindulni hómarók helyett a viharnak .

Bizony csakis a jó sorson múlott , hogy halálesetek nem történtek . Természetesen igazad van abban , hogy mivel ezt mindenki megúszta nem itt kezdődnek a problémák . Kíváncsi lennék , ha a te gyereked és testvéred rekedt volna a hóban fagyban  éjjel -nappal akkor is ennyire megértenéd-e a szervezésképtelen vezetőinket ?


bezsa Előzmény | 2013.03.21. 16:46 - #45173

Zsula Biztos volt aki "felelőtlenül" indult el, de én nem olvastam egyetlen olyan hírt sem ahol közvetlenül a mentésben résztvevőket szidta volna. Az írányítóikat azokat igen, mert az, hogy röviden írjam le (szart sem ért). Mindenki hálával és köszönettel volt a segítők felé. Úgy gondolom, bár borzastó volt a helyzet azért egyet megmutatott, hogy az emberek képesek egymást segíteni a nagy bajban pártállástól függetlenül. Ez pedig szép volt.


bezsa Előzmény | 2013.03.21. 16:41 - #45172

Ili!

Szuper nagyon jó, hogy megírtad. Most akkor kismama sokat pihenjen és örömmel várjátok a kisbabát. Kiváncsi vagyok a ruhára majd hozzál róla képet. Jó?

 


Ili49 Előzmény | 2013.03.21. 12:59 - #45171

Sziasztok!

Nagyon jó hírrel jöttem. Megvan a szövettan és jó lett. A baba és az anyuka jól vannak. Timikénknek sokat  kell pihenni és reménykedek , hogy nem lesz baj. Szörnyű hetet éltem átt. Holnaptól varrom a menyasszonyi ruhát. 

Ildikó remélem Te is jösz egy ilyen hírrel, nagyon izgulok miattatok!


zsula Előzmény | 2013.03.20. 23:01 - #45170

bezsa!

Tudom, hogy nem volt egyszerű ott lenni a hóban és nekem is volt ismerősöm aki átélte. Ami engem kicsit zavar, hogy már előtte egy héttel minden csatorna naponta többször hívta fel a figyelmet a várható rendkívüli időjárásra. Azt is megértem, hogy akinek halaszthatatlan dolga volt annak menni kellett. Azonban abban is biztos vagyok, hogy jónéhányan bizony felelőtlenek voltak, akik pici gyermekekkel indultak el. Sokan indultak a hosszú hétvégere wellneszezni, konkrétan tudok ilyeneket. Azt pl. el kellett volna halasztani és nem szabad sem a hozzánk tartozók, sem magunk, de még a minket menteni akarók életét kockáztatni.

Amivel még nem értek egyet, hogy szídják a rendőröket, tűzoltókat, katasztrófa védőket, hogy nem tudtak értük menni, olyankor amikor még a leálló sávokat is elfoglalták amit nem lehetett volna és így nem tudták járűvekkel megközelíteni az ott rekedt autókat. Láttam sok mentésen résztvevőket, hogy alig lehetett látni úgy befújta a hó, és már 30-ik óráját töltötte kinn, hogy másokat mentsen.

Amikor felkérték az embereket menjenek önként lapátolni és étel, ital szerszámot kapnak és helybe szállítják őket, akkor a nagy Budapest lakóssága a sok fiatal egyetemista elfelejtett elmenni és nembírtak négy buszt megtölteni. Na ez a szomorú és itt be is fejezem mondókámat. Ilyenkor tapasztalja meg az ember, hogy a szöveg az sok de a segítő kéz az meg kevés. Ahogy a közmondás is mondja Bajban ismerszik meg az ember.

bezsa én sem bántó szándékkal írtam le a fenti sorokat és nagyon is sajnálom akik ott rekedtek, és bizony borzalmas vihart kellett átélniük. Azonban a viharjelzést nem szabad figyelmen kívűl hagyni senkinek. 


bezsa Előzmény | 2013.03.20. 17:23 - #45169

Sziasztok!

Ildikóm nagyon sokat gondolok Rád, reménykedem, hogy hamar túl lesztek ezen az egészen. Férjednek és Neked is sok erőt kívánok.

Ili nagyon nehéz lehet Nektek is. Két fiatal, egy mama és egy baba, ( csupa boldogságnak kellene lenni),hát nem is tudok mit mondani azon kivül, hogy reméljük nem lesz rosszabb hír.

Zsula én úgy gondolom, hogy akik a hóban rekedtek, akkor és ott nagyon nehéz helyzetben voltak és mi akik a meleg lakásban ültünk ezt nem itélhetjük meg.

Más kivülről nézni a dolgokat és más átélni. Nekem csendesen ez a véleményem, de nem bántó szándékkal írtam.


zsula Előzmény | 2013.03.20. 15:30 - #45168

Üdvözlök Mindenkit!

Igazán nem is tudom, hogy mit is tudnék ili49 nek mondani, mint azt, hogy nagyon sajnálom és kívánom, hogy kismenye mielőbb meggyógyuljon és örvendeztesse meg kisunokával.

ILDIKÓ!

Neked is kitartást és erőt, férjednek szintén gyógyulást kívánok!

Fentiekhez csak annyit fűznék hozzá, hogy amint látjuk nem ott kezdődnek a problémák, hogy a hóban rekedteket nem tudták azonnal kimenteni, hisz ha nem tudtak eljutni hozzájuk akkor kicsit több türelem és tolerancia kell azokkal szemben akik értük küzdöttek. A probléma most fenti két társunknál van és szívből kívánom, hogy mindkettőjüknél rendeződjenek a dolgok és jó egészséget és mielőbbi teljes gyógyulást a hozzátartozóknak!

 


Ili49 Előzmény | 2013.03.20. 08:45 - #45167

Sziasztok!

Szinte mindennap ittvagyok és szorítok Ildikóéknak, hogy minden Jó legyen! Csodálom a műveiteket, néha lopkodok is belelőle.Kicsit kikapcsol az agyam a jó dolgokon mert nálunk is nagy dolgok történnek. Azt hittem, hogy boldog nagyi és szertő anyós leszek. Április 6-án lett volna a fiam esküvője. Valószínű, hogy el kell halasztani. Kismenyem kismamma és elküldték rákszűrőre. Megjött az eredmény és a lehető legrosszabb. Szegeden már meg is műtötték és várjuk az eredményt. Baba és az anyuka jól vannak de minden azon múlik mi lesz az eredmény, kell-e további műtét? Ha ez még nem lenne elég, apóso lábfejében nagyon rosz a vérkeringés. Holnap viszem infúziós kezelésre, ha ez nem segít csonkolás vár rá. 90 évesen néz szegény a dolgok elé.  Annyira szerettem volna jó dolgokat írni és képet felrakni az esküvőről de ez most későbbra tolódik.

Ildikó! Kitartást és nagyon jó eredményt kívánok!


ILDIKO Előzmény | 2013.03.20. 07:51 - #45166

Sziasztok!

Koszonom ujra nektek a biztatasokat! Olvastam a maileket mindenkinek. NE haragudjatok hogy nem valaszoltam, de annyifele emocio zajlik le es a bizonytalansag a tortenesek vegett hogy az embernek neha nagggyon nehez.

Egyenlore ma es az elkovetkezendo napokban es idoben, megszeretnem pontosan tudni hogy mi meddig es hogyan van.Ma 11,30-ra kell a megbeszelesre mennunk es akkor tudom meg ill. egy reszet.Erosnek kell lennem, de OLYAN NEHEZ neha hogy az ember szive kibicsaklodik es kiszeretne csordulni.Tegnap elszoktem egyedul amig a ferjem aludt es a Kerti centrumban kerestem menedeket magamnak a sajat erzeseim elol. Viragokat neztem a szivem csordultig volt.Aztan hazamentem es a ferjem aludt meg...egy kis erot gyujtottem igy magamba. Ha tudok jovok majd ha a dolgok "engedik"majd. Vigyazzatok magatokra es szeretteitekre! Mindenkinek jo egeszseget!

 


zsula Előzmény | 2013.03.19. 21:14 - #45165

ILDIKÓ!

Először is minden jót kívánok férjednek és mielőbbi gyógyulást! Neked erőt, hogy gondját tudd viselni most a beteg napjaiban. Kérlek írd meg olvastad e emailjeimet és ha igen akkor kérlek válaszolj. Vigyázzatok Magatokra! zsula

 


ILDIKO Előzmény | 2013.03.19. 11:12 - #45164

Sziasztok!

Nem jottem, mert elfoglalt voltam a dolgokkal , ...eees hat ugy is igaz hogy a szo nem elfogy hanem bentragad.

Keddi napra hivtak be bennunket a "nezooperaciora. A ferjem ugye nem ehetett, raadosul cukros is + inzulin stb. Egesz nap nem evett es erre delutan 15,30-kor benyogik hogy az operacio elmarad. Haaat persze! hogy a cukra is felborult.26-ra ment fel.Infuzion volt es mas inzulinfajtat adtak amit szokott.Erre azt varjak hogy javuljon"Hat termeszetesen hogy nem ugyan az es maskent reagal a szervezetedNagy nehezen a sajat inzulinjaval alacsonyabb lett.Masnap reggel megoperaltak, +szovettanra mintat vettek. Ujra felszokott a cukor. Ugy volt hogy haza sem engedik. Egesz ejjel infuzio, orankent cukormeres stb O meg jo faradt is lett mert igy nemtudsz pihenni sem. Szoval korhazba ne keruljon az ember...Aztan masnapra annyira jobb lett hogy hazajohetett. Csutortok ejjel belazasodott es a sebe alatt begyulladt.Szombat ugy telt el hogy a surgossegin ultunk es vartuk a kovetkezo hirt hogy mi is van. Tegnnap visszavolt kontrolra, addig is homerozes, figyeles stb mert akkor ujra megnyitjak a sebet.    Haaaaala az egnek, hogy ha nehezen is de jobb lett.Holnap szerdan megyunk vissza es akkor halljuk hogy hogyan es meddig"""Ettol fugg a kezelese is. Majd irok, de neha nagyon nehez. !!!!!!

Vigyazzatok magatokra es szeretteitekre! Jo egeszseget mindenkinek addig is!

 


bezsa Előzmény | 2013.03.14. 15:39 - #45163

Ildikó gondolunk Rátok!


nagyzsuzsa Előzmény | 2013.03.14. 08:53 - #45162

Ildikó szia!

 Látom a névnapodra szánt kép nem jelent meg, egy weboldalról vettem, valószínüleg védett kép.

 Kellett egy képtárolót is keresnem mert nem akarom az ittenit használni (Képkezelő). Találtam is egyet, nagyon könnyü, egyszerü, csúsztatással lehet bevinni a saját képeket is a számítógépünkről, ha valakit érdekel beteszem a linket.

 Hogy vagytok Ildikó?


zsula Előzmény | 2013.03.13. 21:16 - #45161

Mindenkit Üdvözlök sok-sok szeretettel!

Ildikó!

Nem tudom olvastad-e amit e-mailedre írtam! Kérlek ha tudsz válaszolj! Addig is minden jót kívánok!


ILDIKO Előzmény | 2013.03.12. 07:51 - #45160

Sziasztok!

Koszonom MINDENKINEK a koszontot es az "erosito"szavakat!

Ma, most   10:30-ra megyunk a korhazba az operaciora, ha minden gond nelkul atveszeli, holnap hazajohet, mivel ez "csak "egy "nezo "operacio. Ennel nezik hogy meddig es hogyan all a betegseg es szovetmintat is vesznek ujra..

Este irok majd...  Sziasztok!

 


nelly Előzmény | 2013.03.11. 19:41 - #45159

Illetve a címedet akartam megtudni... bocsi.. nem az email címet... milyen szórakozott vagyok...


nelly Előzmény | 2013.03.11. 19:40 - #45158

Ildikóm! Névnapod alkalmából szeretettel gratulálok! Ha megírod az email címed, az enyém változatlan, szívesen küldök Neked Béres cseppet. Van már kifejlesztett változata is, a +, ami még többet tud.  Szorítok Nektek!


georgina Előzmény | 2013.03.11. 17:57 - #45157

Ildikó,boldog névnapot!


Remélem férjeddel minden rendben lesz,erőt és kitartást kívánok!


[45603-45584] [45583-45564] [45563-45544] [45543-45524] [45523-45504] [45503-45484] [45483-45464] [45463-45444] [45443-45424] [45423-45404] [45403-45384] [45383-45364] [45363-45344] [45343-45324] [45323-45304] [45303-45284] [45283-45264] [45263-45244] [45243-45224] [45223-45204] [45203-45184] [45183-45164] [45163-45144] [45143-45124] [45123-45104] [45103-45084] [45083-45064] [45063-45044] [45043-45024] [45023-45004] [45003-44984] [44983-44964] [44963-44944] [44943-44924] [44923-44904] [44903-44884] [44883-44864] [44863-44844] [44843-44824] [44823-44804] [44803-44784] [44783-44764] [44763-44744] [44743-44724] [44723-44704] [44703-44684] [44683-44664] [44663-44644] [Korábbi]

 

Sziaszok! Sok szeretettel üdvözöllek benneteket a honlapomon. Kellemes időtöltést kívánok! Ha szeretnétek a fórumban vagy a társalgóban írni, akkor először regisztrálnotok kell. Kérlek jelezzétek a kérdéseiteket, problémáitokat, mert csak akkor tudunk segíteni, ha tudjuk ki, miben szorul segítségre. Jelentkezzetek, írjatok bátran, üdv, Margit
 

 
Számláló
Indulás: 2005-07-19
 
Társalgó
Kedves Látogatók! Sajnálattal arra jutottam, hogy átállítottam a társalgót, így most csak regisztrációval és belépve lehet ide is írni. Üdv, Margit
 
Hangulatjelek

A linkek új ablakban nyílnak. A kívánt vigyorik jobb klikkel másolhatók a hozzászólásba. Aki nem Internet Explorert használ, a bal oldali menüben találja a súgót.

 

Hangulatjelek

További hangulatjelek

Egyéb hangulatjelek

Animációs tárház (Limara)

Smiley (Limara)

 

Smile                                                   
Ezek voltak eredetileg itt elérhetők.

 
Google kereső

Google

 
Kedvenc oldalaim
 
Diétázóknak
 
Fórumozók kedvenc oldalai
 
Elérhetőségeink

Margit:
emmargit@gmail.com
Egyéb elfoglaltságaim miatt átmenetileg nem tudok a levelezésemre kellő időt fordítani. A problémákat, kérdéseket inkább a fórumban kérem feltenni, ahol többen is segítséget tudnak nyújtani, mert nem ígérem, hogy belátható időn belül válaszolni tudok az e-mail-ekre. Elnézést: Margit

Bezsa (képfelrakás):
 holczervali@gmail.com

 

Kérjük, hogy a levélben a nicknevet is adja meg a levélíró (ha van), így könnyebben tudjuk azonosítani.

 
Figyelem!

A nevemmel fémjelzett receptek a sajátjaim. Felhasználható mindenkinek saját (kizárólag háztartási)céljaira, de nem járulok hozzá sem eredeti, sem átírt formában való terjesztéséhez sem az Interneten, sem más formában. A fentiek alól a sajátkezű aláírásommal ellátott postai levélben teszek kivételt. E.Margit
 
Számláló
 

Vonatozzunk együtt a gyereknapon! Robogjatok Budapesten vagy Balatonfenyvesen, vagy készítsetek kisvonatot a Mesetárban!    *****    Filmes hírek és kritikák lelõhelye. ÚJ oldal, ami filmekkel és színészekkel foglalkozik. Nézz be most és máskor is!    *****    Az egyetlen magyar forrás a BOSSZÚÁLLÓK univerzumáról | Az egyetlen magyar forrás a BOSSZÚÁLLÓK univerzumáról    *****    HAMAROSAN - DOVE CAMERON RAJONGÓI OLDAL - HAMAROSAN - DOVE CAMERON RAJONGÓI OLDAL - HAMAROSAN - DOVE CAMERON    *****    KÖNYVAJÁNLÓK - ha nem tudod mit olvass, itt találhatsz hozzá inspirációt - BOOKISLAND    *****    Loki rajongók! Fan Fiction és egyéb történetek! Gyere és olvass nálam kedvedre! Ha tetszik, claim loyalty to me! (Loki)    *****    Ayang - Avagy milyen is a világ az én szememmel    *****    LÉGY A MAGAD ASZTROLÓGUSA és segíts másoknak is az asztrológia tanaival!    *****    Társszerkesztõket keresek a dakotajohnson.tk újranyitásához.Ha érdekel és szeretnél jelentkezni kattints a részletekért!    *****    Április 22. a Föld napja! Az ünnep alkalmából cifraszûrös juhászlegény vár benneteket a Mesetárban! Nézzetek be hozzánk!    *****    Asztrológiai tanácsadás, részletes elemzésekkel, a legkedvezõbb áron és teljesen ingyenes konzultáció, idõkorlát nélkül!    *****    Egy jégkorong-rajongó lelkészgyakornok lány blogja - ha van kedved, nézz be, szeretettel látlak :) Gréti    *****    Minden Kedves látogatómat szeretettel várom Asztrológia oldalamon, ahol az oktatás INGYENES, az elemzés BECSÜLET-KASSZÁS    *****    Ayang Avagy milye is a világ az én szememmel    *****    Charmed - Új külsõ - Még több tartalom - Még több információ, érdekesség - CHARMED - Bûbájos boszorkák - Varázslat - Cha    *****    BOOKISLAND -> A könyvek birodalma elvezet a képzeletünk világába! <- BOOKISLAND    *****    KUTYA VS MACSKA, MELYIK AZ OKOSABB? SZAVAZZ! FÉLSZ A ROBOTOKTÓL, VAGY SEM? MONDD EL! KUTYA VS MACSKA!KUTYA VS MACSKA!!!!    *****    Outsider - Gay - Creative - Rebel - Tolerant - Furry - Brony - Hipster - Gamer - Otherkin - Geek - Autistic    *****    Online Gyermekáruház és bababolt Több ezer termékkel olcsón, országos kiszállítással!    *****    Charmed - Új külsõ - Még több tartalom - Még több információ, érdekesség - CHARMED - Bûbájos boszorkák - Varázslat - Cha