E.Margit oldala - kenyérsütés és minden, ami kelt tészta: gépi és sütőben sült kenyerek, kalácsok és péksütemények, receptek
Bejelentkezés
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 
Menü
 
  
  
  
Néhány tanács és ötlet.......
 
Kenyérsütőgépek
 
Bioboltok
 
Lisztekről és magokról
 
Fórumok

Beszélgetés:

Receptek:

 
Receptek

 
Legújabb receptjeim
 
Ki vagyok én?

Bemutatkozások

 
Szavazás
Lezárt szavazások
 
Fórum
Fórumok : Receptek : Karácsonyi ételek és sütemények Fórumok: 
Témaindító hozzászólás
EmMargit

2005.10.03. 01:31 -

Sziasztok!

Bár még csak most kezdődött az október, nem árt gondolni a közeledő Karácsonyra.
Kérlek Benneteket, hogy osszátok meg kedvenc ételeitek, süteményeitek receptjét, amiből válogathatna az ide látogató.
Így talán még színesebbé tehetnénk a Karácsonyi ünnepnapok asztalát.

 

                              ^

                           <--->

                         <------>

                        <-------->

                       <---------->

                              II

Várom az ötleteket, üdv, Margit

EmMargit Előzmény | 2005.10.22. 02:37 - #13

Kenyérke receptje:

 

Hagyományos diós és mákos beiglim receptje, melynek tésztáját kenyérsütőre módosítottam:

Tészta
2 dl. tej
2 tojás
3 csapott kanál cukor
2 dkg élesztő
25 dkg olvasztott margarin
1 mokkás kanál só
60 dkg rétesliszt

Dagasztó-kelesztő programmal készítem
A tésztának dagasztás közben szép gömbölyűen kell majd gurulnia. Ha ragadós lenne, akkor egy picike lisztet utánna kell szórni.
A tésztát kelesztés után 4 egyenlő részre vágom és téglalap alakúra ujjnyi vastagra kinyujtom. A tölteléket egyenletesen elosztom rajt. A feltekerés kezdésénél a ráhajtásnál lehagyom mivel a másik oldalon van mák s így a kezdésnél a töltelék csomót elkerülöm.

A tésztát kerek formájúra is lehet nyújtani s akkor a bejgli formája egy kicsit eltérő a megszokottól.

Töltelékek:
Dió:
25 dkg darált dió
10 dkg darált keksz
10 dkg mazsola
4 kanál cukor
1-2 mérőp. tej, attól függ mennyivel lehet a tölteléket kenhetővé tenni.

Mák:
25 dkg darált mák
10 dkg búzadara
1 citrom reszelt héja és leve
4 kanál cukor
1- 1 1/2 mérőp. tej, attól függ mennyivel lehet a tölteléket kenhetővé.

A betöltött beigliket 1 tojás sárgájával bekentem kb. 20 percig pihentettem, majd újra átkentem és az oldalait egy nagy tűvel (hústekercsnél használatos összetűző) egyenletesen végig szurkálom, hogy ne repedjen meg sütéskor.
Alacsonyabb hőfokon kell 25-30 percig sütni.


Javasolom, hogy egyszerre csak 2 db-ot süssetek ki, mert a beiglik kb. max. 2-szeresre dagadnak.

 

Beigli Beigli

 


EmMargit Előzmény | 2005.10.17. 00:23 - #12

Kartika receptje:

Zacskóban sült lazacszelet:

 
4 közepes sárgarépa
1 fej lila hagyma
1 poré hagyma
2 fej édeskömény Csikokra vágom)
4 teáskanál oliva olaj
só, frissen örölt bors
4 ág kakukkfű
80 dkg lazacfilé (én 4 szelet veszek kettőnknek, ha többen vagyunk úgy nő az adag)
néhány friss kaporlevél (én lefagyasztok és az is jó)
4 evőkanál száraz fehérbor
 
(bármi más zöldség is kerülhet bele, ami passzol hozzá néha teszek bele vékony karika gyömbért mi szeretjük vagy gombát mikor milyen alkalom van és mihez van kedvünk, Szeretjük a különleges ízeket, gyömbér, édeskömény)
 
Van amikor bepácolom előző este,(olaj és füszer keverékében áztatom a halat) van hogy frissibe csinálom, mikor hogy van időm.
 
Sütőzacskó aljára halmozom a zöldségeket, rá a halat, a kakkukfüvet és kaprot, megöntőzöm a borral.
Lezárom a zacskót kb. 20-25 percig sül a gáz kettes fokozatán.Nagyon izletes, kimélő étel.

Batka Előzmény | 2005.10.15. 22:13 - #11

bocsánat, úgy látszik, Operában nem maradandó a szerkesztésnél mutatott látvány...

Batka Előzmény | 2005.10.15. 22:11 - #10

Csokis sütemény kókusszal

Hozzávalók a tésztához (a kikeverés sorrendjében):

  • 25 dkg vaj
  • 25 dkg cukor
  • 5 tojás sárgája
  • 50 dkg liszt
  • 1 csipet só
  • 4 evőkanál holland kakaó
  • 1 csomag sütőpor
  • 1 narancs reszelt héja
  • 10 dkg kókuszreszelék
  • 10 dkg reszelt étcsoki
  • min. 2,5 dl tej
  • 5 tojás kemény habbá vert fehérje

A vajat és cukrot külön kihabosítjuk, a többi alkotóelemet ebben a sorrendben a masszához keverjük. Zsírpapírral bélelt tepsiben célszerű sütni, 200 fokon kb. 25-25 perc alatt kész (tűpróba, ne száradjon ki).

Rátét: 4 dl habtejszín 15 dkg reszelt étcsoki A csokit a tejszínben megolvasztjuk, éjszakára a hűtőbe tesszük. Másnap habbá verjük, a csokis-kókuszos tésztára kenjük, a tetejét kb. 5 dkg kókuszreszelékkel megszórjuk. Az eredeti recept rombusz alakú szeleteket ír, és hogy hullámokat rajzoljunk a csokis habból. Ha a csokis tejszínt nem sikerül kemény habbá verni, a tésztát és krémet somlói galuska-szerűen, kelyhekben is tálalhatjuk. Vagy tejszín helyett Hulalával is készíthetjük, abba csak bele szoktam keverni a csokireszeléket, és felverem, ezt a sütés napján is el lehet készíteni. Ez az adag egy nagy gáztepsit tölt meg, a süti masszív, laktató, és a narancshéj miatt nem egyszerűen csokis-kókuszos ízű, de mivel annyira nem kirívóan szokatlan, a családtagjaim közül a konzervatívabbak is szeretik. Az igazsághoz hozzátartozik, hogy a recept az egyik Rama süteményeskönyvből származik, amelyet az anyukám egy pontgyűjtő akcióban szerzett, de esküszöm, én soha nem használok Ramát! :)


EmMargit Előzmény | 2005.10.14. 23:11 - #9

Nogea receptje

Császár zsemle

  • 45 dkg liszt
  • 1 ek cukor
  • 1tk só
  • 25g élesztő
  • 2,5 dl tej
  • 30g margarin

Az élesztőt felfuttatom és elkészítem gépbe a tésztát a DOUGH programon. Utána 8 felé osztom, tetejére kereszt vágást teszek, tepsire rakom,kelesztem. Tetejét vagy felvert tojással, tejjel, de volt hogy csak vízzel kentem le. Hamburger buci Ugyan ez a recept de 4-5 evőkanál + cukorral,és 5 felé osztom.Tejes tojással kenem le. Hatalmas nagy bucik lesznek akár a boltiak. Nem saját a reci de a hambi zsemlét azt én fejlesztettem ki. A császár zsemit valaki a netre írta de már nem tudom hová és ki.


EmMargit Előzmény | 2005.10.14. 22:59 - #8

Judig receptje:

Szeretnék megosztani egy receptet, ami szerintem karácsonyra nagyon szép és finom lenne.

Hústorta:

Hozzávalók:

  • Bacon szalonna kb. 16 db
  • Pulykaszeleteket kb. 10 db vékony
  • Ananászkarika 1 kis doboz
  • Sonkaszelet 8-10 db

Bacon szalonnát egy gömbölyű jénai aljába sorba lerakni (jénaiból kilógatni kb a felét, hogy majd felhajtható legyen, és a végén befedje az egészet). Pulykaszeleteket besózni és bepanírozni : liszt, tojás, reszelt sajt (zsemlemorzsa helyett). Ananász karikákat szeletelni, és félbevágni (hogy vékonyabb legyen) Hozzávalókat rétegezni: hús - ananász - sonka (nekem 3 emelet magas lett-jénai méretfüggő)) Bacont ráhajtani 3 dl tejszínt ráönteni jénai tetőt rátenni (először csak kb. 2 dl, mert esetleg kiforr-mint nekem először- a tálból) .Kis idő elteltével amikor már beszívódott a tejszín egy része, mehet rá a többi) 180 C-on kb. 1 1/2 órát sütni Kihűlés után alufóliára kiborítani és becsomagolni vele. Hűtőbe tenni. Tálaláskor felvágni torta cikkekre. Ezt előző nap el lehet (sőt kell is) készíteni. Nagyon szép és mutatós szeleteléskor. Na meg FINOM :-))) Jó étvágyat!

hústorta és svéd fasírt


jegkasa Előzmény | 2005.10.10. 21:23 - #7

Közre adom amit én szoktam karácsonyi menüben sütni:

Aszalt szilvás pulykamell

A pulyamellet kiklopfoljuk jó két tenyérnyi szeletekre,sózzuk erre kerül gépsonkaszelet, szeletelt sajt és aszalt szilva ezt feltekerjük mint a beiglit hústüvel vagy fogpiszkálóval öszzetűzzük.Kétféleképpen is szoktam egyik kirántva mint a rántoot húst, vagy szalonnával körbetekerve és római tálba megsütve. Krokettet ,burgonyapürét és francia salátát adok mellé.

Májjal töltött pulykamell

A pulykamellet szintén vékonyra kiverjük sózzuk, borsozzuk.Kacsamájat de lehet csirkemáj is félbevágjuk két szelet baconszalonnába tekerjük, majd a hússal is becsomagoljuk hústűvel összetűzük. Bundázáshoz burgonyaszirmot nejlonzacskóban összetörjük, majd tojásba és ebbe forgatjuk a húst és sütjük.

Remélem kifogjátok próbálni és nektek is izlik majd:)) Jégkása


majorkaj Előzmény | 2005.10.04. 22:17 - #6

Sziasztok ! Én is közreadok egy Töltött káposzta receptet. Aki ezt megkóstolta megnyalta utána mind a 10 ujját. Szerintem ez egy egyszerű változat , érdemes kipróbálni.

Töltött káposzta (ahogy Édesanyámtól tanultam)

  • Hozzávalók:
    1 kg apró savanyú káposzta
    kb. 6-7 db közepes káposzta levél
    70 dkg sertés dagadó (darálva)
    kb. 30 dkg sertés lábszár
    25 dkg füstölt nyers tarja (vagy paraszt kolbász is jó)
    1 tasak előfőzött rizs
    1 db egész tojás
    2 fej közepes vöröshagyma
    1 fej fokhagyma
    só, bors, piros paprika

Elkészítése:Este leforrázom a káposztát, hogy csak egyszer forrjon fe a víz, majd a készítés előtt kicsavarom a levéből.Ezt azért szoktuk, hogy ne legyen olyan nagyon savanyú íze.

Készítek egy fej vöröshagymából, a sertés lábszárból és a fele füstölt húsból egy pörköltet(nem teszek ekkor vizet hozzá csak a fűszereket,mert nem kell előre teljesen megfőzni, csak hogy szavtja legyen, tehát csak 2-3-at rottyan).

A ledarált dagadóhoz hozzádarálom a füstölt hús másik felét és hozzáteszem a másik fej vöröshagymát (amit pici olajon üvegesre pirítottam) majd a rizs 3/4 részét. 1 egész tojást, a zúzott fokhagymát (tetszés szerinti mennyiséget) piros paprikát, sót (vigyázz, mert a füstölt hús is sós), borsot  összegyúrom a masszát. A pörköltre elterítem a fele apró káposztát , majd erre teszem a káposztalevélbe göngyölt húst, ha marad húsmassza akkor azt csupaszon tesszük rá gombócként, ennek a tetejére az apró káposzta másik fele, rászórom a maradék rizst és még egy kis sót.
Felengedem vízzel, hogy ellepje, felforralom és mikor már felforrt leveszem kicsi lángra és fedővel főzöm tovább kb. 2-3 órát lassan.

Mi nem szoktunk bele rántást tenni, a keverés pedig a fazék megrázkitálásával történik.


vajaiildi Előzmény | 2005.10.04. 17:48 - #5

Sziasztok!

Nálunk ez a nagy kedvenc,de nem csak karácsonykor szoktam csinálni,hanem a férjem szlinapjára is mert imádja.

Bébi torta

30 dkg lisztet,10 dkg cukrot,1 evőkanál kakaót,5 dkg vajat vagy margarint elmorzsolunk.Rakunk hozzá 1/2 csg szalakálit,6 evőkanál langyos tejet,1 tojást.2 lapot sütünk.

Krém:1/2 liter tejet 4 evőkanál liszttel  1 csg.vaníliáscukorral és 2 tojással nagyon sűrű krémmé főzünk.25 dkg vajat vagy margarint 20 dkg porcukorral habosra keverünk,a kihűlt krémmel összekeverjük,öntünk hozzá egy kevés rumot,vagy aromát (de valami mindenképpen kell bele,mert ez adja meg a lényegét)

Egy megsült lapot megkenünk a krém felével,kirakjuk egy sor babapiskótával,meg locsoljuk rummal,rá kenjük a krém másik felét,rárakjuk a másik lapot.

Máz:
5 evőkanál vízből és 15 dkg cukorból sűrű szirupopt főzünk,5 dkg kakaót adunk hozzá.Levesszük a tűzről és bele keverünk 7 dkg vajat vagy margarint.
A süti tetejére öntjük.

Csak másnap lehet szeletelni,mert csak addigra puhul meg a szalakális lap.A tepsi sarkától szoktam rombusz alakban szeletelni.

 


tnikita Előzmény | 2005.10.04. 13:44 - #4

Sziasztok!

Én tavaly karácsonykor egy újságból kinézett receptet sütöttem meg főételnek. Megosztanám veletek a receptet, hátha valaki más is izgalmasnak találja. :)

Ropogós kacsasült vöröskáposztával

1 konyhakész kacsa
6 kis alma
3 közepes fej vöröshagyma
6 dl szűrt almalé
1 fej vöröskáposzta
20 dkg cukor
2-3 dkg zsír
6 szegfűszeg
5 egész feketebors
2-3 g étkezési keményítő
só, fehérbors

A kacsát megmostam, megtörölgettem, belülről sóval-borssal, kívülről csak sóval dörzsöltem be. A szárnyakat és a combokat összekötöttem. 2 almát félbevágtam és a 2 fej cikkekre vágotthagymával és a kacsával tepsibe raktam, majd előmelegített sütőben 200 fokon 30 percig sütöttem. Kevés vízzel és almalével locsolgattam, majd ugyanazon hőfokon még 1-1,5 órát sütöttem, de közben 4-4 dl vízzel és almalével locsolgattam.
A vöröskáposztát csíkokra gyalultam. Ezután 10 dkg cukrot karamellizáltam. Közben a megmaradt hagymát felkockáztam. A karamellt a maradék almalével és 3 dl vízzel kevergetve felöntöttem, majd állandóan kevergetve felforraltam és 2-3 percig főztem. Hozzá adtam a zsírt, a hagymát, a szegfűszeget, az egész borsot és a káposztát, majd fedő alatt 30 percig pároltam. 2 meghámoztott almát kimagoztam, majd felkockáztam és a káposztához adtam. Végül kb. 20 perc alatt készre pároltam és megsóztam kicsit.
A maradék cukrot karamellizáltam és a megmaradt almákat 4 felé vágva, kimagozva leöntöttem a kissé kihűlt karamellel.
A kacsát kivettem a tepsiből amikor kész volt és a pecsenyelevet leszűrtem. Tetejéről a zsírt is eltávolítottam. A mártást a 6 evőkanál vízben csomómentesen elkevert keményítővel besűrítettem, felforraltam, sóztam, borsoztam. A feldarabolt kacsát aztán kiadagoltam vöröskáposztával és a karamellel leöntött almacikkekkel. Petrezselymes krumplit tálaltam mellé.

Isteni finom volt, a férjem még nasinak is ette a karamellel leöntött almákat. :)


EmMargit Előzmény | 2005.10.04. 01:15 - #3

E.Margit receptje (a férjem azt mondta, hogy ez nagyon titkos recept, tehát csak csöndben mondom el)

 

Mennyiségeket sajnos tőlem ne várjatok, csak az elkészítés menetét írom le. A mennyiségeket kinek-kinek ki kell találni.

 

Töltött káposzta

 

Töltelék:

A töltelékbe való rizst lobogó forró vízben félig megfőzöm, az apróra vágott hagymát megpárolom.

(Ha valaki szereti, akkor lehet a töltelékbe szóját is tenni. Így könnyebb és egészségesebb lesz. Ahány kg darált húsból készül, annyi csomag szójagranulátumot beáztatok fűszeres vízbe.)

A darált húst, (a kinyomott szóját,) a hagymát és a rizst összekeverem borssal, sóval, pirospaprikával, kicsi köménnyel és fokhagymával. 1 kg anyagra 4 tojást számolva (szója nélkül kevesebb is elég) beleteszem a tojásokat és annyi morzsát, hogy formázhatóra összeálljon a massza.

A tölteléket lehet levélbe vagy aprókáposztába tölteni, én ez utóbbit szoktam csinálni.

A darált hús 1/3 része lehet füstölt hús is, így még finomabb.

 

A savanyú káposztát kimosom, lecsöpögtetem

A füstölt és nyers sertéskörmöt és csülköt megpucolom, darabokra vágom. Ha oldalast teszek bele, akkor azt is feldarabolom.

 

A fűszerezéshez előkészítek: őrölt köményt, egész borsot, majorannát, babérlevelet, csípős paprikát (ha a káposztában nincs elég), fűszerpaprikát és finomra vágott nyers vöröshagymát.

 

Elkészítés:

A nagy lábos alját vékony szeletekre vágott füstölt szalonnával és szalonnabőrrel kirakom. Erre kerül egy sor káposzta, majd felöntöm annyi vízzel, hogy a káposzta éppen csak felússzon. Ha felforrt, akkor belekerülnek a húsok, rá egy réteg káposzta, erre minden fűszerből egy kevés. Újból egy kevés vízzel felöntöm, majd megvárom, amíg felforr. Ekkor jönnek a töltelékek vagy gombócok. Tetejére káposzta, erre megint fűszer. Ezt addig folytatom, amíg elfogy a hozzávaló vagy a helyem. A tetejére káposzta és fűszer kerül.

A nyers vöröshagymát elég bőven lehet szórni, ne tartsatok tőle, nagyon finoman belefő a káposztába.

A legutolsó sor előtt érdemes a felforrt vizet megkóstolni, hogy elég sós-e, vagy nem túl sós véletlenül. Ekkor még mindkettő korrigálható. Amikor az egész felforrt, akkortól számítva 2-3 órát szoktam főzni, attól függően, hogy milyen hús került bele. A csülöknek azért kell ennyi idő, még szétvagdosva is.

Ha kész, akkor még forrón szétszedem, külön a gombócokat, külön a húst és külön a káposztát. Ízlés kérdése, de ilyenkor lehet egy egész minimális habarással (liszt-víz) vékonyan besűríteni.

Tálaláskor tejfölt szoktam a tetejére tenni.

Ha még ünepibbé szeretné valaki tenni, akkor a tálaláskor sült debrecenit vagy frissen sült bőrös karaj szeletet lehet a káposztára tálalni.

 

Az idén feltehetőleg egy sokkal diétásabb változatot fogok csinálni Majd valami füstölt pulykahúst veszek és lehet hogy darált csirkemell lesz a tölteléknek a hús.


pzsizsu Előzmény | 2005.10.03. 10:04 - #2

Sziasztok!

Én egy nagyon egyszerűen és gyorsan elkészíthető karácsonyi tortát ajánlanék. Nem édes és ebből sosem tudok elegt készíteni, főleg a fiúknak ízlik.

Karácsonyi torta:

  • 2 csg babapiskóta
  • 2 csg gesztenyemassza
  • tej
  • 2 dl folyós tejszín (nem hab)
  • rum ízlés szerint
  • 1 tábla keserű csokoládé
  • 2 dkg vaj

Elöszőr a krémet készítem el. A gesztenyemasszát kikeverem 2 dl tejszínnel és pici rummal. Rendkívül finom krém lesz belőle. Ezután egy kisebb tálat folpakkal kibélelem. A babapiskótákat éppen csak belemártom rumos tejbe, elázni nem szabad neki. Majd sorba kirakom a piskótával a tálat és az aljára is teszek.Majd a krém felét belesimítom. Újra piskóta, majd a krém másik fele következik. Végül piskótaával zárom le. A folpakkal betakarom és egy kistányért teszek rá . Másnap reggelig hűtőbe teszem. Kiborítom egy tálra, lehúzom róla óvatosan a folpakkot . Felolvasztom a csokit és belekeverem a vajat. Ha kicsit hűlt, akkor rákenem a tortára. Úgy szeletelem, mint a trortát és tejszínhabbal tálalom. Rendkívül finom, ünnepi sütemény.


EmMargit Előzmény | 2005.10.03. 01:31 - #1

Sziasztok!

Bár még csak most kezdődött az október, nem árt gondolni a közeledő Karácsonyra.
Kérlek Benneteket, hogy osszátok meg kedvenc ételeitek, süteményeitek receptjét, amiből válogathatna az ide látogató.
Így talán még színesebbé tehetnénk a Karácsonyi ünnepnapok asztalát.

 

                              ^

                           <--->

                         <------>

                        <-------->

                       <---------->

                              II

Várom az ötleteket, üdv, Margit


[73-54] [53-34] [33-14] [13-1]

 

Sziaszok! Sok szeretettel üdvözöllek benneteket a honlapomon. Kellemes időtöltést kívánok! Ha szeretnétek a fórumban vagy a társalgóban írni, akkor először regisztrálnotok kell. Kérlek jelezzétek a kérdéseiteket, problémáitokat, mert csak akkor tudunk segíteni, ha tudjuk ki, miben szorul segítségre. Jelentkezzetek, írjatok bátran, üdv, Margit
 

 
Számláló
Indulás: 2005-07-19
 
Társalgó
Kedves Látogatók! Sajnálattal arra jutottam, hogy átállítottam a társalgót, így most csak regisztrációval és belépve lehet ide is írni. Üdv, Margit
 
Hangulatjelek

A linkek új ablakban nyílnak. A kívánt vigyorik jobb klikkel másolhatók a hozzászólásba. Aki nem Internet Explorert használ, a bal oldali menüben találja a súgót.

 

Hangulatjelek

További hangulatjelek

Egyéb hangulatjelek

Animációs tárház (Limara)

Smiley (Limara)

 

Smile                                                   
Ezek voltak eredetileg itt elérhetők.

 
Google kereső

Google

 
Kedvenc oldalaim
 
Diétázóknak
 
Fórumozók kedvenc oldalai
 
Elérhetőségeink

Margit:
emmargit@gmail.com
Egyéb elfoglaltságaim miatt átmenetileg nem tudok a levelezésemre kellő időt fordítani. A problémákat, kérdéseket inkább a fórumban kérem feltenni, ahol többen is segítséget tudnak nyújtani, mert nem ígérem, hogy belátható időn belül válaszolni tudok az e-mail-ekre. Elnézést: Margit

Bezsa (képfelrakás):
 holczervali@gmail.com

 

Kérjük, hogy a levélben a nicknevet is adja meg a levélíró (ha van), így könnyebben tudjuk azonosítani.

 
Figyelem!

A nevemmel fémjelzett receptek a sajátjaim. Felhasználható mindenkinek saját (kizárólag háztartási)céljaira, de nem járulok hozzá sem eredeti, sem átírt formában való terjesztéséhez sem az Interneten, sem más formában. A fentiek alól a sajátkezű aláírásommal ellátott postai levélben teszek kivételt. E.Margit
 
Számláló
 

A legfrissebb hírek Super Mario világából, plusz információk, tippek-trükkök, végigjátszások!    *****    Ha hagyod, hogy magával ragadjon a Mario Golf miliõje, akkor egy egyedi és életre szóló játékélménnyel leszel gazdagabb!    *****    A horoszkóp a lélek tükre, nagyon fontos idõnként megtudni, mit rejteget. Keress meg és nézzünk bele együtt. Várlak!    *****    Dryvit, hõszigetelés! Vállaljuk családi házak, lakások, nyaralók és egyéb épületek homlokzati szigetelését!    *****    rose-harbor.hungarianforum.com - rose-harbor.hungarianforum.com - rose-harbor.hungarianforum.com    *****    Vérfarkasok, boszorkányok, alakváltók, démonok, bukott angyalok és emberek. A világ oly' színes, de vajon békés is?    *****    Az emberek vakok, kiváltképp akkor, ha olyasmivel találkoznak, amit kényelmesebb nem észrevenni... - HUNGARIANFORUM    *****    Valahol Delaware államban létezik egy város, ahol a természetfeletti lények otthonra lelhetnek... Közéjük tartozol?    *****    Minden mágia megköveteli a maga árát... Ez az ár pedig néha túlságosan is nagy, hogy megfizessük - FRPG    *****    Why do all the monsters come out at night? - FRPG - Why do all the monsters come out at night? - FRPG - Aktív közösség    *****    Az oldal egy évvel ezelõtt költözött új otthonába, azóta pedig az élet csak pörög és pörög! - AKTÍV FÓRUMOS SZEREPJÁTÉK    *****    Vajon milyen lehet egy rejtélyekkel teli kisváros polgármesterének lenni? És mi történik, ha a bizalmasod árul el?    *****    A szörnyek miért csak éjjel bújnak elõ? Az ártatlan külsõ mögött is lapulhat valami rémes? - fórumos szerepjáték    *****    Ünnepeld a magyar költészet napját a Mesetárban! Boldog születésnapot, magyar vers!    *****    Amikor nem tudod mit tegyél és tanácstalan vagy akkor segít az asztrológia. Fordúlj hozzám, segítek. Csak kattints!    *****    Részletes személyiség és sors analízis + 3 éves elõrejelzés, majd idõkorlát nélkül felteheted a kérdéseidet. Nézz be!!!!    *****    A horoszkóp a lélek tükre, egyszer mindenkinek érdemes belenéznie. Ez csak intelligencia kérdése. Tedd meg Te is. Várlak    *****    Új kínálatunkban te is megtalálhatod legjobb eladó ingatlanok között a megfelelõt Debrecenben. Simonyi ingatlan Gportal    *****    Szeretnél egy jó receptet? Látogass el oldalamra, szeretettel várlak!    *****    Minõségi Homlokzati Hõszigetelés. Vállaljuk családi házak, lakások, nyaralók és egyéb épületek homlokzati szigetelését.