E.Margit oldala - kenyérsütés és minden, ami kelt tészta: gépi és sütőben sült kenyerek, kalácsok és péksütemények, receptek
Bejelentkezés
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 
Menü
 
  
  
  
Néhány tanács és ötlet.......
 
Kenyérsütőgépek
 
Bioboltok
 
Lisztekről és magokról
 
Fórumok

Beszélgetés:

Receptek:

 
Receptek

 
Legújabb receptjeim
 
Ki vagyok én?

Bemutatkozások

 
Szavazás
Lezárt szavazások
 
Fórum
Fórumok : Beszélgetés : Süssünk, süssünk valamit....... Fórumok: 
Témaindító hozzászólás
EmMargit

2008.03.16. 06:46 -
Sziasztok!

Többek kérésére nyílik ez az új topik, amiben a sütéseinket tudjuk megmutatni és megbeszélni. Ez mostanáig az általánosban zajlott, remélem ez a "kiválás" nem fog senkinek bonyodalmat okozni. Én azért úgy gondolom, hogy, ha valaki ott - vagy ott is - szeretné megmutatni amit készített, annak a továbbiakban sem lesz akadálya vagy ellenzője.

További jó sütögetést kívánok mindenkiek, üdvözlettel, Margit

Ildiko Előzmény | 2013.01.23. 18:28 - #10223

Sziasztok!

Koszonom a Jokivansagaitokat! Sajnos meg mindig nem vagyunk jol.Magas laz, izom-izuletifajdalom, mirigymegnagyobbodas, ettol fulfajas, es a tudodet kikopod ugy kohogsz. Vissza kellett mennunk az orvoshoz ezen okok vegett hogy nincs javulasunk. Azt mondta az orvos hogy ennek a virusnak az erosebbik kombinaciojat kaptuk meg valoszinuleg. Mindkettonk antibiotikumot kapott. Remelem besegit a gyogyulasunkba mertmar nagyon osszevagyunk razkodva a mar tobb mint 1 hetes kohogestol ejjel-nappal. A munkahelyemet megcsak 1 dolog izgatja hogy mikor megyek dolgozni. Minden masnap telefonalnak vagy nekem kell. Rohadt verszivok! Lehet igy gyogyulni ha mindig a stresszet erzed a hatad mogott. Ha jobban is leszunk majd mar, akkor sem azt jelenti hogy hajraa!: teljes erovel a munkapad mogott azonnal. A haziorvos is mondta hogy eltart egy jo darabig mig a szervezetunk rendezodik. Hat, ez van lanyok. Szomoru dolgok ezek hogy a tarsadalom ilyen cudar rabszolgatarto lett. Nem irmernek se anyat, se atyat.

A lanyomeknak megtiltottam hogy jojjenek, mert nehogy elkapjak . Azt hittem hogy csak-csak feltunik a szomszedainknal hogy idestova 1 hete nemlatnak bennunket es csak-csak becsonget vki hogy mi lehet. Tevedtem! Olyan nagy szuksegunk lett volna segitsegre hogy egykis gyumolcsot  es teat vki tudott volna venni nekunk a szuperbe.... Senki! Rajottem hogy senkit sem erdekel ilyen a "Jo szomszedoktol" .   En meg tenyleg nem kertem senki segitseget, de most uuuugy kellett volna!!!!!  Ez van lanyok!

Ugy megettunk volna 1 tal csirkelevest!  Annyi erom volt napokig csak hogy lementem 2 nagy termosz teat foztem aztan belezuhantam az agyba. 3 napig ez volt hogy nem ettunk semmit. 

Tegnap foztem ami volt a hutombe: tojaslevest.Oltari jol esett!!!!! A ferjemmel egesz nap rajartunk. Ma meggylevest keszitettem es csikemell+ porehagyma+paprika= kinai csirket. Ettunk 2x keveset, mert a kohogestol nem tudsz tobbet.

Milyen kar hogy ilyen messze lakunk egymastol!!!!! Ugy kellett volna a segitseg, mert ilyen betegek meg nem voltunk.

Vigyazzatok magatokra lanyok!!!!   Sok-sok puszika mindenkinek! Kilabalunk majd, csak hosszan tart.......

 


nagyzsuzsa Előzmény | 2013.01.23. 13:21 - #10222

Bezsa, nagyon jónak találom a citromhéj cukorral való tárolását, fogok csinálni! 

A szüzérmével kapcsolatban, már bent van valhol a recept, vegy még csak a tésztája? Nem sürgetésből kérdezem, csak mert lehet, hogy elkerülte a figyelmem. Tudod, nekem nem elég, ha tudok jó tésztát csinálni hozzá, hanem kell még sütési fok, idő, meg hogy meg kell-e kicsit sütni palacsintasütőben előbb, meg hogy milyen füszert szórjon rá az ember. Iza már magas fokon üzi a sütést de én még iskolába járok ide !


bezsa Előzmény | 2013.01.23. 11:53 - #10221

Iza örülök, hogy tetszett a tészta, én is nagyon jónak találtam. Milyen formában sütötted?


bezsa Előzmény | 2013.01.23. 11:33 - #10220

A citrom héjjal én még azt szoktam csinálni, hogy belekeverem kristálycukorba kicsit szárítom, aztán kávédarálon ledarálom és üvegben tárolom. Most is van egy jó adagnyi.

 A bio citrom hamarabb romlik, míg a másik jó sokáig eláll. Én azért ha egy mód van rá ha citromhéját kell használnom akkor lehetőleg biot használok.

Ha én sütök valamit akkor az unokáim is kapnak belőle és akkor már legyen egészséges amennyire lehet. Kivédeni úgy sem tudunk mindent. Amit lehet, azt megpróbálom.


nagyzsuzsa Előzmény | 2013.01.23. 11:21 - #10219

Bezsa, köszönöm szépen a javítást! Még valami van amit csak most látok, a Maizénával kapcsolatban. Eredetileg a nevében az i betün két pont van, ami az itteni billentyüzettel nem probléma. Viszont amit én itt két pontos i-ként ütöttem be, az ott nálatok egészen másképp mutatkozott, 'dz' nek vette a ti billentyüzetetek. Légyszíves azt is kijavítani olyanra ahogy ti írjátok azt otthon! Köszi szépen!

Egy másik probléma (pici) a hosszú ü betü. Az itteni billentyüzettel azt lehetetlen írni. Így amikor van időm rá, akkor kijavítom Gmail helyesírás javítójával, de ha nincs időm akkor úgy hagyom... de ezt csak infónak írom, nem kell javítani, az nem bántja úgy a szemet mint a 'dz'.

Iza, a bió citromot onnan lehet felismerni, hogy egymás mellé teszel egy bió és egy nem bió citromot, ott hagyod a konyhában rendes hőmérsékleten és kb egy hét alatt a bió bőre kiszárad, míg a másiké szép fényes marad. Ezzel a kofát is tesztelheted, hogy becsületes-e vagy sem, mert a többi árun tényleg nem veszi észre az ember, hogy bió-e. Már én is gondoltam arra amit te mondasz, mert ugye nincs naponta kontroll, hogy valaki biót árusít-e vagy sem. Én sem bízok meg 100% bennük. A fejes salátánál amikor az üzletben veszem látok különbséget, mert a biónál amikor mosom van a vízben föld, de a nem biónál még egy homoszem sincs soha, mert az nem látott földet, vízben nőtt különféle ásványi anyagok, nyomelemek és vitaminok hozzáadásával. Mint pl a fürtös paradicsom is, ami aztán tele van vízzel. Ami hozzánk Hollandiából jön az mind vizi termés : paradicsom, zöldpaprika, fokhagyma. Messze elkerülöm. Ízük kevés, tele vannak vízzel és nagyon (túl) szépek. Meg aztán sokáig eltartanak. Ezért csinálják. Én idegenkedek tőlük.

A hütőben (a lenti ládában) kb 10 nap - két hét kell hozzá, hogy a bió citrom héja kiszáradjon. Ha előfordul, akkor már nem tudom lereszelni, de a belseje még jó.

Bezsa, én nem hámozom, hanem egy jól vágó reszelővel finoman lereszelem, mert így bele lehet keverni akármilyen készítménybe és nem válik ki belőle, hanem észrevétlenül beleolvad, fokozva az ízt.

Marika, én nem javaslom a puddingot erre a receptre mert az egész más íz és állag lesz. Ezt a tölteléket érdemes így kipróbálni. Ha nincs benne citromhéj attól csak kevésbé lesz ízes viszont a puddingtól más ízü lesz, az egy más recept akkor.

Mariska, nagyon megéheztem a fánkodra amikor megnéztem tegnap, gyönyörüek!   Kérdés: ti miben sütitek, olajban vagy zsírban? És ha olaj akkor milyen olaj?


bezsa Előzmény | 2013.01.23. 09:17 - #10218

Sziasztok!

Nellykém a bio piacon biztos van citrom. Én ha veszek, rögtön vékonyan a zöldség hámozóval meghámozom. A levét kinyomom és a kis adagokban fagyasztóba teszem. Egy kg citromból van egy évre való így.

Nálunk van egy Spar ahol bio citromot, sárgarépát és még egy-két dolgot lehet kapni.

Anita ez egy hokkaido kalács gépben sütve. Erre gondoltál?

Gépben nem olyan lesz, mintha sütőben sütötted volna. Ha forrón egy kis cukros tejjel lekened, fénye is lesz.

Zsuzsa mindjárt javítom. Én most vettem bio narancsot, és azzal megpróbálom. Nézd majd meg, hogy így gondoltad-e?


Ranita Előzmény | 2013.01.22. 17:11 - #10217

Sziasztok!

Anita vagyok, abszolút kezdő, bár lelkes házipéktanonc. A konyha igazából nem teljesen idegen, mert imádok sütni, főzni, csak ez a kenyérsütőgép még nem volt jelen eddig az életemben.

Sok hasznos dolgot olvastam már a honlapon és gyönyörködtem a képeitekben, viszont most a segítségeteket szeretném kérni.

Szombaton kezdtem egy alap fehér kenyérrel, ami szuper lett (illatos, finom és még tetszetős is). Ezen felbuzdulva vasárnap folytattam az alap kaláccsal. Ez sem lett rossz, a színe szép, belül lyukacsos és finom is, csak kívül olyan kérge lett, mint a kenyérnek. Grammra betartottam Margit receptjét, egyedül az aszkorbinsavat hagytam ki. Az 1 óra 50 perces édes kenyér programon készítettem a legkisebb adagot.

Örömmel venném, ha segítenétek ötleteitekkel vajon mi okozta ezt a kenyérkérget a kalácsomon. Előre is köszönöm!:) Alig várom, hogy folytathassam az alaprecepteken túl!:)

Üdv: Anita

 


paariza Előzmény | 2013.01.21. 07:52 - #10216

Kívánatosak a készítményeitek , jó hogy a nézegetés nem hízlal .Ami a citromhéjat illeti , annyira elenyészőnek tartom a ránk zúdított méreghalmaz között , hogy bátran használom . Egyéb módon pedig méregtelenítem a szervezetemet . A másik dolog pedig az , hogy sajnos nem tudok megbízni a bio feliratban  Ebben az országban simán előforul , hogy háromszor annyit fizetünk ugyanazon mérgezett termékért .

Szuper lett a Wellington szűz ! Köszi Vali , ezt a tésztát használni fogom .


mariska Előzmény | 2013.01.21. 02:55 - #10215

Ildikó ,remélem már jobban vagy és egészséges .én az idén beoltattam magam az influ ellen ,remélem elkerül jó egészséget kivánok !!!!


mariska Előzmény | 2013.01.21. 02:49 - #10214

BEZSA köszi a segitséget a kép felrakához igy tényleg egyszerű és gyors


mariska Előzmény | 2013.01.21. 02:44 - #10213

nagyzsuzsa    szilveszterre sütöttem a perecet és a malom kereket a kieső részeket nem gyurtam össze hanem azt külön sütöttem meg ilyeneket tud az a forma amit a konyhaiban láttál


mariska Előzmény | 2013.01.21. 02:31 - #10212

hoztam nektek egy kis harapni valót :)


nagyzsuzsa Előzmény | 2013.01.20. 21:56 - #10211

Nelly, a citromról annyit, hogy dolgoztam egyszer egy kórház konyháján, a 80-as években. és ott az igazgató az erre a célra használt mosogatószivacs zöld, érdes felével mosatta velünk a citromot, mert valami viasszerű réteg védte őket a kiszáradástól. És egyetértek Marikával, nem használjuk naponta a citrom héját. Meg aztán biztos vagyok benne, hogy anélkül is finom a süti.


nelly Előzmény | 2013.01.20. 20:00 - #10210

Zsuzsa! Ne csinálj ebből gondot.Szerintem az a lényeg, hogy leírtad a receptet, és mi köszönjük. A kanál kérdést csak azért vetettem fel, mert nem értettem. De igazán nem dőlt össze a világ, és nem is akartam azonnal neki látni megsütni, így tökéletesen ráért a válaszod. És köszönöm a kiegészítést.

Marika! Hát igen, én is elmélkedtem a pudingon. Igazából csak keseregtem a helyzetemen, hogy nincs bio élelem vásárlására lehetőségem. Persze ezt sem tenném meg mindig minden áron, mert arra a gatyám is rámenne, hiszen meg kell fizetni a külön törődést, amivel beérik az a bio gyümölcs.

Ildikóm! Jobbulást kívánok mindkettőtöknek. Nálunk is most kezd begyűrűzni az influenza.  Remélem, minél hamarabb túl lesztek rajta!

 


Marika Előzmény | 2013.01.20. 18:12 - #10209

Kedves Ildiko !  Mielőbbi gyógyulást kivánok Neked és párodnak!   Mi itthon hordós savanyú káposztát és vöröshagymát eszünk naponta. Ez a védő étel.   Védőitalnak  citrom fü + zöldtea  + menta tea  keverék teát iszunk.  Naponta egy órát sétálunk.  Tudom, hogy ezt csak a nyugdijas tudja megtenni,  de talán valamit tudsz ezekből hasznosítani. 

 


Marika Előzmény | 2013.01.20. 18:00 - #10208

Kedves Zsuzsa!

Köszönöm szépen  a receptet!  Szeretném minél hamarabb megsütni. Izgalmasnak hangzik.

Nelly!  Lehet, hogy Neked csak sima citromos pudinggal kellene megcsinálni.  Gondolom a citrom levével nincs gond.  Nekem sincs módom bio citromot beszerezni, de azért ha jól megmosom a héját, én  felhasználom a reszelt citrom héjat. Tudom, hogy árt, de ritkán szoktam élni vele.


nagyzsuzsa Előzmény | 2013.01.20. 13:57 - #10207

Átolvastam amit írtam tegnap éjjel, olyan is becsúszott a fordításba amit ép ésszel nappal nem írtam volna bele, mint "A tésztára egy jókora darab sütőpapírt borítani" = bődületes, én csak egy kis kerek sütőpapírt vágtam ki ami épp az alját fedi be. Egy jókora darabbal sosem lesz aranyszinü a szegélye...

Nelly, a leveses kanál igen, az az evőkanál... de a fentebb említett okokból kifolyólag nem jutott eszembe a neve. (A francia három féle kanalat ismer: kávés, teás és leveses kanalat.) A mérőkanál, olvastam már a szót, de halvány fogalmam sincs róla, hogy mi az. A merőkanál, igen azt ismerem, amivel a tányérba szedjük a levest.

Remélem más hibát nem tettem bele. Mielőtt útjára indítottam tegnap a recit, a kis belső hang azt mondta, hogy "Ráér az holnap reggelig, átolvasod és postázod". De mivel nem voltam benne biztos, hogy reggel lesz rá időm, hát postáztam. Tanulság: mindig hallgatni kell a kis belső hangra.  


nelly Előzmény | 2013.01.20. 09:45 - #10206

Köszi szépen Zsuzsa! Tessék mondani, mi az a leveses kanál? Evőkanálnak mondjuk? Mert gondolom, nem merőkanál... Bio citrom???? Tudod, én már régóta keresek itt Szegeden bio citromot, de nincs. Semmi bio terméket nem találok. Állítólag van egy piac, ahol egy héten egyszer árulnak bio zöldségeket, de még nem derítettem ki, hogy hol van. Citrom pedig nem hiszem, hogy lenne. Ebből a szempontból irígylem a pestieket, mert ott azért csak-csak akad minden. Még ha drágább is, de egy citrom héját nem biztos hogy a mai ismereteim szerint lereszelném, mivel azt hallottam, hogy valami tartósító lében tárolják, és a héj teleszívja magát ezzel a vegyszerrel. Na, köszönöm az ilyen citromhéjat.


nagyzsuzsa Előzmény | 2013.01.19. 23:27 - #10205

Ildikó, ez annak az eredménye, hogy nagyon sokat dolgozol és fáradt vagy, nincs elég energiád. Gyógyulj meg hamar!  És amikor minden rendben, gyere kóstold meg az alábbi citromos sütit!

Marika, Bezsa, Nelly, itt a süti :

 

Citromos süti Svájcból

 

Egy 20 cm-es átmérőjü körtepsiben.

Ez nem valami nagy, de így szól a recept. Majd kiki átírja az igényei szerint.

Tészta

12,5 dk liszt

     6 dk darabokra vágott vaj

1 tojássárgája

2,5 dk szőke cukornád cukor

 

Egy tálban összedolgozni a lisztet és a vajat, éppen csak az ujjak hegyével, hogy ne olvadjon el a vaj.

Egy kisebb tálban kikeverni a tojássárgáját a cukorral. Hozzáadni 2 leveseskanál vizet és egy csipet sót.

Gyors mozdulatokkal összedolgozni a lisztes vajjal, gombócot formálni és kis időre a hűtőbe tenni.

Beindítani a sütőt 180°-ra.

A piteformát kevés vajjal alaposan kikenni. Hideg munkafelületen a tészta 2/3-át kerek lappá nyújtani, a formába helyezni, a maradék 1/3-ából lesz a széle, jól belenyomkodni , hogy összeálljon az aljával.

A tésztára egy akkora darab sütőpapírt borítani amekkora a sütőforma ( a szélét ne takarja) és rászórni sütőbabot vagy bármilyen száraz hüvelyest, gabonát, sütés nehezéknek. Süssük kb 25 percig, amíg a tészta széle aranyszínű lesz. Vegyük ki a sütőből, távolítsuk el a nehezéket.

Köret

4 bió citrom

3 tojás

12,5 dk szőke cukornád cukor

1 evőkanál Maiéna (kukoricakeményítő)

A tölteléket nem sütjük.

Lereszelni két citrom sárga héját (a fehér keserü) és kicsavarni mind a négy levét.

Egy lábosba üríteni. Hozzáadni a cukrot és a pici vízben kikevert maďzénát. Lassú tüzön elolvasztani a cukrot.

Felverni a tojásokat (fehért-sárgát együtt). Hozzáadni a cukor-maďzéna keveréket, jól összekeverni majd visszatenni a lábosba. Pár percig erős tüzön tovább verjük a krémet, amíg megvastagodik.

Ráönteni az alapra és hideg helyre tenni, hogy kihüljön és megdermedjen.

Jó étvágyat hozzá!   

 


Pannika Előzmény | 2013.01.19. 13:15 - #10204

Sziasztok Pékecskék!!Aki beteg jobbulást kívánok és aki meg jól van jó sütögetést!!!

Havas a táj itt pesten és hideg is van!! Sajnos az influenza itt vendégeskedik nálunk!! üdv.mindenkit !!Panníka

A fokhagyma  a hagyma tea  és a méz mellett is gyogyszertárba kellett menni!!

Emlegettünk benneteket és jókat nevettünk a teázásoknál!! A ház őrzéséről gondoskodtunk éjjel -nappal a kiskutyám mellett is!!

Ildikóm ne menjél dolgozni csak ha rendbe jöttél-jöttök a pároddal!! Mostan propoliszos méz is van itthon és friss citrom is!!Brrr


[10518-10499] [10498-10479] [10478-10459] [10458-10439] [10438-10419] [10418-10399] [10398-10379] [10378-10359] [10358-10339] [10338-10319] [10318-10299] [10298-10279] [10278-10259] [10258-10239] [10238-10219] [10218-10199] [10198-10179] [10178-10159] [10158-10139] [10138-10119] [10118-10099] [10098-10079] [10078-10059] [10058-10039] [10038-10019] [10018-9999] [9998-9979] [9978-9959] [9958-9939] [9938-9919] [9918-9899] [9898-9879] [9878-9859] [9858-9839] [9838-9819] [9818-9799] [9798-9779] [9778-9759] [9758-9739] [9738-9719] [9718-9699] [9698-9679] [9678-9659] [9658-9639] [9638-9619] [9618-9599] [9598-9579] [9578-9559] [Korábbi]

 

Sziaszok! Sok szeretettel üdvözöllek benneteket a honlapomon. Kellemes időtöltést kívánok! Ha szeretnétek a fórumban vagy a társalgóban írni, akkor először regisztrálnotok kell. Kérlek jelezzétek a kérdéseiteket, problémáitokat, mert csak akkor tudunk segíteni, ha tudjuk ki, miben szorul segítségre. Jelentkezzetek, írjatok bátran, üdv, Margit
 

 
Számláló
Indulás: 2005-07-19
 
Társalgó
Kedves Látogatók! Sajnálattal arra jutottam, hogy átállítottam a társalgót, így most csak regisztrációval és belépve lehet ide is írni. Üdv, Margit
 
Hangulatjelek

A linkek új ablakban nyílnak. A kívánt vigyorik jobb klikkel másolhatók a hozzászólásba. Aki nem Internet Explorert használ, a bal oldali menüben találja a súgót.

 

Hangulatjelek

További hangulatjelek

Egyéb hangulatjelek

Animációs tárház (Limara)

Smiley (Limara)

 

Smile                                                   
Ezek voltak eredetileg itt elérhetők.

 
Google kereső

Google

 
Kedvenc oldalaim
 
Diétázóknak
 
Fórumozók kedvenc oldalai
 
Elérhetőségeink

Margit:
emmargit@gmail.com
Egyéb elfoglaltságaim miatt átmenetileg nem tudok a levelezésemre kellő időt fordítani. A problémákat, kérdéseket inkább a fórumban kérem feltenni, ahol többen is segítséget tudnak nyújtani, mert nem ígérem, hogy belátható időn belül válaszolni tudok az e-mail-ekre. Elnézést: Margit

Bezsa (képfelrakás):
 holczervali@gmail.com

 

Kérjük, hogy a levélben a nicknevet is adja meg a levélíró (ha van), így könnyebben tudjuk azonosítani.

 
Figyelem!

A nevemmel fémjelzett receptek a sajátjaim. Felhasználható mindenkinek saját (kizárólag háztartási)céljaira, de nem járulok hozzá sem eredeti, sem átírt formában való terjesztéséhez sem az Interneten, sem más formában. A fentiek alól a sajátkezű aláírásommal ellátott postai levélben teszek kivételt. E.Margit
 
Számláló
 

Engedd meg, hogy horoszkópod elkészítésével szabad választásodban segítségedre lehessek. Várlak a csillagjövõ oldalon!!!    *****    ♫ Vár Téged is az egyetlen magyar nyelvû, megbízható Zara Larssonnal foglalkozó forrás! ♫ ZL Hungary ♫ ZL Magyarország ♫    *****    WISE-VOGUE | MERT A DIVATBAN IS LEHETSZ BÖLCS! - ÚJ BLOG TERMÉKTESZTEKKEL, TIPPEKKEL, ÖTLETEKKEL A MINDENNAPOKRA    *****    Nettó Bruttó Bérkalkulátor 2018    *****    A HUN Tv kezet nyújt, Asztrológiai elõadásom az Élet Magazin mûsorában.    *****    INGYEN letölthetõ OSHO könyvek, ezoterikus olvasmányok, Asztrológia: tanácsadás, oktatás.    *****    ***Munkatársakat keresek kezdetben mellékjövedelemként / Napi 1-2 óra munkával, majd késõbb akár fõállásban is!***    *****    Ingyenes tanácsadás,rendeld meg a tetszésed szerinti elemzést és minden kérdésedre választ adok.Részletek az oldalon!    *****    Születési,baba,hold horoszkóp,elõrejelzés,párkapcsolati elemzés,fogamzási képlet! Ingyenes tanácsadás!Várlak!Kattints!    *****    Csillagászati ismeretek kézdõk és haladók részére. INGYENES ASZTRO-suli minden tanulni vágyónak!    *****    ** Portálépítés - G-Portál & HTML & CSS & Wordpress segítségek, kódok, sablonok, egyedi scriptek **    *****    ASHLEY TISDALE! Újra megnyitott az oldal! ASHLEY TISDALE! Újra megnyitott az oldal! ASHLEY TISDALE! ASHLEY TISDALE!    *****    CSILLAGKÉPEK - a fokok szimbólumai    *****    SELENA GOMEZ MAGYARORSZÁG - 6 ÉVE ONLINE - SELENA GOMEZ MAGYARORSZÁG - 6 ÉVE ONLINE - SELENA GOMEZ MAGYARORSZÁG    *****    JENNIFER LAWRENCE MAGYARORSZÁG JENNIFER LAWRENCE MAGYARORSZÁG JENNIFER LAWRENCE MAGYARORSZÁG JENNIFER LAWRENCE    *****    Minimálbér, garantált bérminimum és szakmai minimálbér 2018 évben - 4 és 6 órás részmunkaidõs foglalkoztatás bére!    *****    Minimálbér, garantált bérminimum és szakmai minimálbér 2018 évben - 4 és 6 órás részmunkaidõs foglalkoztatás bére!    *****    WISE-VOGUE | MERT A DIVATBAN IS LEHETSZ BÖLCS! - DIVATBLOG TERMÉKTESZTEKKEL, TIPPEKKEL, ÖTLETEKKEL A MINDENNAPOKRA    *****    ANEZKABLOG megnyitotta kapuit, ahol a valódi, õszinte életét, véleményét olvashatjátok el!    *****    Magyarország egyetlen Olicity és legaktívabb Arrow rajongói oldala! Mindent a párosról és a készülõ 6. évadról!