E.Margit oldala - kenyérsütés és minden, ami kelt tészta: gépi és sütőben sült kenyerek, kalácsok és péksütemények, receptek
Bejelentkezés
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 
Menü
 
  
  
  
Néhány tanács és ötlet.......
 
Kenyérsütőgépek
 
Bioboltok
 
Lisztekről és magokról
 
Fórumok

Beszélgetés:

Receptek:

 
Receptek

 
Legújabb receptjeim
 
Ki vagyok én?

Bemutatkozások

 
Szavazás
Lezárt szavazások
 
Muffinok
Muffinok : 4. gyűjtemény (édes/folytatás) Csokivacsitól

4. gyűjtemény (édes/folytatás) Csokivacsitól

  2006.09.24. 22:41


Epres muffin (12 db)

 

1 csésze liszt, 3/4 csésze kukoricaliszt, 1/2 csésze cukor, 2 1/2 tk sütőpor, 1/4 tk só, 2 csésze friss darabolt eper, 1 pohár eperjoghurt, 1/4 csésze olvasztott vaj, 1 tojás

 

Sütőt 175 fokra előmelegíteni, a sütőformát kikenni. Összekeverjük a kétfajta lisztet, a cukrot, a sütőport és a sót. Majd egy másik tálban a lisztes keverék felébe beleforgatjuk az epreket. Kikeverjük a joghurtot, a vajat és a tojást. Hozzáöntjük a lisztes keverékhez majd beleöntjük a lisztes epreket is. Betesszük a sütőbe és 25 percig vagy tűpróbáig sütjük

 

Epres-joghurt muffin

 

20 dkg eper, 1 citrom leve

Az epret megmossuk, leszáritjuk kis darabokra vágjuk, citromlével meglocsoljuk és megszórjuk egy evökanál cukorral.

 

13 dkg cukor 12 dkg vaj, 2 tojás 1, 5 dl eperjoghurt fél deci tej, 25 dkg liszt, fél csomag sütöpor, porcukor a tetejére. A fenti hozzávalókból elkészítjük a tésztát. Vigyázva hozzákeverjük az epret a muffinsütőt háromnegyedig megtöltjük a masszával és kb 20-25 percig sütjük. Porcukorral megszórjuk .

 

FAHÉJAS MUFFIN

 

Hozzávalók: 12 darabhoz: 12, 5 dkg vaj 3 savanykás alma 12, 5 dkg cukor 25 dkg liszt fél csomag sütőpor 2 teáskanál őrölt fahéj 2 tojás fél dl tej

 

Előkészítés: A vajat megolvasztjuk, és kikenjük vele a muffinformát. A maradék vajat hagyjuk kihűlni. Az almát meghámozzuk, húsát apró kockákra vágjuk. Elkészítés: Összekeverjük a cukrot a liszttel, a sütőporral, 1 teáskanál fahéjjal, egy csipet sóval, és végül az almát is beledolgozzuk. A tojásokat felverjük, hozzáadjuk a vajat és a tejet. Kanalanként a lisztes-almás keverékbe dolgozzuk úgy, hogy ne túl folyékony masszát kapjunk. A sütőt 200 fokra (gázsütő 3. fokozat) előmelegítjük. A masszát a muffinformába szedjük, és a sütő középső rácsán kb. 30-35 percig sütjük. A maradék fahéjjal megszórva kínáljuk.

 

Fahéjas-csokoládé chip-es muffin (Nicki)

 

1 és háromnegyed csésze liszt, egyharmad csésze cukor, 2 teáskanál sütőpor, fél teáskanál őrölt fahéj, negyed teáskanál só, 1 nagy tojás, háromnegyed csésze tej, negyed csésze növényi olaj, fél teáskanál vaníliaaroma, 1 csésze félédes csoki-chip (gondolom, itt megteszi a házilag feldarabolt csoki is).

 

Melegítsd elő a sütőt 400F-re. Egy nagy tálban keverd össze a lisztet, a cukrot, a sütőport, a fahéjat és a sót. A tál közepén csinálj egy üreget, majd egy kisebb tálban öntsd keverd össze a tojást, a tejet, az olajat és a vaníliaaromát. Ezt a keveréket öntsd bele az előbbi tálban formázott üregbe. Megint csak picit kell összekeverni. Ezután add hozzá a csokidarabkákat. Öntsd bele a formákba, és süsd készre. Melegen tálald.

 

Fahéjas-áfonyás muffin (Nicki)

 

Hozzávalók: 2 csésze liszt, egyharmad csészényi és két evőkanálnyi cukor (külön kell majd beletenni), 1 teáskanál sütőpor, fél teáskanál reszelt citromhéj, negyed csésze tojáspótló szer (egg substitute)(?), 1 csésze tej, egyharmad csészényi és 1 evőkanálnyi margarin (külön kell felhasználni), háromnegyed csészényi megtisztított áfonya, negyed teáskanál őrölt fahéj.

 

Elkészítése: Melegítsd elő a sütőt 400 F-re. Keverd össze egy nagy tálban a lisztet, a harmad csészényi cukrot és a sütőport, és tedd félre. Egy másik tálban keverd össze a tojáspótlót, a tejet és az egyharmad csészényi olvasztott vajat. Keverjük össze a két tál tartalmát, épp, hogy elvegyüljön, és finoman adjuk hozzá az áfonyákat. Töltsük a muffin formákba, és tegyük be a sütőbe. Amikor kész, vegyük ki, Kenjük meg a tetejét a maradék olvasztott vajjal, és szórjuk meg fahéjjal. Melegen tálaljuk.

 

Fehérboros, mazsolás muffin

 

Hozzávalók: (12 db): 2 db tojás, 15 dkg barnacukor, 15 dkg reszelt sárgadinnye vagy alma, 2 evőkanál méz, 1, 5 dl étolaj, 2 dl fűszeres bor (pl. muskotályos), 30 dkg liszt, 1 dkg sütőpor.

 

A formákat kivajazzuk. A tojást, a barnacukrot, a gyümölcsöt, mézet alaposan, 4-5 percig összekeverjük. Rövid ideig pihentetjük, majd folyamatos keverés mellett hozzáöntjük a bort és utána az olajat. Ismét pihentetjük. Hozzákeverjük a sütőporral elkevert lisztet. Kb. 6-8 órára hűtőbe tesszük, közben többször átkeverjük. Nyomózsákkal vagy beolajozott evőkanállal a masszát a formákba töltjük. 180 °C-on 30-35 percet sütjük. Miután kihűlt, a tetejét porcukorral meghintjük.

 

Forralt boros muffin (Ibolya)

 

14 dkg vaj, 12 dkg cukor, pici só, 3 tojás sárgája, 3 tojás fehérje, 14 dkg liszt, 1 kávéskanál sütőpor, 1 kávéskanál őrölt fahéj, 6 dkg darált (reszelt)étcsokoládé, 75 ml lehűtött, fűszerezett forralt bor.

 

A vajat 6 dkg cukorral és a sóval habosra keverni, majd egyenként belekeverni a 3 tojás sárgáját. A tojás fehérjét a maradék cukorral habbá verni. (Tudjátok: a tojás fehérjét előbb habosra kell verni és ha már elég kemény, akkor kell beleszórni a cukrot és még egy kicsit verni, különben csak fehér krém lesz és folyik, nem pedig hab !) Közben muffinsütőt ki kell kenni vajjal, liszttel megszórni vagy pedig 2 db muffin papírformát rakni egymásba és azokat a muffinsütő mélyedéseibe tenni. A sütőt 170 fokra (gáz 3-as) előmelegíteni. A lisztet a sütőporral, az őrölt fahéjjal és a darált (reszelt) étcsokoládéval összekeverni. A lehűtött forralt bort apránként a tojássárgájás masszához keverni, majd a lisztes keveréket is hozzákeverjük, a végén pedig a keményre vert tojáshabot finoman, hogy ne törjön össze, a masszához keverjük. A muffinsütőt 3/4 részéig töltjük meg a masszával és kb. 30 percig sütjük az előmelegített sütőben.

 

FEHÉRCSOKIS MUFFIN

 

10 dkg vaj, 10 dkg fehércsoki, 2 db tojás, 10 dkg lekvár, pár ek gyümölcslé, 15 dkg liszt, 10 dkg cukor, kb. fél zacskó sütőpor.

 

A 10 dkg vajat gőzben felolvasztom a 10 dkg csokoládéval együtt. Hagyom kihűlni. Egy edényben összekeverek 2 tojást, 10 dkg gyümölcslekvárt (a legjobb a vegyes, mert az nem annyira édes), 15 dkg lisztet, 10 dkg cukrot, 3-4 evőkanál gyümölcslét, illetve fél zacskó sütőport. Ebbe a masszába keverem a kihűlt csokoládét. A hűtőbe teszem, pihentetem. Kb. 25 percig sütöm. Ez az alaptészta. Ha dúsítani akarom, tehetek bele gyümölcsdarabokat, mákot, diót, csokireszeléket, bármit amit szeretünk.

 

FEKETERIBIZLIS MUFFIN

 

250g liszt, 1 ek sütőpor, 1/2 tk só, 100g cukor, 1 tojás, 120ml tej, 55g olvasztott vaj, 120g fagyasztott feketeribizli

30g lisztet és a ribizlit félretenni. külön kikeverjük a száraz és a nedves hozzávalókat, majd elegyítjük a kettőt, a tésztát a formákba 2/3-ig tölteni. a lisztbe mártott ribizlit a tetejükre szórjuk. 190 fokon 25 percig sütjük.

 

GESZTENYÉS MUFFIN (loma6)

 

8,5 dkg margarint, 12 dkg cukorral, 1 cs vaniliás cukorral 2 tojással pár csepp rumaromával 15 dkg megpuhított gesztenyepürével- habosra kikeverni, majd belekevertem 1, 25 dl tejet. Tovább keverni és végül 20 dkg lisztet, amelyben 1. 5 kávéskanál sütőport és pici fahéjjat (ezeket előzőleg elkevertem) legvégül 5 dkg mazsolat (én kicsit beáztattam rumaromás vízbe).

Muffinsütőbe az oly sokat emlegetett muffinpapírok, 3/4 részig tésztával feltölteni és mehet be az előmelegített sütőbe (170 fokon kb. 20 perc, hasonlóan mint a többi fajta muffint). Ötlet: meg lehet bolondítani egy kis olvasztott csokival a tetején.

(Rl: saját megjegyzés: mehet bele a negyed kilós gesztenye, mazsola helyett cukrozott narancshéj!)

 

GORGONZOLÁS-KÖRTÉS MUFFIN

 

Összekeverünk: 400 g lisztet, 4 tk sütőporral, 2-3 ágacska apróra vágott kakukkfővel (gondolom a szárított is jó), 200 g apróra vágott dióval, 1 tk borssal és 1 teáskanál sóval. Egy másik tálba kikeverünk: 2 tojást, , 1/8 l olajjal, 1/8 l joghurttal (kefir, író). A két tálat összekeverjük majd beleteszünk 500 g apróra vágott körtét és 200 g darabokra vágott gorgonzola sajtot (márvány is jó). Könnyedén átforgatjuk, hogy a sajt ne nagyon törjön össze és muffin formákba adagoljuk, majd megsütjük 180 fokon kb 12 perc (de inkább a tő próba).

 

GRAND MARNIER ÁFONYA MUFFIN

 

1 1/4 csésze narancs juice, 1/4 csésze Grand Marnier, 3/4 csésze repce olaj, 2 csésze darabolt áfonya , 2 1/2 csésze liszt, 1 csésze teljes őrlésű liszt, 1 1/2 csésze cukor, 2 ek sütőpor, 1/2 tk só, 1 1/2 ek darabolt narancshéj, 4 tojásfehérje

 

Melegíts fel a sütőt 200fokra. Keverd össze a narancslét, likőrt és olajat. Egy másik tálban keverd össze a liszteket, cukrot, sütőport, sót es narancs héjat. Egy harmadik tálban verd fel a tojásfehérjéket (nem kell hogy kemény hab legyen, csak habos) Keverd össze a tojásfehérjét a likőrös folyadékkal, majd öntsd az egészet a lisztes dolgokhoz, keverd bele az áfonyát. Nem szabad túl keverni. Kb. 25 percig kell sütni. 24 db lesz állítólag belőle.

 

Grízes muffin

 

3/4 csésze cukor, 1/2 csésze olvasztott vaj, 2 tojás, 1/2 csésze tej, 1 1/2 csésze liszt, 1 ek sütőpor, 1/2 tk só, 1 1/2 csésze finom = apró :-) búzadara , 1/2 csésze szárított gyümölcs

 

A sütőt 180 fokra kell előmelegíteni. Kikeverni a cukrot a vajjal, a tojással és a tejjel. Összekeverni a a lisztet, a sütőport és a sót. Hozzáadni a lisztes keveréket a tojásoshoz. Belekeverni a grízt és a gyümölcsöket. Kanalazni majd 25-30 percig sütni. A gríztől rugalmas lesz :-)

 

ÍR KÁVÉS MUFFIN

 

250 g liszt, 3 tk. sütőpor, 1 tojás, 125 g barna cukor, 1 csip. Só, 120 ml tejszin, 40 ml Whisky, 120 ml kávélikőr

 

KAKAÓS MUFFIN

 

220g liszt, 150g cukor, 43g kakaó, 2 teáskanál sütőpor, 1/2 teáskanál só, 1/4 teáskanál szódabikarbóna, 240ml tej, 110g olvasztott vaj, 1 enyhén felvert tojás, 1 teáskanál vanília, 60ml málnabefőtt

 

Az első 6 és a második 4 összetevőt külön tálban összekeverni, majd a kettőt elegyíteni. 190 fokon 20-25 percig sütni.

 

KAKAÓS-TÚRÓS MUFFIN

15 dkg túró, 1 csomag vaníliás cukor, 1 ek tej, 20 dkg liszt, 1 csomag csokis puding (40 g-os), 1 1/2 tk sütőpor, 1/2 tk szódabikarbóna, 1 tojás, 14 dkg cukor, 80 ml olaj, 2, 5 dl író, 15 dkg csokireszelék

 

A sütőt előmelegítjük 180 °C-ra, a sütőt kivajazzuk és hideg helyre tesszük. Egy tálban összekeverjük a túrót, a vaníliás cukrot és a tejet. Egy másikban a lisztet, a csokis pudingot, a sütőport és a szódabikarbónát. Könnyedén felverjük a tojást, hozzáadjuk a cukrot, az olajat és az írót. Hozzáadjuk a lisztes keveréket és finoman belekeverjük a csokireszeléket. A muffin formákat félig megtöltjük a csokis masszával, a tetejükre 1-1 evőkanál túrós keveréket teszünk, majd azt befedjük a csokis tészta egyenletesen elosztott maradékával. 20-25 percig sütjük, a sütőformából csak 5 perc elteltével szedjük ki!! nehogy szétszakadjanak.

 

KALIFORNIAI MUFFIN

 

Kikeverünk 2 tojást 0, 5 csésze cukorral 1/4 césze olvasztott vajjal 1 csésze tejjel. Hozzáadjuk 2, 5 csésze liszt 3 tk sütőpor 0, 5 tk só keverékét. Legvégül óvatosan hozzáadunk 1/4 csésze reszelt cukkinit, 1/4 csésze reszelt répát és1/4 csésze mazsolát. Előmelegített sütőben 180 C-on 20 percig sütjük.

 

KARÁCSONYI MUFFIN

 

200 g liszt, 150 g darált mandula, 1 cs. Sütőpor, 1 csip. Só, 250 g méz, 2 tojás

200 ml forraltbor (tehát főszerezett), 3 ek olaj, 1 tk fahéj, 0, 5 tk szegfőszeg (őrölt), citrom v. narancs aroma, 4 ek kandírozott gyümi (de ízlés szerint lehet helyettesíteni

 

KÁVÉS MUFFIN

 

200 g cukor, 4 tojás, 1, 5 dl olaj, 3-4 ek nescafé vagy főzött kávé, 250 g liszt, (ici-pici só) fél csomag sütőpor.

A cukrot a tojássárgájával és az olajjal jól kikeverünk, majd hozzáadunk 3-4 ek nescafét, amelyet 2 ek forró vízben feloldottunk és hűlni hagytunk. A tojások fehérjét habbá felverjük és a sütőporos liszttel felváltva adagoljuk a tojássárgás-kávés masszához. Formába adagoljuk és a többi muffinhoz hasonlóan megsütjük.

 

Kávés- kókuszos muffin (12 db)

 

1/2 csésze margarin -- nem olvasztott, 1/2 césze cukor, 1/2 césze barnacukor, 2 tojás, 1 3/4 césze liszt, 1 ek sütőpor, 1/4 tk só, 1/2 csésze főzött kávé – erős, 1/3 csésze tej, 2 tk vaníliaaroma, 1/2 csésze dió -- apróra vágva, de nem darálva, 3/4 csésze kókuszreszelék, 1/4 tk mandulaaroma -- elhagyható

 

Először is kikenjük a muffinsütőt a sütőt pedig 180 fokra előmelegítjük. Egy nagy tálban géppel habosra keverjük a margarint, a kétfajta cukorral végül egyenként hozzáadjuk a tojásokat. Egy másik tálba beleszitáljuk a lisztet, a sütőport és a sót. Összekeverjük a kávét, tejet és az aromákat, majd hozzáadjuk a kikevert cukros margarinhoz. Végült hozzáadjuk a lisztes keveréket is. Belekeverjük a kókuszt és a diót és belekanalazzuk a formákba. 25-35 percig illetve tűpróbáig sütjük. Én a dió helyett csokidarabokat teszek :-)

 

Kelt muffin (csumbi)

 

50 dkg liszt, 5 dkg cukor, pici só, 1 reszelt citrom héja, 6 dkg vaj, 3 dl tej, mazsola tetszés szerint(ezt csak a csengetés után rakom bele), 25 dkg túró, 1/2 élesztő

 

A hozzávalókat kenyérsütő gépbe rakom és dagasztatom, kelesztem. A sütőformákat kizsírozom, a megkelt ás átgyúrt tésztát 12 részre vágom és a sütőformába helyezem tojással megkenve 20 percig pihentetem és előmelegített sütőben 20 perc alatt készre sütöm. Ezt reggelizősnek szoktam és kizárólag kosár nélkül, így is kipottyan belőle.

 

KÓKUSZOS-KESUDIÓS MUFFIN

 

100 g liszt, 4 tk sütőpor, 2 tk szódabikarbóna, 150 g kesudió (apritva), 200 g vaj (kicsit olvasztva), 150 g cukor, 3 tojássárgája, 0, 5 tk szerecsendió (őrölt), 0, 5 tk só, 2 csom. vaniliás cukor, 1/4 l kefir, 250 g kókuszreszelék

 

KONYAKOS MANDULÁS MUFFIN

 

240 g liszt, 1 tk sütőpor, 150 g barna cukor, 80 ml olaj, 3 tojás, 80 ml tej, 100 g apróra vagdalt mandula, 50 g apróra vagdalt csoki (ízlés szerint), 50 ml konyak

 

Marcipános muffin (ónix)

 

10 dkg marcipánmassza, 18 dkg vaj, só, 1 zacskó vaníliás cukor, 15 dkg barnacukor, 4 tojás, 33 dkg liszt, 1/2 dl tejszín, 1 zacskó sütőpor, 5 dkg barna kandiscukor

 

A marcipánt apróra felkockázzuk. A vajat a sóval, a vaníliás cukorral krémesre kikeverjük. Egyenként beledolgozzuk a tojásokat, majd a tejszínnel váltogatva, apránként hozzáadjuk a sütőporral elvegyített lisztet. Végül beleforgatjuk a marcipánt és az összetört kandiscukrot. Muffinformába tesszük és 175 fokon 25 percig sütjük. Tetejét lehet díszíteni jégcukorral, zselével.

 

Marcipános muffin

200 g marcipán, 200 g puha margarin, 75 g cukor, 1 cs Bourbon vaníliás cukor, 3 ek sárgabaracklekvár+kevés lekvár a tetejére, pár csepp keserümandula-aroma, 3 tojás, 200 g liszt, 3 csapott kávéskanál sütöpor, 0. 5 kk örölt fahéj, 200 g örölt mandula

A marcipán felét átgyúrjuk, porcukorral megszórt gyúródeszkán 2 mm vastagra kinyújtjuk, formákat szúrunk ki belöle. A többi marcipánt összevágjuk és a margarinnal simára keverjük (robotgéppel). A cukrot, vaníliás cukrot, lekvárt és keserümandula-aromát belekeverjük. A tojásokat egyenként hozzákeverjük, mindegyiket fél percig keverve. A lisztet, sütöport és fahéjat összekerjük és a "nedves" masszához adjuk (csak kicsit keverjük össze!). Végül hozzáadjuk a mandulát is. Kivajazott/papírkapszlikkal kibélelt muffin-formába töljük és 180 C-ra elömelegített sütöben (légkeveréses: 160 C; gázsütö: 3-as fokozat) kb. 20 perc alatt megsütjük. Sütés után 10 percig a formában állni hagyjuk, majd a muffinokat rácson hagyjuk kihülni. A maradék lekvárt vékonyan a muffinok tetejére kenjük és a marcipán figurákkal díszítjük.

 

Mazsolás muffin

 

12, 5dkg vaj, 17, 5dkg cukor, 2 tojás, 1 citrom reszelt héja, 7, 5dkg mazsola, 30dkg liszt, 2 teáskanál sütőpor, 1/8l tej

 

A vajat a cukorral habosra kevered, hozzáadod a tojásokat, majd sorban a többi hozzávalót, legvégül a tejet. 200 fokon 20 percig kell sütni.

 

Mákos muffin

 

12 dkg liszt, 2 db tojás, 15 dkg RAMA, 15 dkg cukor, 4 ek meggydzsem, 1 cs sütőpor, 10 dkg mák,1 mk fahéj

 

Mákos muffin (Ónix féle)

10 dkg darált mák, 10 dkg zabkorpa, 10 dkg rétesliszt (lehet finomliszt is), 1 dl olaj, 2, 5 dl tej, 1 tk szódabikarbóna, 1 citrom reszelt héja, 2 tojás, fél tk mézessütemény fűszerkeverék (Kotányi), 1-1 ek mazsola, kandírozott ananász, csokidara

 

A sorrendet, gondolom mindenki tudja, külön edényben a folyékony hozzávalókat kell kikeverni, egy másikban a szilárd halmazállapotúakat, és végül a kettőt összevegyíteni. Muffinsütőbe belekanalazni, kb. 3/4-ig, és előmelegített sütőben kb. 180 fokon 20-25 perc alatt megsütni.

 

Márványos csokis narancsos muffin

 

30 dkg liszt, 2-3 tk sütőpor, 20 dkg margarin, 20 dkg kristálycukor, 4 tojás, 2 ek kakaópor (nem instant, hanem olyan igazi, sötét) elkeverve simára vízzel, míg sűrű, krémes állaga lesz, 1 narancs reszelt héja, 1 ek. narancslé, + esetleg tábla finom étcsoki, kis (kb 1x1 cm-s) kockákra vágva

 

Keverőgéppel keverjük habosra a margarint, cukrot, a tojásokat és a sütőporral elkevert lisztet. Osszuk ketté a masszát, az egyik felébe kavarjuk bele a kakaómasszát (+esetleges csokikockákat), másik felébe a narancshéjat meg a narancslét (ha nagyon extrák akarunk lenni, némi kandírozott narancshéj is jöhet).

 

Meggyes muffin

 

1 tábla étcsoki (10 dkg), 10 dkg margarin, 15 dkg liszt, 15 dkg kristálycukor, fél teáskanál sütőpor, 2 db tojás 720 ml-es meggybefőtt fele (lehet kicsit több, ízlés szerint)

 

A csokit a margarinnal gőz fölött összeolvasztom, majd leveszem hűlni. A cukrot a 2 tojással robotgéppel habosra verem. A kissé lehűlt csokis vajat hozzáöntöm. A lisztet összeszitálom a sütőporral, és kevergetve hozzáadom a csokis-cukros masszához. A fél üveg meggyet kicsit lecsöpögtetem, majd beleborítom a masszába. Kb. 2 ek meggylevet belepancsolok a befőttesüvegből a masszába, és határozott mozdulatokkal összekeverem. A sütőt elő kell melegíteni. A muffintálcában található 12 mélyedésbe belekanalazom a kissé ragadós masszát, és alacsony hőmérsékleten (175 fok, 4. fokozat, vagy ha nincs jelzés, akkor a legalacsonyabb szinten) kb. 28 perc alatt kész is.

 

Sziaszok! Sok szeretettel üdvözöllek benneteket a honlapomon. Kellemes időtöltést kívánok! Ha szeretnétek a fórumban vagy a társalgóban írni, akkor először regisztrálnotok kell. Kérlek jelezzétek a kérdéseiteket, problémáitokat, mert csak akkor tudunk segíteni, ha tudjuk ki, miben szorul segítségre. Jelentkezzetek, írjatok bátran, üdv, Margit
 

 
Számláló
Indulás: 2005-07-19
 
Társalgó
Kedves Látogatók! Sajnálattal arra jutottam, hogy átállítottam a társalgót, így most csak regisztrációval és belépve lehet ide is írni. Üdv, Margit
 
Hangulatjelek

A linkek új ablakban nyílnak. A kívánt vigyorik jobb klikkel másolhatók a hozzászólásba. Aki nem Internet Explorert használ, a bal oldali menüben találja a súgót.

 

Hangulatjelek

További hangulatjelek

Egyéb hangulatjelek

Animációs tárház (Limara)

Smiley (Limara)

 

Smile                                                   
Ezek voltak eredetileg itt elérhetők.

 
Google kereső

Google

 
Kedvenc oldalaim
 
Diétázóknak
 
Fórumozók kedvenc oldalai
 
Elérhetőségeink

Margit:
emmargit@gmail.com
Egyéb elfoglaltságaim miatt átmenetileg nem tudok a levelezésemre kellő időt fordítani. A problémákat, kérdéseket inkább a fórumban kérem feltenni, ahol többen is segítséget tudnak nyújtani, mert nem ígérem, hogy belátható időn belül válaszolni tudok az e-mail-ekre. Elnézést: Margit

Bezsa (képfelrakás):
 holczervali@gmail.com

 

Kérjük, hogy a levélben a nicknevet is adja meg a levélíró (ha van), így könnyebben tudjuk azonosítani.

 
Figyelem!

A nevemmel fémjelzett receptek a sajátjaim. Felhasználható mindenkinek saját (kizárólag háztartási)céljaira, de nem járulok hozzá sem eredeti, sem átírt formában való terjesztéséhez sem az Interneten, sem más formában. A fentiek alól a sajátkezű aláírásommal ellátott postai levélben teszek kivételt. E.Margit
 
Számláló
 

Ha te is könyvkiadásban gondolkodsz, ajánlom figyelmedbe az postomat, amiben minden összegyûjtött információt megírtam.    *****    Nyereményjáték! Nyerd meg az éjszakai arckrémet! További információkért és játék szabályért kattints! Nyereményjáték!    *****    A legfrissebb hírek Super Mario világából, plusz információk, tippek-trükkök, végigjátszások!    *****    Ha hagyod, hogy magával ragadjon a Mario Golf miliõje, akkor egy egyedi és életre szóló játékélménnyel leszel gazdagabb!    *****    A horoszkóp a lélek tükre, nagyon fontos idõnként megtudni, mit rejteget. Keress meg és nézzünk bele együtt. Várlak!    *****    Dryvit, hõszigetelés! Vállaljuk családi házak, lakások, nyaralók és egyéb épületek homlokzati szigetelését!    *****    rose-harbor.hungarianforum.com - rose-harbor.hungarianforum.com - rose-harbor.hungarianforum.com    *****    Vérfarkasok, boszorkányok, alakváltók, démonok, bukott angyalok és emberek. A világ oly' színes, de vajon békés is?    *****    Az emberek vakok, kiváltképp akkor, ha olyasmivel találkoznak, amit kényelmesebb nem észrevenni... - HUNGARIANFORUM    *****    Valahol Delaware államban létezik egy város, ahol a természetfeletti lények otthonra lelhetnek... Közéjük tartozol?    *****    Minden mágia megköveteli a maga árát... Ez az ár pedig néha túlságosan is nagy, hogy megfizessük - FRPG    *****    Why do all the monsters come out at night? - FRPG - Why do all the monsters come out at night? - FRPG - Aktív közösség    *****    Az oldal egy évvel ezelõtt költözött új otthonába, azóta pedig az élet csak pörög és pörög! - AKTÍV FÓRUMOS SZEREPJÁTÉK    *****    Vajon milyen lehet egy rejtélyekkel teli kisváros polgármesterének lenni? És mi történik, ha a bizalmasod árul el?    *****    A szörnyek miért csak éjjel bújnak elõ? Az ártatlan külsõ mögött is lapulhat valami rémes? - fórumos szerepjáték    *****    Ünnepeld a magyar költészet napját a Mesetárban! Boldog születésnapot, magyar vers!    *****    Amikor nem tudod mit tegyél és tanácstalan vagy akkor segít az asztrológia. Fordúlj hozzám, segítek. Csak kattints!    *****    Részletes személyiség és sors analízis + 3 éves elõrejelzés, majd idõkorlát nélkül felteheted a kérdéseidet. Nézz be!!!!    *****    A horoszkóp a lélek tükre, egyszer mindenkinek érdemes belenéznie. Ez csak intelligencia kérdése. Tedd meg Te is. Várlak    *****    Új kínálatunkban te is megtalálhatod legjobb eladó ingatlanok között a megfelelõt Debrecenben. Simonyi ingatlan Gportal