Örülök, hogy ihletet kaptál és egy új dolgot csináltál belőle. Nagyon jó, kicsit magamra ismerek, mert én is örökké megvariálom a recepteket. Ha gondolod írd be a receptes fórumba, vagy hozzáírhatom az eredeti recepthez is, mint variációt a Te neveddel. Írd meg, hogy hogy legyen.
További hasonló finomságokat kívánok és írd meg hogy sikerülnek, üdv, Margit
A citromos mákost én megvariáltam a következőképpen:2dl kefír, 1 egész tojást, 2 ek cukrot, 2 ek olajat, 2 ek édesítőt alaposan elkevertem robotgéppel. Ezután beletettem a 2 ek mákot amit 2 ek cukorral daráltam meg, majd fél citrom reszelt héját, ezután kb. 21 dkg lisztet és kb. 2 tk. sütőport. Jól kikevertem és sütőben megsütöttem. ugyanis az izvilága nagyon tetszett de kelt tésztát most nem akartam készíteni, hanem valami gyorsabbat. Remélem nem baj.Az ize nagyon jó lett, de bírt volna még esetleg tojáshabot, hogy könnyebb legyen.:))
Nem voltam a hétvégén ezért csak most tudok válaszolni. Kétlapátos Hauserem van és már megfigyeltem, hogy nekem általában kevesebb folyadék kell. Gondoltam is rá amikor elkezdetem sütni, de először általában kipróbálom a reciket úgy ahogy van és aztán elkezdem az én gépemre alakítani. Ez így mindig bevált. Finom volt nagyon a mákos!
Szia Margitka!
Nagyon ügyike vagy, tényleg jobb így böngészni a recepteket. Találtam is egy hibát, a burgonyás cipóm recihez, rossz képet tettél. Asszem ezt ki kellene javítani. Előre is köszike. Szépen alakul az oldal, egyre jobb ide benézni. Én is böngésztem új recik és tippek után, ahogy készülnek úgy jelentkezem, hogy minnél érdekesebbé tegyük az oldalad. Szép estét szia.
Lassan csak kialakul az oldal. Kicsit nehéz a dolgom, mert soha életemben nem csináltam ilyemit, nem is tanultam és ebben már a gyerekeim sem tudnak segíteni. Saját kísérletezgetéseim eredményeképp jövök rá, hogy mit és hogy lehet megcsinálni. Nem hagyott nyugodni a dolog, hogy a képeket a recept mellé tegyem, végül csak sikerült :-)
Gyere máskor is és súgjál, mivel tehetném jobbá az oldalt, üdv, Margit
Szia Margitka!
Ha lesz egy kicsit több időm, beírom a sütit. Biztosan meg lehet oldani, hogy édesítővel készüljön, ezen is gondolkodom, soxor csináltam én is így a krémeket korábban. A piskóta már nehezebb ügy, de a krém önmagában is kifagyasztható és nagyon finom.
Üdv: Irén
Nagyon ügyes vagy! Gratulálok az átalakításokhoz, mert a receptek és a képek így együtt most sokkal élvezhetőbbek, kezelhetőbbek! Legyen sok örömed az oldaladban, további kreatív munkát kívánok!
Sziasztok!
Margitka!
Beírtam a pogi receptjét, elég hülyén sikerült megint, ha gondolod majd javítod. Elküldtem neked a képet is hozzá.
Az ünnepi kenyered tényleg nagyon szép, gratula. Böngésztem a kipróbálásra váró recepteket, jó sok van, ennek örülök. Egy burgonyás kenyérrel kacérkodom. Majd még meglátjuk.
Megyek megnézem az új recepteket. További kellemes estét és hétvégét szia.
Nem rád értettem a tüzijátékot, de se itt se az ncl-en nem volt senki. Küldtem neked mailt, nem tudom,hogy átment-e a mai sütésem képeivel. Petra oldalról probáltam azt a sajtos valamit megsütni.
Kedves Látogatók! Sajnálattal arra jutottam, hogy átállítottam a társalgót, így most csak regisztrációval és belépve lehet ide is írni. Üdv, Margit
Hangulatjelek
A linkek új ablakban nyílnak. A kívánt vigyorik jobb klikkel másolhatók a hozzászólásba. Aki nem Internet Explorert használ, a bal oldali menüben találja a súgót.
Margit: emmargit@gmail.com
Egyéb elfoglaltságaim miatt átmenetileg nem tudok a levelezésemre kellő időt fordítani. A problémákat, kérdéseket inkább a fórumban kérem feltenni, ahol többen is segítséget tudnak nyújtani, mert nem ígérem, hogy belátható időn belül válaszolni tudok az e-mail-ekre. Elnézést: Margit