E.Margit oldala - kenyérsütés és minden, ami kelt tészta: gépi és sütőben sült kenyerek, kalácsok és péksütemények, receptek
Bejelentkezés
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 
Menü
 
  
  
  
Néhány tanács és ötlet.......
 
Kenyérsütőgépek
 
Bioboltok
 
Lisztekről és magokról
 
Fórumok

Beszélgetés:

Receptek:

 
Receptek

 
Legújabb receptjeim
 
Ki vagyok én?

Bemutatkozások

 
Szavazás
Lezárt szavazások
 
Fórum
Fórumok : Beszélgetés : Általános Fórumok: 
Témaindító hozzászólás
EmMargit

2005.07.26. 21:00 -

Sziasztok kedves Látogatók!

Remélem előbb-utóbb sokan leszünk és élénk társalgás fog folyni. Kívánom, hogy mindenki érezze jól magát.

Üdvözlettel, Margit

EmMargit Előzmény | 2005.08.26. 17:49 - #354

Sziasztok!

Készen van a mai első zsömlém. Hajtott zsömle néven találtok róla receptet. Finom, könnyű péksütemény lett, érdemes kipróbálni.

Buzablans javaslatára ***ÚJ*** felirattal ill. jelzéssel láttam el a receptet, így biztos könnyebb lesz eligazodni azoknak is, akik csak az újdonságokat szeretnék megnézni.

Gondolom egy-két hét után ezeket a feliratokat, majd leveszem, hiszen addigra még újabbak kerülnek fel, reményeim szerint.


EmMargit Előzmény | 2005.08.26. 12:15 - #353

Szia Jégkása!

Örülök, hogy ilyen sikere van a borzas zsömlének nálatok is. Nekünk is nagyon ízlett, csak ritkán kerül sor rá :-)

Kíváncsi vagyok a rozskovászos kenyeredre, feltétlen meséld el, hogy sikerült. Milyet fogsz sütni?

Sok sikert hozzá, üdv, Margit


EmMargit Előzmény | 2005.08.26. 12:11 - #352

Szia Buzablans!

Nagyon örülök, hogy írtál. A dícséretet köszönöm szépen, a fiaidat üdvözlöm :-)) 

A javaslatodnak külön örülök és köszönöm. Estére megpróbálok valami megoldást kitalálni és a mai receptjeimet már így teszem fel. Egy új zsömle biztos lesz, ha dőm engedi, akkor kettő.

Örülnék, ha máskor is írnál, további szép napot kívánok, üdv, Margit


jegkasa Előzmény | 2005.08.26. 10:05 - #351

Szia Margitka!

Ma ujra sütöttem borzas zsemlét, nagyon finom lett.Géppel dagasztattam, mivel kicsit még korán inditottam a programot csak dagasztás, kelesztés, még visszafeküdtem, és a program végére ébredtem fel. Tele lett az üst a tésztával, átgyúrtam formáztam kicsit kelesztettem megforgattam magokba és zacsiba sütöttem.Ropogós lett belül finom puha.

Már sikerült beindítanom a rozskovászomat, fogok majd sütni rozskovászos kenyeret.Majd beszámolok Róla.

Üdv. további szép napot Én megyek dolgozni. Jégkása


Buzablans Előzmény | 2005.08.26. 08:50 - #350

Szia Margitka! Nagyon szuper az oldalad, sok receptet elkészítettem már, és kivétel nélkül mindegyik sikerült. Köszönet a finom receptekért, a fiaim a kézcsókjukat küldik :))) Szinte naponta benézek az oldaladra, ezzel kapcsolatban lenne egy javaslatom. Mivel egyre több recept kerül fel (ami nagyon Jó!!!), kicsit nehézkes követni, hogy melyik az új recept. Ha esetleg meg tudod oldani, szerintem sok rendszeres látogató örömmel venné, ha megjelenne oz oldaladon pl. új receptek címszó alatt ezeknek a recepteknek a neve. (pl. ha mindig az utolsó 2-3 recept belekerül, akkor biztosan mindenki követni tudja.) További szép napot. Üdv. Buzablans

EmMargit Előzmény | 2005.08.25. 23:53 - #349

Szia Dundica!

Örülök, hogy ilyen lelkesen nekifogtál a kovászos kenyereknek. Mesélj majd, hogy sikerültek :-))

A kovász nem tud elromlani, ha jól megeteted, majd némi érési időt hagyva a hűtőbe teszed, akkor nagyon hosszú ideig eláll. Joli már 2 hét után is vette ki a hűtőből, az én rozskovászom utolsó pihenője sem volt sokkal rövidebb.

A rozskovász egészen másképp viselkedik, mint a búza, de ezt már biztos észrevetted Te is. Biztos az is meg fog kelni, csak még több időt kell neki hagyni.

Várom a további híreket, üdv, Margit


EmMargit Előzmény | 2005.08.25. 23:46 - #348

Szia Kata!

Sajnálom, hogy nem látod a képeket. Nem értem, hogy mi lehet a probléma, de én akár bejelentkezve, akár enélkül is látom a képeket, igaz nekem csak Explorer van a gépemen.

A Mozzilát nem ismerem egyáltalán, nem lehet, hogy ez kavar be valamit a gépetekbe?

Ráadásul minden képet JPG formátumba átkonvertálva teszek fel, tehát az összes kép elméletileg egyformán kell, hogy viselkedjen. Tulajdonképpen azért is írom le ezeket a dolgokat, hátha valaki nálam okosabb is olvassa és segíteni tud. Előre is megköszönöm :-))

Szép napot kívánok holnapra, üdv, Margit


kata25 Előzmény | 2005.08.25. 21:55 - #347

Szia Margitka! Én látom a képeket, csak az ír burgonyás kenyerem első képét nem látom, ugyanúgy , mint Zsizsu. Mozillaval se meg explorerrel se. Nagyon aranyosak a kis briósok. Szép napot holnapra szia.

dundica Előzmény | 2005.08.25. 21:13 - #346

Szia Margit! Már sül a kovászos gépi kenyerem búzakovásszal, a rozskovászos meg még kel. a recepteket innen vettem. A búzakovászos kb 1 óra, a rozskovászs, meg még vagy két óra míg elkészül. Sajnos muszály voltam egyszerre készíteni, mert a rokonaim egymás után "támadnak" és nem tuddtam másként megoldani, nehogy a kovász tönkre menjen. Mostmár dolgozom a héten úgyhogy jobban be kell osztani az időmet! A búzakovászos szépen megkelt, remélem úgy is marad, a rozsos sokkal lassaban kel. Majd beszámolok az eredményről izgatottan várom én is. Addig is üdv. Ilus

EmMargit Előzmény | 2005.08.25. 20:50 - #345

Szia Zsizsu!

Ellenőriztem, a képek a helyén vannak :-))

Én is tartottam attól, hogy sok a burgonya abban a receptben, de nem az első ilyen, amivel találkoztam, ezért gondoltam, hogy érdemes lenne kipróbálni. Örülök, hogy jól sikerült.

Üdv, Margit


pzsizsu Előzmény | 2005.08.25. 20:46 - #344

Szia Margitka! Köszi, h . feltetted. A kenyér tényleg nagyon finom, bár egy kicsit tartottam, h. a burgonya mennyisége kicsit sok. A képeket továbbra sem látom, de nem gond. Köszi.Üdv. Zsizsu

EmMargit Előzmény | 2005.08.25. 19:15 - #343

Szia Zsizsu!

Nem rég értem haza, feltettem a képet és a kiegészítésedet a recept mellé. Köszönöm szépen.

Nagyon szép lett a kenyered, örülök, hogy ízlik is.

Üdv, Margit


pzsizsu Előzmény | 2005.08.25. 17:50 - #342

Szia Margitka! Kész lett a Thüringiai burgonyás kenyér . Nagyon finom lett, bár a teteje most nem lett olyan szép, kicsit kinyílt a bevágás mentén, de nem szépségversenyre készült. Sokkal jobban ízlik, mint a tegnapi Ír kenyér. Nagyon finom szaftos kenyér lett. Hasonlít az íze a rusztikus burgonyás kenyérre. Küldöm a képet és a változtatást E-mailben. Kszi a recit . Üdv. Zsizsu

EmMargit Előzmény | 2005.08.25. 13:27 - #341

Sziasztok!

Beírtam a receptet is, de az is csak az Abc alján maradt egyelőre.

Üdv, Margit


EmMargit Előzmény | 2005.08.25. 13:17 - #340

Sziasztok!

Ma brióst sütöttem. A  szokásos kalácstésztámból csináltam, de most megcukroztam a tetejét, mert nem magunknak készült.

A képeket már feltettem róla, de egyelőre még a képek mappa legalján van, mert nincs időm a helyére tologatni. Az elkészítését még megpróbálom gyorsan megírni, aztán mennem kell. 

Üdv, Margit


EmMargit Előzmény | 2005.08.25. 12:00 - #339

Szia Zsizsu!

Kíváncsi vagyok, hogy sikerül a kenyered, a változtatásokat is írd majd meg légyszíves, ha szükség volt valamire.

Várom jelentkezésedet, üdv, Margit


pzsizsu Előzmény | 2005.08.25. 11:38 - #338

Szia Margitka! Most kel a Thüringiai burgonyás kenyerem. Remélem jó leszt, majd küldök képeket. Szép napot! Üdv,Zsizsu

EmMargit Előzmény | 2005.08.24. 21:18 - #337

Szia Zsizsu!

Elhiszem, hogy sajnálod, engem is bosszantana a helyedben, így is bánt. Most megint megnéztem, meg vannak és nagyon szép lett a kenyered.

Üdv, Margit


pzsizsu Előzmény | 2005.08.24. 21:15 - #336

Köszi Margitka! Kicsit sajnálom, de ha más látja akkor nincs gond. Üdv. Zsizsu

EmMargit Előzmény | 2005.08.24. 21:13 - #335

Szia Zsizsu!

Sajnálom, hogy nem látod a képet. Remélem, ha más sem látja, akkor szól, de amíg én látom, addig nem tudok mit csinálni.

További jó sütögetést, üdv, Margit


[Későbbi] [554-535] [534-515] [514-495] [494-475] [474-455] [454-435] [434-415] [414-395] [394-375] [374-355] [354-335] [334-315] [314-295] [294-275] [274-255] [254-235] [234-215] [214-195] [194-175] [174-155] [154-135] [134-115] [114-95] [94-75] [74-55] [54-35] [34-15] [14-1]

 

Sziaszok! Sok szeretettel üdvözöllek benneteket a honlapomon. Kellemes időtöltést kívánok! Ha szeretnétek a fórumban vagy a társalgóban írni, akkor először regisztrálnotok kell. Kérlek jelezzétek a kérdéseiteket, problémáitokat, mert csak akkor tudunk segíteni, ha tudjuk ki, miben szorul segítségre. Jelentkezzetek, írjatok bátran, üdv, Margit
 

 
Számláló
Indulás: 2005-07-19
 
Társalgó
Kedves Látogatók! Sajnálattal arra jutottam, hogy átállítottam a társalgót, így most csak regisztrációval és belépve lehet ide is írni. Üdv, Margit
 
Hangulatjelek

A linkek új ablakban nyílnak. A kívánt vigyorik jobb klikkel másolhatók a hozzászólásba. Aki nem Internet Explorert használ, a bal oldali menüben találja a súgót.

 

Hangulatjelek

További hangulatjelek

Egyéb hangulatjelek

Animációs tárház (Limara)

Smiley (Limara)

 

Smile                                                   
Ezek voltak eredetileg itt elérhetők.

 
Google kereső

Google

 
Kedvenc oldalaim
 
Diétázóknak
 
Fórumozók kedvenc oldalai
 
Elérhetőségeink

Margit:
emmargit@gmail.com
Egyéb elfoglaltságaim miatt átmenetileg nem tudok a levelezésemre kellő időt fordítani. A problémákat, kérdéseket inkább a fórumban kérem feltenni, ahol többen is segítséget tudnak nyújtani, mert nem ígérem, hogy belátható időn belül válaszolni tudok az e-mail-ekre. Elnézést: Margit

Bezsa (képfelrakás):
 holczervali@gmail.com

 

Kérjük, hogy a levélben a nicknevet is adja meg a levélíró (ha van), így könnyebben tudjuk azonosítani.

 
Figyelem!

A nevemmel fémjelzett receptek a sajátjaim. Felhasználható mindenkinek saját (kizárólag háztartási)céljaira, de nem járulok hozzá sem eredeti, sem átírt formában való terjesztéséhez sem az Interneten, sem más formában. A fentiek alól a sajátkezű aláírásommal ellátott postai levélben teszek kivételt. E.Margit
 
Számláló
 

Nyakunkon a Karácsony, ajándékozz születési horoszkópot barátaidnak, ismerõseidnek.Nagyon szép ajándék! Várlak, kattints    *****    Dryvit, hõszigetelés! Vállaljuk családi házak, nyaralók és egyéb épületek homlokzati szigetelését! 0630/583-3168 Hívjon!    *****    A legfrissebb hírek a Super Mario világából és a legteljesebb adatbázis a Mario játékokról.Folyamatosan bõvülõ tartalom.    *****    Gigágá! Márton napján is gyertek a Mesetárba! Nemcsak libát, de kacsát is kaptok! Játsszatok velünk!    *****    A Nintendo a Nintendo Music-kal megint valami kiváló dolgot hozott létre! Alaposan nagyító alá vettem, az eredmény itt.    *****    Leanderek, Parfümök, Olajok, és Szépségápolási termékek! Használd a LEVI10 kupont és kapj 10% kedvezményt!Megnyitottunk    *****    Megjelent a Nintendo saját gyártású órája, a Nintendo Sound Clock Alarmo! Ha kíváncsi vagy, mit tud, itt olvashatsz róla    *****    Megnyílt a webáruházunk! Parfümök, Szépségápolási termékek, Olajok mind egy helyen! Nyitási akciók, siess mert limitált!    *****    Az általam legjobbnak vélt sportanimék listája itt olvasható. Top 10 Sportanime az Anime Odyssey-n!    *****    Pont ITT Pont MOST! Pont NEKED! Már fejlesztés alatt is szebbnél szebb képek! Ha gondolod gyere less be!    *****    Megnyílt a webáruházunk! NYITÁSI AKCIÓK! Tusfürdõ+Fogkrém+Sampon+Izzadásgátló+multifunkcionális balzsam most csak 4.490!    *****    Új mese a Mesetárban! Téged is vár, gyere bátran!    *****    Veterán anime rajongók egyik kedvence a Vadmacska kommandó. Retrospektív cikket olvashatsz róla az Anime Odyssey blogban    *****    Parfümök, Olajok, Párologtatók mind egy weboldalon! Siess mert nyitási AKCIÓNK nem sokáig tart! Nagy kedvezmények várnak    *****    Dryvit, hõszigetelés! Vállaljuk családi házak, nyaralók és egyéb épületek homlokzati szigetelését! 0630/583-3168 Hívjon!    *****    Aki érdeklõdik a horoszkópja után, az nem kíváncsi, hanem intelligens. Rendeld meg most és én segítek az értelmezésben!    *****    A Múzsa, egy gruppi élményei a színfalak mögött + napi agymenések és bölcseletek    *****    KARATE OKTATÁS *** kicsiknek és nagyoknak *** Budapest I. II. XII.kerületekben +36 70 779-55-77    *****    Augusztus 26-án Kutyák Világnapja! Gyertek a Mesetárba, és ünnepeljétek kutyás színezõkkel! Vau-vau!    *****    A horoszkóp elemzésed utáni érdeklõdés, nem kíváncsiság hanem intelligencia. Rendeld meg és nem fogod megbánni. Katt!!!