Szokimoki, írtam előre, hogy a gmail hülyén csatol. Rákattintasz arra, hogy csatol, utána megjelenik a tallózósor, ott kiválasztod, hogy mit csatolnál. Utána meg vársz, mert nem írja ki, hol tart a feltöltésben. Onnan tudod, hogy csatolta, hogy a fájl neve megjelenik a levél tárgysora alatt, a neve előtt egy kis négyzet pipával. Utána csatolhatsz még akárhányat. Azt meg onnan tudod, hogy elküldte, hogy kiírja, hogy a levelet elküldtük, éppen az orrod elé :-) egy narancssárga vagy milyen sávba. Illetve minden levélről automatikusan másolatot készít, ezeket az elküldöttekben nézheted meg. Egyébként minden levelet írás közben is ment automatikusan, és ha véletlenül a kilépésre kattintanál vagy áramszünet lenne, nem kell elölről kezdeni.
Szép számmal kaptunk recepteket, köszönöm szépen mindenkinek. Még sok mindenről várok, amit a találkozón kóstolhattunk, remélem azokat is beírjátok, ahogy időtök engedi
Egy ideje már folyamatosan próbálkozom. Elóször is, amit küldtél képeket elmentettem, aztán jobb gomb kibontás, bal gomb megnyom. És mmost mégis ott maradt a tömörített mappát jelző képecske, pedig a multkor sárgára váltott. Most ha rákkanttintok akkor bejön az a kibontásos fejléc, és csak azon belül tudok képeket nézni.Nem értem, hogy miért? A másik meg az, hogy próbálok a gmailból küldeni a többieknek képeket. A tiedet és a Julika képeit egy levélben. De itt csak 1xkell rákattintani, hogy melléklet csatolása? És honnan tudom, hogy elküldte a levelet? Semmit nem jelez vissza.Abban sem vagyok biztos, hogy így a mellékletet is csatolta?! Tudsz segíteni?
http://msgtag.com/products/free/ Találtam még egyet, de szerintem ez sem működik a webmailekkel, csak Outlook, Outlook Express, Incredimail, Eudora, Pegasus vagy Netscape Mail, ami az SMTP protokolt használja. Ha valaki esetleg kipróbálja, szóljon. Angolul van és ingyenes.
email értesítő microsoft outlookhoz Emailben visszajelzést küld, hogy kézbesítette-e a levelet. Azt nem tudja megmondani, mikor olvasták, de ezt semmi nem tudja megmondani, csak hogy megérkezett a célszerverre. A programra semmiféle garanciát nem vállalok, úgy találtam a neten.
Végignézegettem a fórumokat és közben pont Nellyn járt az eszem. Szerintem holnap eltelik a hét, úgy emlékszem annyit mondott, hogy elmennek. Várom én is, hogy jelentkezzen, üdv, Margit
hozzávalók: 50 dkg liszt 25 dkg margarin vagy vaj 2 tojás sárgája 1-2 dkg élesztő, só Ezeket nem egészen 1 pohár tejfellel összegyúrjuk úgy, hogy pogácsa tészta legyen. Kisodorjuk, vékonyra, villával megszukáljuk, pogácsa szaggatóval kiszaggatjuk, ugy, mintha linzer virágokat szaggatnánk, alsó lap tele, felső lap közepén lyukkal. A felső lapra reszelt sajtot szórunk. Azért kell megszúrkálni, hogy ne legyen a tészta hólyagos! Ha kisült, a következő krémmel töltjük meg: töltelék: 15 dkg vaj 2 tojás sárgája kenhető sajtkrém izlés szerint pirospaprika, só kikavarjuk és összeragasztjuk a kétféle pogácsát. Ezt a receptet még nem csináltam, de másét már kóstoltam. Finom és különleges
Most lettem kész, már hűl a vízben. Végül majdnem 10 liter tejből készült, ez remélem 2 napig nekem is kitart Nálunk nagy a szorzó, ezért mindenből sokat kell csinálnom. Az igazsághoz nekem is hozzátartozik, hogy én is most pudigporból csináltam, a gyerekeim a habot nem igazán szeretik. Ehhez amennyiséghez kellett volna vagy 40 tojás, annak a habja sose fogyna el, legfőképpen meg sose főne meg
Margit, ! Mondjuk a mennyiséget megértem, nálunk 3 liter 2 főre = 2 nap. Az igazsághoz hozzátartozik, hogy hamis (koleszterinmentes) madártej volt, mert maradék tojásfehérjéből és vaníliás ill. tejszínes pudingból, tojássárgája nélkül készült.
A napokban Batka madárteje nagyon kísértésbe vitt, de ellenálltam egészen máig. Ma a Plus-ba mentem a megszokott tejünket megvenni, erre - kapaszkodjatok meg - 29.- forintért adták literét, mert ma lejár. No, ezek után nem a tervezett 10 litert vettem, hanem többszörösét, és most melegszik már a tej a madártejhez . Nálunk 6 liter alatt nem is érdemes nekifogni, de azt hiszem most többet fogok csinálni.
Szokimoki! Ha kész vagyok a fenti akciómmal, akkor küldök képeket.
Ami kép eddig nálam volt, azt tovább küldtem mindenkinek. Legalábbis aminek sikerült elmennie. De ha lesz még és sikerül, akkor küldöm természetesen. Sajnos a kenyérsütőmről nem tudok semmit, kedd óta szervízben van, de még azt sem tudom, hogy mi a baja, mert amikor felhívtam őket, még meg sem nézték, mert annyi munkájuk van.Jövő hét péntek előtt ne is álmodjak róla, azt mondják.
Szegény robotgépemet kínozom addig, mert sütök ám, mert ha egysze valaki rákap az ízére....Meg volt idő amig nem volt még kenyérsütőm és addig is szegényt kínoztam, csak nehogy ő is bemondja az unalmast.
Margitka! Megvan nekem is a gmailos címem. ua. a kukuc előtti része mint a citromos freemailnek (a változatosság kedvéért.)
Batka! Mégis hamarabb sütöd a Bürlit? Kíváncsian várom a beszámolódat róla
Limara! Melyik receptet is csináltad meg? Sajnos nem látom a megvágott képen rendesen a kenyér állagát, így nem tudom, hogy mennyire kelt meg. Külsőre nekem jónak tűnik a kenyér, csak kicsit ducibbra lehetett volna formázni, akkor inkább hagyományos kenyér formája lenne. Szerintem szép lett, gratulálok hozzá és örömmel olvastam, hogy ízlett is Kíváncsian várom a következő kovászos sütésedről is a beszámolót, üdv, Margit
Julika, így lesznek az utolsókból elsők? Elvileg én már minden képet megkaptam, köszi. Viszont ha rám hallgatsz, a sós muffinalapot kipróbálod füstölt sajttal. A só ki is maradhat, és nem kell belőle sajnálni a sajtot, na, ez nálunk még melegen elfogy minden egyéb ízesítő nélkül! Szaporítom a kovászkámat, jól bírta a pihenést, most a hűtő melegében sütkérezik, már amit a hátlapja áraszt magából, úgyhogy hamarosan bürli lesz belőle.
Hahó Mindeki!! Tegnap a vihar kilőtte a számítógépet, azért jöttem megnézni, hogy mi történt. Nem is volt eső megint, csak száraz vihar! Most picit hűvösebb van, de süt a nap.
Mesütöttem tegnap a weiglit,el is fogyott, és sütöttem egy diós, fekete olajbogyós, pici rozmaringos, vegyeslisztes kenyeret.Finom lett, de recept nincs, mert kutyultam a tésztát. Ma reggel ezt a kenyeret pirítottam és olajos tonhalreszelékes krémet kentünk rá a maradék olajbogyóval. Ünnepi reggeli volt.
Ezért aztán ma süthetek megint vmit.Azt hiszem vmi pirított hagymás kenyeret fogok, mert jó keleti fűszerezésű malacot sütök du-i ebédre.Zöld, vegyes saláta, estleg könnyű, sütőben sütött fűszeres krumpli a nagyétkű Fiúknak.Persze finom fehérborral kísérve.
Kedves Látogatók! Sajnálattal arra jutottam, hogy átállítottam a társalgót, így most csak regisztrációval és belépve lehet ide is írni. Üdv, Margit
Hangulatjelek
A linkek új ablakban nyílnak. A kívánt vigyorik jobb klikkel másolhatók a hozzászólásba. Aki nem Internet Explorert használ, a bal oldali menüben találja a súgót.
Margit: emmargit@gmail.com
Egyéb elfoglaltságaim miatt átmenetileg nem tudok a levelezésemre kellő időt fordítani. A problémákat, kérdéseket inkább a fórumban kérem feltenni, ahol többen is segítséget tudnak nyújtani, mert nem ígérem, hogy belátható időn belül válaszolni tudok az e-mail-ekre. Elnézést: Margit