E.Margit oldala - kenyérsütés és minden, ami kelt tészta: gépi és sütőben sült kenyerek, kalácsok és péksütemények, receptek
Bejelentkezés
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 
Menü
 
  
  
  
Néhány tanács és ötlet.......
 
Kenyérsütőgépek
 
Bioboltok
 
Lisztekről és magokról
 
Fórumok

Beszélgetés:

Receptek:

 
Receptek

 
Legújabb receptjeim
 
Ki vagyok én?

Bemutatkozások

 
Szavazás
Lezárt szavazások
 
Fórum
Fórumok : Beszélgetés : Általános Fórumok: 
Témaindító hozzászólás
EmMargit

2005.07.26. 21:00 -

Sziasztok kedves Látogatók!

Remélem előbb-utóbb sokan leszünk és élénk társalgás fog folyni. Kívánom, hogy mindenki érezze jól magát.

Üdvözlettel, Margit

Kartika Előzmény | 2006.11.23. 20:34 - #11495

Sziasztok! nekem is van barna tökmagolajom. de még nem nagyon használtam. Nekem is barna van az illata nagyon finom.

jegkasa Előzmény | 2006.11.23. 20:21 - #11494

Sziasztok!

Mindenkinek köszönöm a jó tanácsokat.

Jégkása


Batka Előzmény | 2006.11.23. 20:02 - #11493

Margit, én is kifelejtettem vmit: a tökmagolaj igen drága mulatság, pár deci több ezer forint, én ajándékba kaptam, különben nem biztos, hogy vettem volna. Van zöld (az nem jó szerintem, az olyan nyerses, keserű), és van sötétbarna, az a pirított tökmag ízű-illatú, salátákra pl. nagyon finom. A Herba-Házban láttam, ilyen Pesten is van, de biztos más bioboltban is előfordul.

Joli Előzmény | 2006.11.23. 19:41 - #11492

Margit!

Az előbb még egy dolgot elfelejtettem. Ma jártam a Bakó-nál. Eredetileg csak csokilencséért meg burgonya pehyelyért indultam, de elcsábultam egy csomó mindenre. Egy dolgot viszont nem kaptam. Olyan nagyszemü cukrot, amilyet a multkor adtál. Megkérnélek ha jársz a Bakonál és látsz akkor vegyél légyszives 1 kg-t és majd egyszercsak valamikor elmegyek érte. Egyelőre nem sürgös mert még van abból amit adtál, de kell az utánpotlás.
Előre is köszönöm.

Joli


Joli Előzmény | 2006.11.23. 19:38 - #11491

Sziasztok!

Jégkása pihentesd a lábadat amennyit tudod és polcold fel. Cipőbe egy darabig nagyon nehezen fogsz tudni bujni. Sokat segit ha merev talpu papucsban jársz amiben lépésnél még véletlen sem akar hajlani a lábujjad. Probáld meg leokoplaszttal két lábujjadat egymáshoz ragasztani igy jobban elviselhető, hogy fáj és nem tud mozogni annyira.

A kicsi fiadnak probálj meg adni béres cseppet és kicsavarni grepe fruitot meg narancsot majd vizzel higitani a béres mellé C vitaminnak. Ez ebben a ronda időben nagy segitség akár megelőzésnek akár a baj enyhitésére.

Margitka!
Segitséget kérek tőled. Gyüjtögetem a karácsonyi recepteket amiket tervezek megsütni. Köztük van a Stollened is, amiről tavaly lemaradtam mert későn kaptam észbe és karácsony előtt 1-2 nappal már nem akartam megsütni. A kérdésem, hogy abban a két szögletes szilikonos formában megsüthető-e ami nekünk van? Nem kicsi? Nekem nincs őzgerinc formám, vagyis csak 1. Ha elkészült akkor miben tartod karácsonyig? Max. mennyivel fogyasztás előtt lehet megsütni?

A hullala tejszinből kétféle van az egyik ami főzhető ha jól emlékszem ez a narancssárgás és a másik amit simán lehet használni az a pink-fehér szinü dobozos. Tényleg sokáig tart a hab.

További szép estét!

Joli


EmMargit Előzmény | 2006.11.23. 19:37 - #11490

Szia Jégkása!

Jaj, nagyon sajnállak, vigyázz magadra! Használd ki az egyetlen előnyét ennek az egésznek, mégpedig, hogy most tényleg pihenned kell.
Munkahelyi balesetként vették fel? Akkor, ha jól tudom 100% táppénz jár. Ezt talán nem érdemes kihagyni, még így utólag sem, ha nem szóltál a betegállományba vevő orvosnak.

A kisfiadnak is jobbulást kívánok, ő biztos egy "aktuális" bacit vagy vírust szedett össze, reméljük hamar rendbejön. Minden jót kívánok mindannyiótoknak, üdv, Margit


jegkasa Előzmény | 2006.11.23. 19:15 - #11489

Sziasztok!

Sajnos baleset ért a munkahelyemen reggel ráejtettem egy üres raklapot a nagylábujjamra.Végig dolgoztam a műszakom és 1/2 4-kor mentem a sürgősségire mert ugy megdagadt.Megröntgenezték és elrepedt a csont eleje. MOst maród lettem pihentetni és jegelni kell. Azt mondta a doki kb. 3 hét. A kicsi fiam is lázzal jött haza az oviból.

Csoki!

Köszi pont ilyesminek néztem ki én is. A habbal együtt sütötted és a végén kented meg lekvárral?

Margitka!

Nagyon szépeket sütöttél megint!

Szép estét Jégkása.


EmMargit Előzmény | 2006.11.23. 18:51 - #11488

Sziasztok!

Batka! Csak azt a rövidet írtam, mást ne is keress!
Ki fogom próbálni az Okééé-t így, ahogy ajánlottad, ez nekem is szimpatikus. Ezt legalább stabilan tudok is venni, ha beválik.

Szokimoki! Az óriáskiflit a kiflireceptem alapján csináltam, ami ugyanaz, mint a buci tésztája. A különbség csak annyi, hogy nem 50 dkg lisztből készült, hanem 60 dkg-ból. A többi hozzávaló változatlan, természetesen az élesztő és a tej több volt. Élesztőt mostanában 2,5 dkg körül teszek ennyi liszthez.

Megyek vissza a konyhámba, mert még rengeteg dolgom van. További szép napot mindenkinek, üdv, Margit


Batka Előzmény | 2006.11.23. 16:14 - #11487

Margit, nem találom, mit írtál a növényi habról, csak a társalgóban látok egy Szokimokinak címzett rövidet. De a lényeg: a habfixáló ugyanúgy egy adag e-anyag, mint minden ilyen adalék, és én hajlok arra, hogy ez is csak egy marketingfogás, mint pl. a hidegen készíthető pudingpor, mert a min. 30% zsírtartalmú tejszínt jól lehűtve simán fel lehet verni, és tényleg sokáig megtartja a formáját. De lehet kísérletezni is: 1 decit felversz, berakod a hűtőbe, és nézed, mikor kezd összeesni.

Valahogy mintha úgy lenne, hogy amikor a robotgéppel szétverjük a tejszínt, sok apró zsírcseppecske képződik, és körülveszik a levegőbuborékokat, és nem engedik kiszökni - ezért nem lehet felverni a zsírszegény főzőtejszínt, mert nincs elég zsírcseppecske, ami levegős habot képezne. Ha meg túl sokáig verjük, a zsírcseppecskék összeállnak, és kész is a vaj.

Ezekben az uht tejszínekben szintén van egy E-anyag. valami stabilizátor, ami vsz. azért kellhet, mert így a hosszú tárolási idő alatt nem válik szét a tejzsír és a folyadékrész. Lehet, hogy ez is számít a keménységben, de sima tejszínt már ezer éve nem vettem, mert mindig megsavanyodott, és az azért luxus, hogy tejfölhelyettesítőnek használjam.

Szóval én még sosem használtam habfixet, mert nem láttam értelmét, de lehet, hogy csak mindig jóféle tejszínt fogok ki.

EmMargit Előzmény | 2006.11.23. 14:33 - #11486

Szia Superkeri!

Mindig örömmel olvasom a híreidet, látom a burgonyapelyhes kalács tényleg nagyon sikeres nálatok is. Azóta én is minden kalácstésztámat így sütöm.

Az óriáskifliből 1-1- db-ot csomagoltam a gyerekeimnek, még nem értek haza a hírekkel, hogy milyen sikere volt. Kicsit élvezik, ha ilyen különleges dolgot vihetnek, hisz a többiek ilyenkor a csodájára járnak, ők meg büszkélkedhetnek. (A mai márkás ruhák-cipők, telefonok stb. világában nem is baj, ha másra is rá tudnak csodálkozni a gyerekek, mint az anyagi javakra.)

Tényleg, arról nem is írtam, hogy csináltam (nagyon egyszerűen). A tésztát 4 felé oszottam, négyzeteket nyújtottam belőlük és ezeket átlósan feltekertem. Amikor a csücsökké váló sarkokhoz értem a tekerésnél, akkor azokat egy egész picit visszahajtottam, hogy igaz kiflicsücsök formája legyen. Tejes tojássárgájával kentem le és dekor sóval, valamint tökmaggal szórtam meg.

A kókuszos süti, amiről korábban írtam nagyon egyszerű, finom is és Neked már van jó kis sütőd is hozzá, amiben biztosan nem pirul meg a kókusz. A receptes 493-as hozzászólásában találod, Gabó írta be. A tejszínbe kerülő cukrot elfeleztem, nekünk így is bőven elég édes volt.

További szép napot kívánok, üdv, Margit


superkeri Előzmény | 2006.11.23. 14:00 - #11485

      Sziasztok!

Ma nagyon finomat sütöttem. A Kalácscipó tésztájából készült 2 kalács. A tésztát rumaromával és mézeskalács fűszerkev. ízesítettem. Szuper gyorsan megkelt a 2,5 dkg élesztővel. Az egyik kalácsba aszalt szilva és barack került, a másikba pedig ILDIKÓ Presburgi földimogyorós kalácsának a tölteléke. A mogyoró helyett én diót tettem, nagyon fincsi, illatos kalács sült.

Margitka és ILDIKÓ! köszönöm a recepteket.

Lányok! Ismét rekord mennyiségű sütik készültek! Gratulálok. Köszi a sok új süti receptet is. Az egyszerűbbek engem is érdekelnek.

Margitka! az óriás kifli nagggy-on tetszik.   Üdv. Mindenkinek


EmMargit Előzmény | 2006.11.23. 13:27 - #11484

Sziasztok!

Batka! Visszaolvastam amit Szokimokinak írtam még az éjjel. Az mind igaz úgy, ahogy van, de eléggé félreérthetően írtam. Biztos már fáradt voltam egy kissé
Tehát Hulalát veszek, ha kapok. A növényi habról tényleg azt olvastam valahol, amit írtam. Ez eddig stimmel, csak azt nem írtam, hogy a növényi habokat én nagyon nem szeretem. Tehát kipróbálom a Hulalát, talán még akkor is, ha növényi, de ami növényi habhoz eddig szerencsém volt, az egyáltalán nem volt finom.
Okééé-m volt most nekem is, ezzel csináltam a habot, de a fixálót nem mertem volna kihagyni belőle. Már csak azért sem, mert így visszagondolva, szerintem még életemben nem csináltam tajszínhabos, elrakós süteményt 
Te az egy hetes sütidre a habot fixáló nélkül verted fel?

A tökmagolaj tetszik, lehet, hogy erre is szert teszek ha kapok valahol.

Limara! A Politikus szelet micsoda

További szép napot kívánok mindenkinek! Most még leszek egy darabig, aztán elmegyek, aztán pedig kiveszem magam megint a konyhámba, mert egy csomó tennivalóm van. Üdv, Margit


csokivacsi Előzmény | 2006.11.23. 13:23 - #11483

Sziasztok!

IlDIKO és Jégkása a Linzerkoszoru recit Rabimtol vettem az Abc-ésből.Csak pogi szaggatoval szaggattam ki és a maradék tojásfehérjéből kreáltam a habot a tetejére.Igy nem valami szokványoskinézetü Linzer lett:)..remélem tudtam segiteni:)

üdv,csoki:)


Limara Előzmény | 2006.11.23. 09:41 - #11482

Sziasztok pékecskék!

Mégegyszer nagyon köszönöm nektek az együttérzést, biztatást, nagyon aranyosak vagytok.

Ma egy kovászos burg. pelyhes kenyeret készítettem be a gépbe. No persze, hogy ne menjen símán minden, miután elindítottam a dagasztást állandóan csörgött a telefon, csöngettek, így eléggé lágy lett a tésztám. Így formakenyér lett belőle, most kel, de nem baj, mert ezt szeretik a fiúk.

Margitka! Nagyon guszta az óriáskiflid, most jutott eszembe, hogy régen itt is lehetett kapni, nagyon finom volt, de már jó ideje eltünt a boltokból. Igaz, mi már nem is veszünk, hanem csinálunk ilyeneket

A sütik is nagyon guszták, Jégkása sütijéről eszembe jutott, hogy a férjem időnként megemlíti a Politikus szeletet, lehet, hogy megcsinálom a hétvégén neki.

Legyen nagyon szép a napotok, üdv


Batka Előzmény | 2006.11.23. 00:58 - #11481

Na, megint csak csorgatom a nyálam. Limara írta, hogy ez a kinder bueno olyan, mint a 3bit szelet, azt én egy mindmegettés recept alapján megcsináltam valamikor, és az is marha édes volt és tömény. A Hulalá a tejszínhabsprék mellett van, Metróban, Tescóban az UHT tejszíneknél, nem a hűtőpultban, hanem a konzervek túloldalán, ugyanolyan tetrapakban, mint a dobozos tej.

Én pont fordítva vagyok vele: régebben egyszer vagy kétszer használtam, de van egy erős mellékíze, mint a vanillincukornak, de nem vaníliás jellegű, hanem olyan mű. Van másfajta is, Halta, Milli habmester meg nem tom, milyen neveken futó növényi "tejszínek". A cukrászoktól azt hallottam, ők sem magában használják, hanem a megadott arányban tejjel vagy tejszínnel hígítják. A mai fejemmel csak azt nem értem, minek ilyet használni, amikor a jó tejszín simán, habfix meg egyéb E-anyagok nélkül felverve is kemény marad egy hétig (és asszem, ugyanolyan zsíros is :-) Árban is ugyanott lehet, a pennyben kapható dobozos tejszín literje pl. 500 Ft. De az Okééé zacskós uht sem hagyott sosem cserben, pedig a csoki mellett tejszín-nagyfogyasztók is vagyunk, legutóbb egy hete csináltam gesztenyetortát tejszínes krémmel, amit nem értünk rá megenni, így csak tegnap fogyott el, és a krémje meg a díszítése (habrózsák stb.) még mindig tökéletes állapotban volt.

No de igaziból azért jelentkeztem be, mert elfogyott a bucizsemle, és ma felesben gyártottam tk búzalisztből meg finomból, és - ilyen még nem volt - elfogyott a margarinom, csak két deka körül volt. Viszont megláttam a szekrényben az elképesztően fincsi, sűrű, pirított tökmag ízű, sötétbarna tökmagolajat, és azt löttyintettem bele. A többi a szokásos, krumplipehely, zabpehely, most lenmag nem volt, se zöldfűszer. Hát, mit mondjak, jobb íze lett, mintha tökmagot tettem volna bele!

Na, ennyi mára, zárul miki mókatára. Jó éjt!

EmMargit Előzmény | 2006.11.22. 23:50 - #11480

Sziasztok!

A mai Pomposom:

A Kinder Bueno:

Kinder Bueno Kinder Bueno

A krémet 25 dkg cukor helyett csak 10 dkg-al csináltam és ez igen nagy szerencse, mert még így is majdnem túl édes nekem.
A másik ami nem teljes siker, hogy a mogyorókrém egész keményre megdermedt így egy teljesen külön réteget képez benne, mondhatni dominál az egész sütiben. Legközelebb ezt vagy egy főzött krémbe keverem bele, vagy egyszerűen lecserélem egy pikánsabb, vékony lekvárrétegre.
Ezek az észrevételeim, de ettől függetlenül nagyon finom és sikere is van, tehát biztosan lesz ismétlése.

Az óriáskifliket 60 dkg lisztből és a szokásos kifli (buci) tésztából csináltam, egy kevés tk lisztet azért tettem bele:

óriáskiflik óriáskiflik óriáskiflik óriáskiflik

                                                        óriáskiflik

A kalácsomról ígértem, hogy írok egy kicsit. Mostanában szép óvatosan emelgetem az élesztő adagot. A napokban egy burgonyapelyhes kalácsot sütöttem, amibe már 2.8 dkg körüli élesztőt tettem és hatalmasra megkelt. Mára ismétlést rendelt a család, ezért pont ugyanolyanra csináltam, mint az előzőt. Akkor egyszerűen nem volt időm a tésztával foglalkozni, ezért csak átgyúrtam és ezzel felcsavartam egy kicsit, de semmi extra formázás nem történt. Most is ilyen lett:

Pillekalács Pillekalács

Egy hibája van azonban ennek a tésztának, a kihűlés alatt már nem tudja megtartani a formáját, mert annyira hihetetlenül könnyű a tésztája, hogy kissé visszaesik. Nem vészesen, inkább gyűrött lesz egy kisit, de már nem mutatós, viszont ilyen könnyű kalácsot még talán sosem csináltam.
Nem reklámozom, mert nem szeretném, hogy bárki szidjon, de a családomnak nagyon ízlik.

A levesemről nem hoztam képet

További szép estét, aki még ébren kitart és szép napot holnapra mindenkinek, üdv, Margit


EmMargit Előzmény | 2006.11.22. 22:55 - #11479

Sziasztok!

Meghoztam Jégkása képeit. Nagyon szépet sütött a meggyes, rácsos receptje alapján és küldött egy gyönyörű adventi koszorú képet is:

felvágva Adventi koszorú

A többi képet és a módosítást az eredeti recepthez teszem hozzá, ami a receptes 477. hozzászólásánál található.

Limara kenyere sajnos olyan lett, mint amilyennek leírta.

sajnos nem sikerült sajnos nem sikerült

A sütés előtt és sütés után egyforma a kenyér. Valószínűleg az is közrejátszhatott, ha nagyon-nagyon szoros volt a tészta, akkor csak sokkal lassabban tud megkelni a kenyér.

További szép estét mindenkinek, üdv, Margit

 


ILDIKO Előzmény | 2006.11.22. 22:52 - #11478

Sziasztok lanyok!

Jo estet mindenkinek!  LIMARAM, ne keseregj.Legkozelebb meg lehet hogy TE tanitasz bennunket. NE vegyel peldat rolam. En ha valamit Szputnyikkent felkuldok akkor en mondogatok is egy db-ig. Neha pont akkor amikor az ember a legjobat akarja pont akkor nem sikeral."" En mostanaban sokmindent el... Haat ilyen idok is jarnak errefele.

CSOKIKA, koszi a valaszt, sokat segitettel es megakadalyoztad hogy megint mondogassak a lekvar lapatolasert sutes alatt. Koszike!

Lanyok, tegnap megsutottem HIRINA recije alapjan az olajos bucit. Jol sikerult, virslis bucit es mogyoro szosszal toltottem.Nagyon szep rugalmas tesztaja van.Egyedul annyit fuznek hozza, hogy legkozelebb az elesztot felfuttatom tejjel, mert itt az Itteni elesztot NEM tudod morzsolni mert kenodik csak, igy nemely db-on alarhogy is gyurtam /kezi/ egyben maradt benne az eleszto./Elvezet volt gyurni/

Foto keszult, majdha.....

Tegnap zoldseges levest keszitettem petrezs.daragomboccal.Tejfolos -gombas husi szelet+ rizs.

JEGKASA, EZ a mutogato ujjaska nagyon tetszik. Latom Te is szemet kaptal CSOKIKA linzerehez. Nagyon "kivanatosan nez ki.""

Mennem kell , mert kidobnak. EGYSZER MAR LAZADNOM KENE, NEM?


jegkasa Előzmény | 2006.11.22. 22:14 - #11477

Szia Csoki!

Ez a linzer nagyon tetszik elérhető a receptje?

 

Szia Jégkása


EmMargit Előzmény | 2006.11.22. 20:25 - #11476

Szia Julika!

Köszönöm a válaszodat. A tejszínhabot nappal megcsináltam és tettem bele egy egész pici porcukrot és egy habfixálót. Nem kóstoltuk, mert Pompos volt az ebéd és úgy teleette magát mindenki, hogy egyszerűen nem engedtem a fiúk kérésének. Most megyünk vacsizni, akkor lesz a főpróba.

Hideg sütőben és letakarva nem szoktam sütni, lehet, hogy ezeknek van köze, ahhot, hogy a kevesebb élesztős tészta is kel még sülés közben. Ezt  - tapasztalat híján - nem tudom sajnos

Örülök, hogy jól sikerült a kenyérkéd. Az íze és az állaga a legfontosabb. Hogy kirepedt, az legyen a legnagyobb baj

További szép estét kívánok, üdv, Margit


[Későbbi] [12075-12056] [12055-12036] [12035-12016] [12015-11996] [11995-11976] [11975-11956] [11955-11936] [11935-11916] [11915-11896] [11895-11876] [11875-11856] [11855-11836] [11835-11816] [11815-11796] [11795-11776] [11775-11756] [11755-11736] [11735-11716] [11715-11696] [11695-11676] [11675-11656] [11655-11636] [11635-11616] [11615-11596] [11595-11576] [11575-11556] [11555-11536] [11535-11516] [11515-11496] [11495-11476] [11475-11456] [11455-11436] [11435-11416] [11415-11396] [11395-11376] [11375-11356] [11355-11336] [11335-11316] [11315-11296] [11295-11276] [11275-11256] [11255-11236] [11235-11216] [11215-11196] [11195-11176] [11175-11156] [11155-11136] [11135-11116] [Korábbi]

 

Sziaszok! Sok szeretettel üdvözöllek benneteket a honlapomon. Kellemes időtöltést kívánok! Ha szeretnétek a fórumban vagy a társalgóban írni, akkor először regisztrálnotok kell. Kérlek jelezzétek a kérdéseiteket, problémáitokat, mert csak akkor tudunk segíteni, ha tudjuk ki, miben szorul segítségre. Jelentkezzetek, írjatok bátran, üdv, Margit
 

 
Számláló
Indulás: 2005-07-19
 
Társalgó
Kedves Látogatók! Sajnálattal arra jutottam, hogy átállítottam a társalgót, így most csak regisztrációval és belépve lehet ide is írni. Üdv, Margit
 
Hangulatjelek

A linkek új ablakban nyílnak. A kívánt vigyorik jobb klikkel másolhatók a hozzászólásba. Aki nem Internet Explorert használ, a bal oldali menüben találja a súgót.

 

Hangulatjelek

További hangulatjelek

Egyéb hangulatjelek

Animációs tárház (Limara)

Smiley (Limara)

 

Smile                                                   
Ezek voltak eredetileg itt elérhetők.

 
Google kereső

Google

 
Kedvenc oldalaim
 
Diétázóknak
 
Fórumozók kedvenc oldalai
 
Elérhetőségeink

Margit:
emmargit@gmail.com
Egyéb elfoglaltságaim miatt átmenetileg nem tudok a levelezésemre kellő időt fordítani. A problémákat, kérdéseket inkább a fórumban kérem feltenni, ahol többen is segítséget tudnak nyújtani, mert nem ígérem, hogy belátható időn belül válaszolni tudok az e-mail-ekre. Elnézést: Margit

Bezsa (képfelrakás):
 holczervali@gmail.com

 

Kérjük, hogy a levélben a nicknevet is adja meg a levélíró (ha van), így könnyebben tudjuk azonosítani.

 
Figyelem!

A nevemmel fémjelzett receptek a sajátjaim. Felhasználható mindenkinek saját (kizárólag háztartási)céljaira, de nem járulok hozzá sem eredeti, sem átírt formában való terjesztéséhez sem az Interneten, sem más formában. A fentiek alól a sajátkezű aláírásommal ellátott postai levélben teszek kivételt. E.Margit
 
Számláló
 

Ha érdekelnek az animék,mangák,videojátékok, japán és holland nyelv és kultúra, akkor látogass el a személyes oldalamra.    *****    Dryvit, hõszigetelés! Vállaljuk családi házak, nyaralók és egyéb épületek homlokzati szigetelését! 0630/583-3168 Hívjon!    *****    Könyves oldal - Ágica Könyvtára - ahol megnézheted milyen könyveim vannak, miket olvasok, mik a terveim...    *****    Megtörtént Bûnügyekkel foglalkozó oldal - magyar és külföldi esetek.    *****    Why do all the monsters come out at night? - Rose Harbor, a város, ahol nem a természetfeletti a legfõbb titok - FRPG    *****    A boroszkányok gyorsan megtanulják... Minden mágia megköveteli a maga árát. De vajon mekkora lehet ez az ár? - FRPG    *****    Alkosd meg a saját karaktered, és irányítsd a sorsát! Vajon képes lenne túlélni egy ilyen titkokkal teli helyen? - FRPG    *****    Mindig tudnod kell, melyik kikötõ felé tartasz. - ROSE HARBOR, a mi városunk - FRPG    *****    Akad mindannyijukban valami közös, valami ide vezette õket, a delaware-i aprócska kikötõvárosba... - FRPG    *****    boroszkány, vérfarkas, alakváltó, démon és angyal... szavak, amik mind jelentenek valamit - csatlakozz közénk - FRPG    *****    Why do all the monsters come out at night? - Rose Harbor, a város, ahol nem a természetfeletti a legfõbb titok - FRPG    *****    why do all monsters come out at night - FRPG - Csatlakozz közénk! - Írj, és éld át a kalandokat!    *****    CRIMECASESNIGHT - Igazi Bûntényekkel foglalkozó oldal    *****    Figyelem, figyelem! A második vágányra karácsonyi mese érkezett! Mesés karácsonyt kíván mindenkinek: a Mesetáros    *****    10 éves a Haikyuu!! Ennek alkalmából részletes elemzést olvashatsz az anime elsõ évadáról az Anime Odyssey blogban!    *****    Ismerd meg az F-Zero sorozatot, a Nintendo legdinamikusabb versenyjáték-szériáját! Folyamatosan bõvülõ tartalom.    *****    Advent a Mesetárban! Téli és karácsonyi mesék és színezõk várnak! Nézzetek be hozzánk!    *****    Nagyon pontos és részletes születési horoszkóp, valamint 3 év ajándék elõrejelzés, diplomás asztrológustól. Kattints!!!!    *****    A horoszkóp a lélek tükre,egyszer mindenkinek érdemes belenézni.Keress meg és én segítek értelmezni a csillagok állását!    *****    HAMAROSAN ÚJRA ITT A KARÁCSONY! HA SZERETNÉL KARÁCSONYI HANGULATBA KEVEREDNI, AKKOR KATT IDE: KARACSONY.GPORTAL.HU