E.Margit oldala - kenyérsütés és minden, ami kelt tészta: gépi és sütőben sült kenyerek, kalácsok és péksütemények, receptek
Bejelentkezés
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 
Menü
 
  
  
  
Néhány tanács és ötlet.......
 
Kenyérsütőgépek
 
Bioboltok
 
Lisztekről és magokról
 
Fórumok

Beszélgetés:

Receptek:

 
Receptek

 
Legújabb receptjeim
 
Ki vagyok én?

Bemutatkozások

 
Szavazás
Lezárt szavazások
 
Fórum
Fórumok : Beszélgetés : Általános Fórumok: 
Témaindító hozzászólás
EmMargit

2005.07.26. 21:00 -

Sziasztok kedves Látogatók!

Remélem előbb-utóbb sokan leszünk és élénk társalgás fog folyni. Kívánom, hogy mindenki érezze jól magát.

Üdvözlettel, Margit

Limara Előzmény | 2006.12.27. 10:41 - #12515

Sziasztok!

Szia Emőke! Sajtos kenyér receptet találsz Margitka gépi kenyér receptjei között fűszeres sajtos kenyér néven, és találsz a fórumozókéi közt is sajtos kenyér néven. A sajtot reszelve tedd a gépbe, de csak csipogáskor, akkor nem fogja ellágyítani a kenyeret, de Margitka majd szakszerűbben elmagyarázza. Gratulálok a sütéseidhez, igenis jelentkezzél, kíváncsiak vagyunk mindenkire, jó csapat van itt

Margitka! Kaptam egy olyan jénait, mint a tied, most kell benne a kenyerem, sajnos eléggé ellágyult a tészta, biztosan nem lesz magas, de nem bírtam ki, hogy ne ebben próbáljam meg sütni, majd látom

Mindig elfelejtem, nincs valakinek receptje gépben sütött gyorskenyérhez? Jó lenne kipróbálni, ha gyorsan kell kenyér, hátha beválik. Bár a Dán kenyér is jó ilyen esetre.

Legyen szép a napotok, üdv


Emoke Előzmény | 2006.12.27. 09:52 - #12514

Sziasztok!

Kedves Margit!

Sikerült jó kenyeret sütni! Az első nem volt tökéletes, mert a szomszédasszony elnézte a vaj mennyiségét. A második már majdnem az volt. Itt a hiba a liszt minőségével volt. Más lisztet tettem bele, mert az volt itthon (Japánban kétféle liszt van: ,,gyenge és erős liszt"). A harmadik már tökéletes. A lényeg egyelőre az, hogy pontosan be kell tartanom a receptekben megadott mennyiségeket. Miután elkezdtem érdeklődni, kiderült, hogy négy szomszédasszonyomból kettőnek van kenyérsütője. 

Így most minden nap sütök egy ,,másfeles" kenyeret.

Lehet (reszelt) sajtot tenni a kenyérbe? Ha lehet az minek számít (lisztnek vagy folyadéknak), mivel kell kicserélni?  

Valószínűleg nem fogok gyakran jelentkezni, mert nekem nincs még jó receptem, sem mutogatnivalóm. De szorgalmasan olvasgatom a recepteiteket és már alkalmaztam is ötletet.

Minden jót Nektek és az újesztendőben minden vágyatok teljesüljön,

Emőke

Ui. Ma egész nap látszott az ablakból a Fuji, pedig 150 km-re vagyunk tőle. Tényleg csodálatos.


EmMargit Előzmény | 2006.12.27. 00:53 - #12513

d050.gif

Sziasztok!

Ez az utolsó csengettyűs bejelentkezésem az idén, bár inkább Nelly előző hozzászólásához kellene ezt a csengőt tenni. Annyira szépen búcsúztatta az ünnepeket, hogy én nem is fűznék hozzá mást 

Köszönöm Nelly és köszönöm mindenkinek a beszámolókat, a képeket és mindent. Örülök, hogy a mi kis társaságunkban ilyen szépen telt a karácsony.

Szép napot kívánok holnapra mindenkinek, üdv, Margit


nelly52 Előzmény | 2006.12.26. 22:29 - #12512

MINDEN SZÍVBŐL SZÓLÓ KARÁCSONYI ÉNEKBEN,
A KANDALLÓ ROPOGÁSÁBAN ÉS MELEGÉBEN,
AZ ÜNNEPI EBÉD KÖZBEN
A BESZÉLGETÉSBEN ÉS NEVETÉSBEN
MINDEN KÉPESLAPBAN, AMIT EGY BARÁT VAGY CSALÁD KÜLDÖTT
MINDEN, AMIT EBBŐL MAGHALLUNK
ÉS AMI ELGONDOLKODTAT BENNÜNKET....
AZ MAGA A SZERETET.
(Noreen Braman)
Jó éjt!Nelly

Kartika Előzmény | 2006.12.26. 22:09 - #12511

Köszi Batka, megtaláltam a fokhagymát lementettem. Sziasztok ma kivételesen nem leszek éjjeli bagoly. Jó éjt mindenkinek még az utolsó óráit élvezzétek a szép karácsonynak. A betegeknek pedig mielőbbi felgyógyulást kívánok.

Kartika Előzmény | 2006.12.26. 22:02 - #12510

Szokimoki édes a versed, így legyen én is azt gondolom nemcsak karácsonyra korlátozodik a szeretet és egyáltalán nem szimpatikus hogy sok ember méregdrága dolgokat vesz azoknak akikre egész évben rá sem néz vagy gondol, mintha ezzel pótolható lenne.

Kartika Előzmény | 2006.12.26. 22:00 - #12509

Margitka, szupi a bejglid, Batka köszi a trüffel tanácsokat, ezt is megcsinálom majd, Ildikó gratulálok az új gépedhez, legyen benne sok sikered és gratulálok a kókuszos csigához. Ingerled a hollandokat?

szokimoki Előzmény | 2006.12.26. 21:58 - #12508

Sziasztok Lányok!

Egy szép dalszöveg jutoot eszembe, így karácsony utolsó óráiban:

"Ha elmúlik Karácsony, a szeretet lángja halványabban ég, de ha vigyázunk rá nem alszik ki még!"

                                                                                               

EmMargit Előzmény | 2006.12.26. 21:03 - #12507

d050.gif

Sziasztok!

Hoztam a kelt beiglimről képeket. Ez is összeesett persze sütés után, de a férjemet ez mit sem zavarja   

kelt beigli (burgonyapelyhes kalácstésztából) kelt beigli (burgonyapelyhes kalácstésztából) kelt beigli (burgonyapelyhes kalácstésztából)

kelt beigli, kihűléskor ez is összeesett egy kicsit

 

 

Batka! Köszönöm a választ, ki fogom így is próbálni.

További szép estét kívánok mindenkinek, üdv, Margit


Batka Előzmény | 2006.12.26. 20:44 - #12506

Margit, már ismerhetnél annyira, hogy tudd, a legtöbb dolgot nem nagyon szoktam méregetni de nemrég az egyik indexes fórumban is volt erről szó, és egy amerikai hölgyemény ezt írta:
bevonathoz: 1 resz tejszin, 3 resz csokolade
truffel: 1 resz tejszin, 2 resz csokolade
toltelek: 1 resz tejszin, 1 resz csokolade
A második kettőről tudom, hogy az jó, tehát ebből kiindulva az első is helyes tanács lesz.

Azért sem tudom, mert először nem olvasztottam elég csokit, és amikor láttam, hogy fogytán van, tettem hozzá még, és a végére fogyott kb. 1-1,5 dl tejszín - meg némi csoki is a nyalakodás miatt.

Kartika, a pácolt fokhagymát beírtam a receptesbe, trüffelekből meg egy egész könyvem van, de nem magyarul. Viszont már beírtam egy alapreceptet abból is, az tetszés szerint ízesíthető (vanília, aromák, különféle likőrök, narancs- vagy citromhéj, pirított darált mandula, mogyoró stb.), dermedés után kockára vagy háromszögre, rombuszra vágható vagy golyóvá formálható, végül különféle reszelékekbe (kókusz, darált dió, tortadara, kakaópor stb. - ami illik a trüffel tartalmához, az alap lehet fehér/ét/tejcsoki is) hempergethető. Vagy ízben passzoló likőrökbe, rumba lehet aszalt gyümölcsöket meg magvakat áztatni, aztán hígított tej/ét/fehércsokiba mártani, zsírpapíron megszárítani, csomagolásig a hűvös kamrába tenni. Minél sokszínűbb a doboz, annál jobb, és nem árt hozzá pár mignonpapír sem.

EmMargit Előzmény | 2006.12.26. 20:39 - #12505

d050.gif

Sziasztok!

Limara is küldött képeket. Sütiket és a díszített fát nézhetjük meg:

karácsonyi süti karácsonyi süti

                                karácsonyfa ajándékokkal

Szépek a sütik és szép a fátok is Limara, gratulálok!

Nem tudom, ki hogy van vele, de én olyan szívesen nézegetem, kinek milyen szép a karácsonyfája. Nagyon örülök ezeknek a képeknek is

Gabye is küldött képeket az első kenyérkéjéről.

első kenyér első kenyér első kenyér első kenyér

Gabye! Azt írtad, jól sikerült a kenyered, én azért szeretnélek bíztatni, hogy ennél még sokkal jobb is lesz
Ez a kenyér azért repedt ki, mert a sütés előtt még alulkelt állapotában volt. Ennek oka lehet: kevés folyadék, kevés élesztő vagy rövid kelesztési idő. Mivel a géphez adott recept szerint sütötted, így nem tudom megmondani, hogy mi volt az ok, de ha megosztod velünk a receptet, akkor valószínűleg tudok segíteni.

Ildiko! örülök, hogy jónak tűnik az új géped, remélem tényleg beválik.

További szép estét kívánok mindenkinek, üdv, Margit


ILDIKO Előzmény | 2006.12.26. 20:00 - #12504

Sziasztok lanyok!

Must probalom ki az ELDUGOTT -SUTYI tartalek kenyersuto gepemet.LIDL-be vettem a nyaron meg. BIFINETT " a neve KH 2232 . NAGYON sok papir van hozza, ami maskor rosszat jelent, DE ennel nem. Kepzeljetek!-MEG az osszes proramtablazat es mit mennyi ideig keszit, receptek hozza es stb. Ha kell vkinek a leiras szivesen elkuldom.Ugyan Hollandul van DE Ti biztosan ertetek a legtobben nemetul. A Holl.ban sok a nemet is.A legtobb meg ugyis percek es orak jelolese/szamok/ A lanyomat kell csak majd megfuznom es o beszkeneli es elkuldi, ha kell.

LIMARAM /Isten aldja ujra a kacsoidat erte-reci!/ A Te kokusztejes-csigadat allitottam ossze vele a  feherkenyer programjan. sutes elott kiszedtem progr. megszakitva.

A masik ami igazabol benne is sul majd az az aszalt gyumis kalacs lesz. Ezt a "cukros"teszta progr.reszen keszitem. Ezen ajanljak a kalacs kesziteset.Kivancsi vagyok, hogy fog sikerulni. 3x kenyermeretre/dkg/ allithatod be a kesziteset. Kulon ha rendelsz hozza 2 kis sutobakot akkor 2 kicsi kenyeret is eltudsz 1xrre kesziteni vele. Dagasztas sutes stb.

Amit furcsallok AZ hogy at kell allnom a masik gep ïgazgatasaval"a fejemben.MEG./progr.etc./Csendes kis gep. 850W-os.2lapatos igy.

Majd irok milyen es hogy sikerult a kenyer. Kozben A kokusztejes csigak is kisultek Lanyok, itt olyan jo illatok terjengenek hogy a lepcsohaz tele van vele. A tetejet megint megszortam nagyszemu-fajejas cukival.Hmmm.

Nagyon szepek a karacsonyfaitok. Szivesen szippantanek a szoba levegojebol.Fenyoillat...Hmmm

Az uj "kislanyok is nagyon szorgosak es ugyesek. GRATULALOK!-lanyok!!


EmMargit Előzmény | 2006.12.26. 19:01 - #12503

d050.gif

Sziasztok!

Itt vagyok ám, örülök, hogy ilyen sokan írtatok

Szokimoki! A karácsonyfáról a képet már feltettem korábban. Nem keresem most vissza, hogy melyik hozzászólásban, hanem inkább megmutatom megint. Úgyis öröm nézni ezeket a szép, díszített fenyőképeket:

karácsonyfa karácsonyfa ajándékokkal

Julika! Bocsánat, a Te képed valóban lemaradt. A gmail mostanában azt csinálja, hogy 1-2 képet menyit, a többit pedig nem. Így bújt el a második képed, ne haragudj. Köszönöm, hogy szóltál, kár lett volna nem látni a szép fátokat:

                                      

Piroska! Elfelejtettem írni, de most pótolom. A kelt beigli mindig összeesik a sütés után. Én ezért nem szeretem sütni, de a férjemnek így is jó     
Nekem ma került rá csak sor, eddig annyi minden volt, hogy egyszerűen nem kellett megsütnöm.

Renata! Üdvözöllek a fórumban. Látom sok jó tanácsot kaptál már, az utolsó kérdéseidre megpróbálok én is válaszolni. A kérdezett liszthez elméletileg csak víz kellene és lehetne vele sütni, azonban elég sok rossz tapasztalatról olvastam már ilyen lisztekkel kapcsolatban. Szerintem ne keverékkel kezdjél, hanem sima, mezei fehér liszttel. Ha nincs BL 80-as liszted, akkor 2/3 rétesliszt + 1/3 finomliszt aránnyal is tökéletes fehér kenyeret lehet sütni.
A gépbe pakolás sorrendje mindegy, ha nem időzítve akarsz sütni. Csak akkor van jelentősége annak, hogy az élesztő semmi mással ne érintkezzen a liszten kívül.

Mea! Érdekes amit írtál. Ezt a könyvet nem a Rama szponzorálja?

Kati! Örülök a sikeres kalácsodnak, gratulálok hozzá. Remélem a következő is hasonlóan sikeres lesz.

további szép napot kívánok mindenkinek, üdv, Margit


zazimami Előzmény | 2006.12.26. 18:57 - #12502

Szia Reni!

Én még nagyon zöldfülű vagyok a kenyérsütésben, még csak pár hete van gépem, de már két gépet kipróbáltam.

A kenyér színének az állításakor vedd figyelembe hogy a géped hány wattos. Én pl az 1000 W-os géppel még a legvilágosabb árnyalatnál is kb 1 cm vastag kő kemény héjat sütöttem. (ez inkább volt kivégzésre alkalmas eszköz, mint kenyér)

A másik gépem 750 W-os, gyönyörű finom kenyérkét süt közepes színnél.

Szerintem ha a géped kb 800 W-os akkor közepesre állítsd a színt.

Én is lisztkeverékkel sütöttem, hááát a kutyáknak izlett, de ember számára ehetetlen volt (ja és ez is kökemény). Ha lehet ne ezzel kezd! Saját hibámból okulva mondom.

Ha nincs kenyérliszted akkor használj finom és rétes liszt keverékét, de ez le is van írva valahol.

Bocsi hogy én is próbálok segíteni, de még én is kezdő vagyok és még friss bennem minden tanítás amit itt kaptam!

Köszönet ezért mindenkinek! pusssssssszzzzzz! 

 


Limara Előzmény | 2006.12.26. 18:54 - #12501

Sziasztok kislányok!

Remélem kellemesen telt az ünnep, mindenki jól érezte magát. Mi mindkét nap a család körében ünnepeltünk, két ünnep között pedig a barátokkal leszünk.

Küldtem én is képeket Margitkának.

Kicsit elfáradtam, kellene még egy hét pihire!

Legyen szép az estétek, üdv


Kartika Előzmény | 2006.12.26. 18:46 - #12500

Reni, a tied bekevert liszt, ehhez csak folyadékot kell adni és sütni. Kezdetkor én is vettem ilyen lisztet, de mivel pont a tartósítás és adaléktól akartam menekülni, ezért leálltam ezekkel. Kezdőknek meg lehet probálni. Itt csak a fél kg. lisztet kell vizzel és sóval kikeverni ha jól emlékszem. De ha szép kenyeret akarsz, tegyél bele kb. 0,50-75 gr. lisztet és 1,5 dkg margarint és az ecetet. Remélem sikerülni fog. Látom Nelly már ellátott tanácsokkal miket vásárolj be, mind kell és hasznos annak aki otthon süt. Én 2 éve sütök itthon egy-két ritka alkalom volt hogy muszály volt venni kenyeret (csak a férjem ette, egyébként sem vagyok nagy kenyeres, nekem a kelttészták a csúcsok benne) sok sikert!

renata Előzmény | 2006.12.26. 18:17 - #12499

SZIA KARTIKA!!!

PONT AKKOR KEZDTEM EL NEKED ÍRNI AMIKOR JÖTT A LEVELED, MEGNÉZTEM A LISZTEMET ALAPOSABBAN AZT ÍRJA ÖSSZETEVŐK: BÚZALISZT, SZÁRITOTT ÉLESZTŐ...NA EZ MOST MIRE JÓ ??? ÉS AMIT ADTATOK RECEPTETT A NELLYVEL EGYÜTT ANNAK MI A SORRENDJE A GÉPBE PAKOLÁSKOR??? KÉRLEK SEGITS EBBEN!!

SZIA RENI ÉS KÖSZÖNÖM


majorkaj Előzmény | 2006.12.26. 18:15 - #12498

Kartika ! Én sajnálom, hogy ilyen receptet adtam neked. Akkor is írtam, hogy egy kicsit kiszáradt. De arra nem gondoltam, hogy nem fog megpuhulni mint a többi linzeres süti. Sajnos én is most sütöttem először, és ráadásul az egész adagból.

El is hiszem Kartika, hogy majd megszakadt a szíved a lányod miatt. De tényleg mindig arra kell gondolni, hogy mikor fogtok találkozni és az segít addig azt az időszakot átvészelni. Gondolom, hogy nem lehet ezt az állapotot megszokni.


Kartika Előzmény | 2006.12.26. 18:14 - #12497

Kedves Nelly! köszi a vigaszt, hiszek, hiszek én is, és remélem összejön. Elképzeled milyen az egy évben egyszer látni a gyerekedet??? Néha azt hiszem ez nem velem történik meg, csak rossz álom! Jó bulizást. üdv.

Kartika Előzmény | 2006.12.26. 18:10 - #12496

Kedves Reni! először is ne féljél, kudarc már mindenkit ért, abból lehet tanulni. ha van fényképezőgéped akkor fotozz, hogyha mégse sikerül tudjunk segíteni. Ha betartod a recept pontos arányait, akkor minden sikerül. Szerénytelenség nélkül mondom mikor 2 éve megkaptam a kenyérsütőgépet (igaz már előre olvasgattam akkor még csak az NLC-t és egy-két más lapot) az első kenyerem is szuper lett, csodálkoztam is, hogy miért nem jó másoknak. Sokáig nagyon szép gépi kenyereket sütöttem és főleg finomakat, aztán az ember ezen is túlnő (tapasztalat, kedv, gyakorlat, társak inspirálása) és megkezdi a sütőben sütést, majd a kovászos kenyereket! (én is féltem tőle) Aztán sajnos ki tudja miért van hogy elrontja, de ez is megesik. (azért ehető lesz) biztos jó ez a liszt is, de ez nem már bekevert kenyérliszt? mert a kunkságinak olyanja is van, akkor kicsit másként kell eljárni vele, nézd meg, hogy sima liszt-e? ha igen az is jó lesz. ecet 1 evőkanál kell 10%-os ecetből. Nem sütöttem még soha a francia kenyér programon, de biztos meg tudod ezt is sütni benne, biztos hosszabb ideig süt mint a másik. Nekem a rendes 1. programon is finom puha fehérkenyér sül és a héja ropogos a közepesen, de ha sötétebben szeretitek akkor tedd arra. Mivel ez lesz az első sütésed, kisérletezd ki mit szerettek. Egyszer süss közepesen, egyszer világosan. (ez befolyásolja a héjat) ha nem elég sötét, tedd mégegyszer a sütésre és kb. 10 percet süsd és zárd le. a GÉP állítható, te szabályozod. Irjál bármi érdekel!

[Későbbi] [13035-13016] [13015-12996] [12995-12976] [12975-12956] [12955-12936] [12935-12916] [12915-12896] [12895-12876] [12875-12856] [12855-12836] [12835-12816] [12815-12796] [12795-12776] [12775-12756] [12755-12736] [12735-12716] [12715-12696] [12695-12676] [12675-12656] [12655-12636] [12635-12616] [12615-12596] [12595-12576] [12575-12556] [12555-12536] [12535-12516] [12515-12496] [12495-12476] [12475-12456] [12455-12436] [12435-12416] [12415-12396] [12395-12376] [12375-12356] [12355-12336] [12335-12316] [12315-12296] [12295-12276] [12275-12256] [12255-12236] [12235-12216] [12215-12196] [12195-12176] [12175-12156] [12155-12136] [12135-12116] [12115-12096] [12095-12076] [Korábbi]

 

Sziaszok! Sok szeretettel üdvözöllek benneteket a honlapomon. Kellemes időtöltést kívánok! Ha szeretnétek a fórumban vagy a társalgóban írni, akkor először regisztrálnotok kell. Kérlek jelezzétek a kérdéseiteket, problémáitokat, mert csak akkor tudunk segíteni, ha tudjuk ki, miben szorul segítségre. Jelentkezzetek, írjatok bátran, üdv, Margit
 

 
Számláló
Indulás: 2005-07-19
 
Társalgó
Kedves Látogatók! Sajnálattal arra jutottam, hogy átállítottam a társalgót, így most csak regisztrációval és belépve lehet ide is írni. Üdv, Margit
 
Hangulatjelek

A linkek új ablakban nyílnak. A kívánt vigyorik jobb klikkel másolhatók a hozzászólásba. Aki nem Internet Explorert használ, a bal oldali menüben találja a súgót.

 

Hangulatjelek

További hangulatjelek

Egyéb hangulatjelek

Animációs tárház (Limara)

Smiley (Limara)

 

Smile                                                   
Ezek voltak eredetileg itt elérhetők.

 
Google kereső

Google

 
Kedvenc oldalaim
 
Diétázóknak
 
Fórumozók kedvenc oldalai
 
Elérhetőségeink

Margit:
emmargit@gmail.com
Egyéb elfoglaltságaim miatt átmenetileg nem tudok a levelezésemre kellő időt fordítani. A problémákat, kérdéseket inkább a fórumban kérem feltenni, ahol többen is segítséget tudnak nyújtani, mert nem ígérem, hogy belátható időn belül válaszolni tudok az e-mail-ekre. Elnézést: Margit

Bezsa (képfelrakás):
 holczervali@gmail.com

 

Kérjük, hogy a levélben a nicknevet is adja meg a levélíró (ha van), így könnyebben tudjuk azonosítani.

 
Figyelem!

A nevemmel fémjelzett receptek a sajátjaim. Felhasználható mindenkinek saját (kizárólag háztartási)céljaira, de nem járulok hozzá sem eredeti, sem átírt formában való terjesztéséhez sem az Interneten, sem más formában. A fentiek alól a sajátkezű aláírásommal ellátott postai levélben teszek kivételt. E.Margit
 
Számláló
 

Ha érdekelnek az animék,mangák,videojátékok, japán és holland nyelv és kultúra, akkor látogass el a személyes oldalamra.    *****    Dryvit, hõszigetelés! Vállaljuk családi házak, nyaralók és egyéb épületek homlokzati szigetelését! 0630/583-3168 Hívjon!    *****    Könyves oldal - Ágica Könyvtára - ahol megnézheted milyen könyveim vannak, miket olvasok, mik a terveim...    *****    Megtörtént Bûnügyekkel foglalkozó oldal - magyar és külföldi esetek.    *****    Why do all the monsters come out at night? - Rose Harbor, a város, ahol nem a természetfeletti a legfõbb titok - FRPG    *****    A boroszkányok gyorsan megtanulják... Minden mágia megköveteli a maga árát. De vajon mekkora lehet ez az ár? - FRPG    *****    Alkosd meg a saját karaktered, és irányítsd a sorsát! Vajon képes lenne túlélni egy ilyen titkokkal teli helyen? - FRPG    *****    Mindig tudnod kell, melyik kikötõ felé tartasz. - ROSE HARBOR, a mi városunk - FRPG    *****    Akad mindannyijukban valami közös, valami ide vezette õket, a delaware-i aprócska kikötõvárosba... - FRPG    *****    boroszkány, vérfarkas, alakváltó, démon és angyal... szavak, amik mind jelentenek valamit - csatlakozz közénk - FRPG    *****    Why do all the monsters come out at night? - Rose Harbor, a város, ahol nem a természetfeletti a legfõbb titok - FRPG    *****    why do all monsters come out at night - FRPG - Csatlakozz közénk! - Írj, és éld át a kalandokat!    *****    CRIMECASESNIGHT - Igazi Bûntényekkel foglalkozó oldal    *****    Figyelem, figyelem! A második vágányra karácsonyi mese érkezett! Mesés karácsonyt kíván mindenkinek: a Mesetáros    *****    10 éves a Haikyuu!! Ennek alkalmából részletes elemzést olvashatsz az anime elsõ évadáról az Anime Odyssey blogban!    *****    Ismerd meg az F-Zero sorozatot, a Nintendo legdinamikusabb versenyjáték-szériáját! Folyamatosan bõvülõ tartalom.    *****    Advent a Mesetárban! Téli és karácsonyi mesék és színezõk várnak! Nézzetek be hozzánk!    *****    Nagyon pontos és részletes születési horoszkóp, valamint 3 év ajándék elõrejelzés, diplomás asztrológustól. Kattints!!!!    *****    A horoszkóp a lélek tükre,egyszer mindenkinek érdemes belenézni.Keress meg és én segítek értelmezni a csillagok állását!    *****    HAMAROSAN ÚJRA ITT A KARÁCSONY! HA SZERETNÉL KARÁCSONYI HANGULATBA KEVEREDNI, AKKOR KATT IDE: KARACSONY.GPORTAL.HU