E.Margit oldala - kenyérsütés és minden, ami kelt tészta: gépi és sütőben sült kenyerek, kalácsok és péksütemények, receptek
Bejelentkezés
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 
Menü
 
  
  
  
Néhány tanács és ötlet.......
 
Kenyérsütőgépek
 
Bioboltok
 
Lisztekről és magokról
 
Fórumok

Beszélgetés:

Receptek:

 
Receptek

 
Legújabb receptjeim
 
Ki vagyok én?

Bemutatkozások

 
Szavazás
Lezárt szavazások
 
Fórum
Fórumok : Beszélgetés : Általános Fórumok: 
Témaindító hozzászólás
EmMargit

2005.07.26. 21:00 -

Sziasztok kedves Látogatók!

Remélem előbb-utóbb sokan leszünk és élénk társalgás fog folyni. Kívánom, hogy mindenki érezze jól magát.

Üdvözlettel, Margit

bezsa Előzmény | 2007.01.06. 20:18 - #13356

Kartika!

Érezd jól magad, pihenj sokat. Hozz nekünk sok fotót. Nagyon rád fér már a pihenés.

Vigyázzatok magatokra.


majorkaj Előzmény | 2007.01.06. 20:17 - #13355

DSC01771.JPG

bezsa Előzmény | 2007.01.06. 20:16 - #13354

A következő kép nem jeleníthető meg, mert hibákat tartalmaz: „http://s2.images.www.tvn.hu/2007/01/06/20/11/www.tvn.hu_953b1361e63b57033090aac88fd2ab35.jpg”.

Elkészült a hólyagós. Na az óriás cserepek hiányoznak, de nagyon guszta kenyér. A sok magost is ki akarom próbálni, mert nagyon szeretem a magos kenyeret.


bezsa Előzmény | 2007.01.06. 20:03 - #13353

Hát elég sokat szarakodok én is vele. Az exp. be sem jön csak a felső sor. mOZILLÁVAL VAGYOK MOST BENT.

majorkaj Előzmény | 2007.01.06. 19:33 - #13352

Szia Kartika !

De csak ha szépen kérsz minket.
Mindjárt tesztelem a sajtost. Habár egy csomó krémet elnyalakodtam holott nekem lehet, hogy ezt sem szabadott volna csak úgy enni.
Én is szidom a Gportált, napok egyre rosszabbul működik.


Bundik Előzmény | 2007.01.06. 19:29 - #13351

Szia Kartika! Az alapreceptet beírtam a receptesbe. Ez most 40dkg BL80, 10dkg fehér tönköly és 10 dkg fehér rozsliszttel, magokkal készült

Kartika Előzmény | 2007.01.06. 19:29 - #13350

Margitka, köszönöm a jókivánságokat. Remélem, hogy nagyon jó lesz, és sok mindenre futja a 6 nap alatt. Szeretném a tavalyi évet kipihenni, hogy az ideibe bele tudjak megint teljes erővel szállni. Most fogok még zsemlét sütni, mosom a hajam, és közben pakolgatok. Néha benézek még hozzátok is.
a képek feltevéséhez, kár lenne, ha elvesznének, olyan jó ott egybe összefoglalva.

Kartika Előzmény | 2007.01.06. 19:23 - #13349

Sziasztok, egyre másra gond van ezzel a Gportállal. Már olyan lassú mint a csiga és elmennek a dolgok róla. Sziasztok. Látom megint szépeket sütöttetek. Én egy almalekváros-fahéjas kiflit csináltam. Sajnos még nem tudom feltenni. Most nincs időm ezzel probálkozni, majd ha hazajövök megtanítotok rá. (ha szépen kérem úgye??) Julika, ha jó a sajtos, akkor legközelebb szebb lesz. ez most ilyen.
Bundik kenyere gyönyörű, hol a recept róla. Néztem az érdemesben, de nem láttam:.

majd sokat olvashatok vissza egy hét után, hát lehet hogy ki kell vegyek rá egy nap szabit?

majorkaj Előzmény | 2007.01.06. 19:12 - #13348

Szia Szokimoki !

Szerintem szép lett a kenyered.

Én is, én is meg szeretném tanulni a nagyobb kép feltevését !!!!


Bundik Előzmény | 2007.01.06. 19:08 - #13347

Szia Emes! Hólyagost változtattam át magossá. Alább leírtam, hogy mit tettem bele.

Szia Szokimoki! Szerintem szép lett a kenyered, és alul, bal oldalon látszanak apró kis cserépkék is!


majorkaj Előzmény | 2007.01.06. 19:06 - #13346

Jobb is, hogy nem teljesen lehet látni hogy is néznek ki a sajtos rolóim. Lehet, hogy maradok a régi kmódszernél, hog Margitkának küldöm ezután is a képeket. Csak azért mutattam meg nektek, hogy lássátok én is megsütöttem. Ezt még gyakarolnom kell.


szokimoki Előzmény | 2007.01.06. 19:05 - #13345

Köszi a tanácsot Bundik! nem futtatam fel az élesztőt én sem. gyönyörű lett a kenyered.

felteszem a kenyeremet nagyobban. Bezsa segítségével megtanultam ezt is. Köszi mégegyszer!

hólyagos kenyér 


emes Előzmény | 2007.01.06. 18:57 - #13344

Sziasztok!

Bundik! Hát ez fantasztikus!!! Ez melyik recept? Mert erről én lemaradtam.

A fönti túrós-sonkás kiflim most sült ki, már az egész család csorgatja a nyálát.

Most megyek, mert megyünk társasozni.

Tsok: Emes


vargakati Előzmény | 2007.01.06. 18:08 - #13343

Sziasztok!

Tettem képeket a meggyes piskótáról (potyogtatós süti) a receptes fórumba (Bármit, amit...)

Puszi: Kati


Bundik Előzmény | 2007.01.06. 18:07 - #13342

A vízbe az élesztőt, cukrot és az 1 ek kovászt raktam, így hagytam pár percig, míg egy kis hab nem keletkezett a tetején, de szerintem ha tovább hagytam volna futni, akkor jobb lett volna

Bundik Előzmény | 2007.01.06. 18:05 - #13341

Szerintem jobban eloszlik benne az élesztő így, hogy legalább elkevered a vízben. És talán még hamarabb is megkel


bezsa Előzmény | 2007.01.06. 17:53 - #13340

Én sem futattam fel. Na majd meglátjuk.

majorkaj Előzmény | 2007.01.06. 17:53 - #13339

Szia Bundik !

Nagyon szép a magos kenyered is.  Én nem futtattam fel az élesztőt. Ezek szerint fel kellett volna ?

 


Bundik Előzmény | 2007.01.06. 17:46 - #13338

Hólyagos szerintem meg a nagyon alapos dagasztástól lesz. Géppel dagasztottam 20 percig, utána még a kelesztőtálban is több mint öt percig. Én 15 év lángosozás, és kézzel dagasztás után már csak akkor vagyok nyugodt, ha kézzel is meggyömöszkölhetem a tésztát

Bundik Előzmény | 2007.01.06. 17:42 - #13337

Majdnem. 40 dkg BL80, 10dkg fehér tönköly és 10 dkg fehér rozsliszt. Sok maggal a belsejében, és a tetején is. És sajnos figyelmetlenségből több vizzel.

[Későbbi] [13996-13977] [13976-13957] [13956-13937] [13936-13917] [13916-13897] [13896-13877] [13876-13857] [13856-13837] [13836-13817] [13816-13797] [13796-13777] [13776-13757] [13756-13737] [13736-13717] [13716-13697] [13696-13677] [13676-13657] [13656-13637] [13636-13617] [13616-13597] [13596-13577] [13576-13557] [13556-13537] [13536-13517] [13516-13497] [13496-13477] [13476-13457] [13456-13437] [13436-13417] [13416-13397] [13396-13377] [13376-13357] [13356-13337] [13336-13317] [13316-13297] [13296-13277] [13276-13257] [13256-13237] [13236-13217] [13216-13197] [13196-13177] [13176-13157] [13156-13137] [13136-13117] [13116-13097] [13096-13077] [13076-13057] [13056-13037] [Korábbi]

 

Sziaszok! Sok szeretettel üdvözöllek benneteket a honlapomon. Kellemes időtöltést kívánok! Ha szeretnétek a fórumban vagy a társalgóban írni, akkor először regisztrálnotok kell. Kérlek jelezzétek a kérdéseiteket, problémáitokat, mert csak akkor tudunk segíteni, ha tudjuk ki, miben szorul segítségre. Jelentkezzetek, írjatok bátran, üdv, Margit
 

 
Számláló
Indulás: 2005-07-19
 
Társalgó
Kedves Látogatók! Sajnálattal arra jutottam, hogy átállítottam a társalgót, így most csak regisztrációval és belépve lehet ide is írni. Üdv, Margit
 
Hangulatjelek

A linkek új ablakban nyílnak. A kívánt vigyorik jobb klikkel másolhatók a hozzászólásba. Aki nem Internet Explorert használ, a bal oldali menüben találja a súgót.

 

Hangulatjelek

További hangulatjelek

Egyéb hangulatjelek

Animációs tárház (Limara)

Smiley (Limara)

 

Smile                                                   
Ezek voltak eredetileg itt elérhetők.

 
Google kereső

Google

 
Kedvenc oldalaim
 
Diétázóknak
 
Fórumozók kedvenc oldalai
 
Elérhetőségeink

Margit:
emmargit@gmail.com
Egyéb elfoglaltságaim miatt átmenetileg nem tudok a levelezésemre kellő időt fordítani. A problémákat, kérdéseket inkább a fórumban kérem feltenni, ahol többen is segítséget tudnak nyújtani, mert nem ígérem, hogy belátható időn belül válaszolni tudok az e-mail-ekre. Elnézést: Margit

Bezsa (képfelrakás):
 holczervali@gmail.com

 

Kérjük, hogy a levélben a nicknevet is adja meg a levélíró (ha van), így könnyebben tudjuk azonosítani.

 
Figyelem!

A nevemmel fémjelzett receptek a sajátjaim. Felhasználható mindenkinek saját (kizárólag háztartási)céljaira, de nem járulok hozzá sem eredeti, sem átírt formában való terjesztéséhez sem az Interneten, sem más formában. A fentiek alól a sajátkezű aláírásommal ellátott postai levélben teszek kivételt. E.Margit
 
Számláló
 

✨ Egy receptes gyûjtemény, ahol a lélek is helyet kapott – ismerd meg a „Megóvlak” címû írást!    *****    Hímes tojás, nyuszipár, téged vár a Mesetár! Kukkants be hozzánk!    *****    Dryvit, hõszigetelés! Vállaljuk családi házak, nyaralók és egyéb épületek homlokzati szigetelését! 0630/583-3168    *****    Nagyon ütõs volt a Nintendo Switch 2 Direct! Elemzést a látottakról pedig itt olvashatsz!    *****    Elkészítem születési horoszkópod és ajándék 3 éves elõrejelzésed. Utána szóban minden kérdésedet megbeszéljük! Kattints    *****    Könyves oldal - egy jó könyv, elrepít bárhová - Könyves oldal    *****    20 éve jelent meg a Nintendo DS! Emlékezzünk meg ról, hisz olyan sok szép perccel ajándékozott meg minket a játékaival!    *****    Ha érdekelnek az animék,mangák,videojátékok, japán és holland nyelv és kultúra, akkor látogass el a személyes oldalamra.    *****    Dryvit, hõszigetelés! Vállaljuk családi házak, nyaralók és egyéb épületek homlokzati szigetelését! 0630/583-3168 Hívjon!    *****    Könyves oldal - Ágica Könyvtára - ahol megnézheted milyen könyveim vannak, miket olvasok, mik a terveim...    *****    Megtörtént Bûnügyekkel foglalkozó oldal - magyar és külföldi esetek.    *****    Why do all the monsters come out at night? - Rose Harbor, a város, ahol nem a természetfeletti a legfõbb titok - FRPG    *****    A boroszkányok gyorsan megtanulják... Minden mágia megköveteli a maga árát. De vajon mekkora lehet ez az ár? - FRPG    *****    Alkosd meg a saját karaktered, és irányítsd a sorsát! Vajon képes lenne túlélni egy ilyen titkokkal teli helyen? - FRPG    *****    Mindig tudnod kell, melyik kikötõ felé tartasz. - ROSE HARBOR, a mi városunk - FRPG    *****    Akad mindannyijukban valami közös, valami ide vezette õket, a delaware-i aprócska kikötõvárosba... - FRPG    *****    boroszkány, vérfarkas, alakváltó, démon és angyal... szavak, amik mind jelentenek valamit - csatlakozz közénk - FRPG    *****    Why do all the monsters come out at night? - Rose Harbor, a város, ahol nem a természetfeletti a legfõbb titok - FRPG    *****    why do all monsters come out at night - FRPG - Csatlakozz közénk! - Írj, és éld át a kalandokat!    *****    CRIMECASESNIGHT - Igazi Bûntényekkel foglalkozó oldal