E.Margit oldala - kenyérsütés és minden, ami kelt tészta: gépi és sütőben sült kenyerek, kalácsok és péksütemények, receptek
Bejelentkezés
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 
Menü
 
  
  
  
Néhány tanács és ötlet.......
 
Kenyérsütőgépek
 
Bioboltok
 
Lisztekről és magokról
 
Fórumok

Beszélgetés:

Receptek:

 
Receptek

 
Legújabb receptjeim
 
Ki vagyok én?

Bemutatkozások

 
Szavazás
Lezárt szavazások
 
Fórum
Fórumok : Beszélgetés : Általános Fórumok: 
Témaindító hozzászólás
EmMargit

2005.07.26. 21:00 -

Sziasztok kedves Látogatók!

Remélem előbb-utóbb sokan leszünk és élénk társalgás fog folyni. Kívánom, hogy mindenki érezze jól magát.

Üdvözlettel, Margit

EmMargit Előzmény | 2007.01.20. 01:41 - #14214

Szia Zsu!

Itt vagyok, általában ilyekor még megtalálsz itt.

Kb 1 óra sütés kell a kenyérnek, de ezt is ki kell tapasztalni, mint mindent ezzel kapcsolatban.

Kíváncsian várom a hippikenyérről a további beszámolódat, üdv, Margit


kenyerke Előzmény | 2007.01.20. 01:13 - #14213

Néhány meglátásomat elmesélem most Nektek.

Ma kaptam egy harci feladatot. Egy határidős postai küldeményt kellett a megyeszékhely Magyar Állami Kincstár nevű intézményének épületében leadnom. Természetesen lóhalálában, az utolsó pillanatban 14:00 előtt.
Miután szép országunkban autót önrészmentesen, hitelre lehet vásárolni, így most boldog-boldogtalan furikázik s a parkolók a fizetősség ellenére ezidőtályt telve.
Az Alföldről épp haza érve a fél várost kénytelen voltam gyalog loholva megtenni a keresett épülethez. Nagy megdöbbenésemre most ott székel a polgármesteri hivatal. Olvasom az Anyakönyvi hivatal is. (Az utóbbi igen emlékezetes, mert volt alkalmam a nyáron megtapasztalni, hogy az egyik anyakönyvvezetőnő akkora faragatlan bunkó, mellyel az ember nem gyakran találkozik. Valószínű a posztját jó magyar szokás szerint kapta...)

Sem időm, sem energiám nem volt hazamenni bicigliért, hogy aztán a város másik felébe átmenjek. Így ismét loholóra fogtam, hogy az időt mentsem. Könnyen meg is találtam egy másik impozáns épületet, melyet alaposan felújítottak a szocializmus bukása után beköltözött mindenféle bérlők után. Olyan hiper-szuper csilivili épület lett, az elmúlt idők bodegás hodályához képest.

Azt se tudtam, hogy menjek be azon az ajtón. Merre nyomjam húzzam. Az előtérben egy portásfülke, melyben egyszem jóltáplált ifjú egyenruhás videózott, rámemelve szemét, hogy méltóztattam zavarni elfoglaltságai közepette.

Óhajomat előadván, az átellenben lévő fal irányába mutatott. A falnál, közvetlenül a bejárat után valami zsúrasztalka lapult bele az elegáns sötét környezetbe. Rajta 2 szemétből megmentett kartondoboz. Az egyik sima egyrétegű kartonból, a másik hullámkarton, de valami silányminőségű, ami egy pici nedvességtől pillanatok alatt *-rá ázik. Persze itt nem kell nedvességtől tartani, sőt árvíztől sem, amit héhány éve a város felújított s elméretezett esővízelvezetői okoztak. - Csupán a felsliccelések néztek ki rajta gyalázatosan és a golyóstollal ráírt felirat "ügyfelek postája". Vegyes érzelmekkel dobtam bele ebbe az enyészettorzóba az én szép nagy fehér borítékomat, melyet kézzel gondosan és pontosan címeztek meg, mely több 20-30 év óta dolgozó kolléganő bérszámfejtéshez szükséges adatait tartalmazta.

14:01 perckor sikerült küldetésemet teljesíteni. Most reménykedem, hogy a túlórázó alkalmazott hölgyhöz a boríték időben eljutott.

Nem tudom, hogy ezek a dobozok most az igénytelenséget, pénztelenséget vagy átgondolatlan felmérést jellemeznek.

Hasonlókat ugyanis mindenhol látok. A város gyönyörű, építőművész által tervezett drága uszodájának tájékoztató feliratait évekig összevissza üvegre kiragasztott feliratok biztosították.

Igénytelenség, pazarlás és fejetlenség, melynek hátterében a újrafelosztás módja a meghatározó.


schusy Előzmény | 2007.01.20. 01:13 - #14212

Ha még itt vagy :) Kb mennyi ideig kell sütni a kenyeret? Síma fehér, alaprecept. Köszi, Zsu

schusy Előzmény | 2007.01.20. 01:10 - #14211

Megkelt a kenyér :) De én úgy, de úgy röhögök :) Amikor visszadagasztottam, és formáztam, a végén már ragadt a kezemhez, és lusta voltam lisztezni. ezért nem lett síma, hanem rücskös volt. Most mikor megkelt, tiszta hippikenyér lett :) Én úgy röhögök most is :)))))))))))) Margit, te még fent? ZSu

EmMargit Előzmény | 2007.01.20. 01:06 - #14210

Szia Zsu!

Várom a képeket, remélem  sikerről tudsz majd beszámolni, üdv, Margit


EmMargit Előzmény | 2007.01.20. 01:05 - #14209

Sziasztok!

Hozom a képeket, amivel kissé elmaradtam tegnap.

Margaréta küldött egy kenyérkéről képet, ezt itt mutatom meg. A többi képet a kertesben teszem fel:

                       kenyér

Kartika a Dán kenyeret sütötte meg:

Dán kenyér Dán kenyér Dán kenyér

Jégkása a Napocskát sütötte meg, most egybe-kenyérnek:

Napocska kenyér nyers Napocska kenyér kész

És szintén tőle egy aranyos kép

                                  kis nyalakodó, hátul a mézes-krémes

Köszönöm mindenkinek a fotókat, gratulálok a szép sütésekhez, üdv, Margit


schusy Előzmény | 2007.01.20. 00:52 - #14208

Sziasztok, Szia Margit :) Neked is köszönöm a múltkori hozzászólást, már kel a kenyerem. Sajnos az első kelesztés után sztem kicsit túlságosan visszadagasztottam, de majd kiderül mi sül ki belőle :) A za bajom, egyébként hoy én imádok sütni, de a kelt tésztákkal mindig is hadilábon álltam :( Sose nem is csináltam, ha mégis akkor az uram készítette el a tésztát. A is csinált a múltkor kenyeret (saját szakácsrecept szerint) az tk lisztből volt, és nagyon finom, csak épp nem kelt meg :) szinte akkora volt mint amikor rátette a tepsire :) Ha sikerül, mutatok majd képet az enyémről, ha nem, akkor meg azért mutatok :) De ne madom fel, mert nem akarom bolti kenyérrel etetni a családom :s És ez olcsóbb, no meg finomabb :) Zsu

EmMargit Előzmény | 2007.01.20. 00:21 - #14207

Szia Kati!

A gépi és a sütőben sütés néhány ponton eltér egymástól. Érdemes lenne elolvasnod a bal oldalon a "Néhány tanács és ötlet..... kezdőknek" című részt.

Kicsit azonban írok erről most itt is.

Gépben több folyadék és kevesebb élesztő, a sütőben sütéshez kevesebb folyadék és több élesztő kell a tésztába. Lehet a gépivel azonos mennyiségű folyadékkal is sütni sütőben is, de akkor csak formában, mert az viszonylag lágy tészta, magában nem "áll" meg, hanem kelés közben ellapul.

Ha cukorral szeretnél sütni, akkor egyszerűen annyival kevesebb tejet tegyél a tésztába, mint amennyi a cukor. Az egyszerűség kedvéért úgy is mérheted, hogy felteszed a mérlegre a mérőpoharat, beleteszed az xx dkg cukrot, majd felöntöd tejjel annyira, mint amennyire összesen szükség lenne. Így biztos nem kerül túl sok folyadék a kalácsba.

A sütőben sütéshez az élesztőt lehet emelgetni, az még nem is annyira problémás, a folyadék volt az, amin jobban elakadtam.

A recept, amit mutattál, szintén több, mint 5 dl folyadékkal van, szerintem ez is sok.

A gépben gyorsan megkel a tészta, ha sok benne a folyadék (vagy az élesztő), a sütés alatt azonban visszazauhan a tészta teteje, rosszabb esetben egész mélyen "V" alakban.

Milyen programon sütöd a kalácsokat? Le tudnád részletesen írni, hogy mit és mennyi ideig csinál a géped ezen a programon?

Várom válaszod, üdv, Margit


szavai Előzmény | 2007.01.20. 00:02 - #14206

Szia Margit! Köszönöm gyors válaszodat! Azért tértem el a te receptedtől, mivel tegnap olyan kemény lett a tésztám és gondoltam emelem a tej mennyiségét, hátha így könyebb lesz a tésztám. Az élesztőt is azért raktam kicsivel többet, mert tegnap nem kelt meg. A tegnapi kalácsomat íztelennek éreztem, így raktam bele ennyi cukrot, és szerintem ennyi kell is bele, mert így legalább egy kicsit édesnek lehet érezni. Igérem ha lesz újra egy kis kedvem akkor megcsinálom a te receptedet és megírom, hogy az milyen lett. Söt úgy fogom csinálni, hogy nem sütőben sütőm meg hanem a gépbe. Kaptam már egy kalács receptet múltkor, azt is megcsináltam kétszer is de nem lett jó. Leírom annak az összetételét, kíváncsi vagyok mi véleményed róla. De hozzá kell tennem akitől kaptam Ő már megcsinálta, neki sikült is nem is egyszer már és kaptam tőle kostólot is. Az jó volt! Igaz nem géppel dolgozta össze hanem kézzel és a sütőben sütőtte meg. -60 dkg liszt -10 dkg vaj -15 dkg cukor -3 db tojás sárgája- ebből egy tojás sárgája a kenésre -2,5 dkg élesztő - 3dcl tej - só Ezt mikor előszőr megsütőttem akkor a gépben csináltam meg mindent és az arányalg jó lett, csak túl sűrűnek találtam a tésztáját, ezért próbáltam meg újra , hogy a sütőbe rakom. Csak akor meg valamiért nem volt hajlandó megkelni. Hát így jártam a kalácsokkal eddig! Üdv: Kati

kenyerke Előzmény | 2007.01.19. 23:44 - #14205

Szia Masala!

Bár az előzményeket nem ismerem még, de ezek a sorok nem hagynak nyugodni:

"...néha flegmák a fiatal ügyintéző lányok. Nyűgnek érzik, ha valakinek el kell intézni valamit..."

Túl fiatalok: a külsőségek, saját ideálok keresgélése, barátok, bulik jobban lekötik őket mint a kapott feladat iránti felelősségérzet. Valószínű az a pénz sem létkérdés számukra, amit ezért a munkáért kapnak. Majd ha rájönnek mi mindent jelent a munka az ember életében, akkor ők is mások lesznek. - Jelenleg a fiadnak kell megtanulni, hogy az ilyen eseteket hogyan kezelje le.


EmMargit Előzmény | 2007.01.19. 23:31 - #14204

Sziasztok!

Kati! Az én receptemben az összes folyadék 4 dl (tojás, margarin, tej, citromlé). Te ezzel szemben összesen kb. 5,5 dl-t tettél, ez rengeteg ugyanannyi liszthez és még az élesztőn is emeltél. Ez a kettő együtt túlkeleszti a tésztát, ellaposítja és mindent csinál vele, csak jót nem. Csodálom, hogy a gépből egyáltalán ki tudtad szedni és nem folyt a tészta.
A folyadékba beleszámít a tojás (0.5 dl/db), a margarin (5 dkg=nagyjából 0,5 dl), a cukor (10 dkg= kb. 0,7 dl) és természetesen a tej, stb. Ennél kicsit jobban érdemes ragaszkodni az eredeti receptekhez, legalábbis eleinte.

Jégkása! Aranyos a képes beszámolód.

Masala! Neked is jobbulást kívánok!

Nelly! Kíváncsi vagyok holnap a titokra

Bau, Kati! Én műanyag, fedeles dobozban tartom akenyereket. Ez nem tökéletesen zár (majdnem), de pont ez a jó benne. Így nem szárad, de nem is fülled bele, ami benne van. Hozok róla képet, ha érdekel valakit.

Nagyon örülök, hogy senkinél nem okozott problémát ez a viharos, szeles időjárás.

Minden betegnek további gyógyulást kívánok!

További szép estét, üdv, Margit


szavai Előzmény | 2007.01.19. 22:39 - #14203

Szia Margit! Hát sajnos a gratulációddal meg mindig várnom kell, mert ma ismét megsütöttem a kalácsot, és persze most sem sikerült. Úgyhogy elvagyok keseredve, és most egy darabig szüneteltetem a próbálkozásomat. A guta üt már meg, hogy nekem miért nem jön össze! Most aránylag szépen meg kelt a tészta de a sütés végén a tészta szélei ketté nyíltak. Lehet, hogy most meg túl lágy lett a tésztám? Mert mikor kivettem a gépből akkor eléggé ragadt, és liszteznem kellett, hogy ne ragadjon le. Próbáltam menet közben figyelni csak míg dagasztót, meg kelt közben a kicsit szoptattam és nem mindig tudtam rá figyelni. Le írom a te receptedet, és azt ahogyan ma én csináltam meg. Te recepted: -60 dkg liszt -2 db tojás -1 kk. cukor + édesítőszer -1/2 kk. só -2,2 dkg élesztő -2,2, dcl tej -5 dkg vaj -0,3 dcl citromlé Én receptem: -60 dkg liszt -2 db tojás -16 dkg cukor -1 tk. só -2,5 dkg élezstő -3 dcl tej -5 dkg vaj Kíváncsian várom, hogy te mi véleményed! Üdv: Kati

jegkasa Előzmény | 2007.01.19. 22:19 - #14202

Sziasztok!

Szerencsésen megúsztuk ezt a szeles napot.

 Sütöttem egy gyors kenyeret Joli napocska recepetje alapján, finom lett. Megtöltöttem a Mézes-krémest is most lapul. Küldök majd képetis.
A betegnek jőbbulást.
A jól vizsgázóknak Gratuláció. Azoknak is akik szépeket sütöttek.
Megyek
Szép napot holnapra! Jégkása

nelly52 Előzmény | 2007.01.19. 21:51 - #14201

Nagyon csöndben van a csapat ( így szögediesen). Elvonulok az ágyikómba. Jó éjt kedveskéim! Nelly

masala Előzmény | 2007.01.19. 21:51 - #14200

Sziasztok Lányok! Látom a betegek lassan gyógyulnak a sok jókívánságtól! Most is azt hallom minden felől, hogy sok ilyen megbetegedés van. Sajnos az én torokfájásom sem múlik. A tenyésztés negatív, tehát ez vírus és nem is kaptam most sem semmit. A gégész nem tudott mit mondani ma sem. Most ettem sok fokhagymát és ittam egy vodka-narancsot. A hugom azt mondta igyak pálinkát, mert az fertőtlenít! Ha beválik, visszamegyek az orvoshoz és megmondom, hogy így gyógyítson legközelebb.JULIKA te miket szedtél be? Ha jobban is vagy, ne bízd el magad, mert itt most már mindenféle mutáns vírusok és baktériumok vannak. Nemcsak nálam lakult ki másodszorra is betegség. SZOKIMOKI a te torokfájásod sem múlik? A sok séta a napos időben nagyon jó dolog! A gyümölcsök mellett sok C-vitamint is kell szedni. Ezt sajnos nem lehet eléggé mással pótolni. SOK szép kenyeret sütöttetek! Tegnap előtt egy bolti kenyérre vetemedtem, mert nem volt időm sütni, de volt még az előzőből itthon.Most van itthon 1/2kg kenyér, amiből bundáskenyér lesz vasárnap reggel. A gyerekeim úgy is azt mondják, hogy az én kenyeremből sose marad bundásnak! A kalácscipócskám mind elfogyott, most nekem is keresnem kell egyet hétvégére. NELLY örülök, hogy túléltétek a TO-t. Az én fiam is panaszkodott már, hogy nem foglalkoznak velük normálisan, néha flegmák a fiatal ügyintéző lányok. Nyűgnek érzik, ha valakinek el kell intézni valamit és a szerencsétlen gyerek nem tudja egyedül. A TEGNAPI idő nálunk egy kiadós esővel és gyengébb, közepes széllel múlt el. Ma délután jobban fújt a szél, néha elég erősen, de estére csendesedett. ILDIKÓ jól vagy? Olyan sokmindent tudsz az eü-ből, olyan tájékozott vagy, hogy most ezt inkább el kellene felejtened. Ilyenkor mindég a legrosszabbra gondol mindenki, de aki ért is hozzá valamennyire, annak sokkal rosszabb. Bízzál az orvosokban és a testvéredben, hogy mindent megtesznek, amit lehet. Nem könnyű ilyen messziről a segítség, de ha Neked könnyebb, ha elmondod, ami nyomaszt, akkor ne tarts attól, hogy minket nem érdekel vagy zavar. Add ki magadból, ami bánt. / sajtzabálók pl. /. Örülök, hogy megúsztátok a vihart, csúnya képeket láttam én is.

nelly52 Előzmény | 2007.01.19. 21:36 - #14199

Hogy miért raktam ide ezt a manuszt, azt ne kérdezzétek. Csak jött. Szóval Margitka mindig azt mondja, hogy az általunk sütött kenyér sokkal hamarabb kiszárad, ezért minél hamarabb meg kell enni. Én pl. konyharuhában és nylonban tartom, de majd elmondja más is.Nelly

nelly52 Előzmény | 2007.01.19. 21:32 - #14198

Na kezdem még egyszer. Szóval hazajött a kismenyem, mert nőgyógyászhoz kellett neki sürgősen menni, candida gombát találtak nála.Most kapott gyógyszert, kúpot, aztán majd kiderül, mennyit javul vasárnapig, mert hétfőn lesz az utolsó vizsgája. Gondolom, a mostani vizsgagondja sem javított a betegségén, sőt. A lányomnak is van még egy vizsgája a jövő héten, és vár még egy vizsgaeredményre. Szerencsére a fiamért már nem kell szurkolnom, ő már diplomás. Az éjszaka így is keveset aludtam. Volt mit aggódnom a kis menyemért, aztán itt volt a vihar is. Remélem, most sikerül magam kipihenni. Aztán holnapra van egy pár tervem, de titok. Mert ha elmesélem, akkor mindig közbe jön valami, így majd utólag mesélek. Ezek csak háziasszonyi tervek, nem kell nagy dolgokra gondolni, sütkérezni szeretnék. Nelly

vargakati Előzmény | 2007.01.19. 21:26 - #14197

Sziasztok!

Csak írok egy pár sort és menyk filmet nézni, mert a péntek az én napom

A kenyeret én egy festékkaparó pengélyével szoktam bevágni, olyasmi mint a sniccerpenge, de csak egy éle van. A férjem azt mondja, hogy ablakkaparó penge a neve. (???)

Az engem is érdekelne, hogy miben tartjátok a kenyeret. Én zacskóban, de ettől valahogy más.

Ildikó (keresztmama), itt is üdvözöllek.

Most megyek. majd holnap elolvasom mit csevegtek az éjjel.

Mindenkinek zép álmokat, Pussz: vargakati


bau Előzmény | 2007.01.19. 21:09 - #14196

Újabb kérdésem lenne!

Miben tároljátok a kenyeret?

Gondolok itt vászonzsákra,nylonra,stb...

Sajnos nálunk nagyon száraz a lakás,és vászonzsákban fél óra múlva kopogósra száradna a kenyér.Eddíg a bolti kenyeret egy nagy nylonban tartottam,de most,-az otthon sütött kenyereim a 3.nap végén olyan fura fehér bevonatot kapnak,mintha penészesedni kezdene...:?

Mit tegyek?


EmMargit Előzmény | 2007.01.19. 20:49 - #14195

Sziasztok!

A rum szerintem sem ludas, nekem is az élesztő jutott eszembe, így több egymás mellett lévő tészta problémája alapján.

Marika! A 60 dkg liszthez a 4,5 dl folyadék kicsit soknak tűnik nekem. Ez még gépi sütéshez is sok, a sütőben sütéshez még annál is kevesebbet szoktam tenni. Nem lapult el nagyon a kenyér? Ez már lehet oka a tömör kenyérnek.
Az első dagasztás után szintén sokallom a 2 órás kelesztést. Elsőre szoktam inkább kevesebbet, majd a második dagasztás és a formázás után annyit, amennyire a tésztának szüksége van. Ez lehet akár 2 óra is, ha kevesebb élesztővel készül a tészta.
Próbáld meg ezeket a módosításokat és én biztos vagyok benne, hogy jobb eredményről tudsz majd beszámolni nekünk. Sok sikert kívánok!

A bevágáshoz még annyit, hogy nekem is a "félidős" bevágás vált be a legjobban, de lehet akár az elején és még majdnem a legvégén is. (Mármint a kelesztési időnek.)

További szép estét mindenkinek, üdv, Margit


[Későbbi] [14954-14935] [14934-14915] [14914-14895] [14894-14875] [14874-14855] [14854-14835] [14834-14815] [14814-14795] [14794-14775] [14774-14755] [14754-14735] [14734-14715] [14714-14695] [14694-14675] [14674-14655] [14654-14635] [14634-14615] [14614-14595] [14594-14575] [14574-14555] [14554-14535] [14534-14515] [14514-14495] [14494-14475] [14474-14455] [14454-14435] [14434-14415] [14414-14395] [14394-14375] [14374-14355] [14354-14335] [14334-14315] [14314-14295] [14294-14275] [14274-14255] [14254-14235] [14234-14215] [14214-14195] [14194-14175] [14174-14155] [14154-14135] [14134-14115] [14114-14095] [14094-14075] [14074-14055] [14054-14035] [14034-14015] [14014-13995] [Korábbi]

 

Sziaszok! Sok szeretettel üdvözöllek benneteket a honlapomon. Kellemes időtöltést kívánok! Ha szeretnétek a fórumban vagy a társalgóban írni, akkor először regisztrálnotok kell. Kérlek jelezzétek a kérdéseiteket, problémáitokat, mert csak akkor tudunk segíteni, ha tudjuk ki, miben szorul segítségre. Jelentkezzetek, írjatok bátran, üdv, Margit
 

 
Számláló
Indulás: 2005-07-19
 
Társalgó
Kedves Látogatók! Sajnálattal arra jutottam, hogy átállítottam a társalgót, így most csak regisztrációval és belépve lehet ide is írni. Üdv, Margit
 
Hangulatjelek

A linkek új ablakban nyílnak. A kívánt vigyorik jobb klikkel másolhatók a hozzászólásba. Aki nem Internet Explorert használ, a bal oldali menüben találja a súgót.

 

Hangulatjelek

További hangulatjelek

Egyéb hangulatjelek

Animációs tárház (Limara)

Smiley (Limara)

 

Smile                                                   
Ezek voltak eredetileg itt elérhetők.

 
Google kereső

Google

 
Kedvenc oldalaim
 
Diétázóknak
 
Fórumozók kedvenc oldalai
 
Elérhetőségeink

Margit:
emmargit@gmail.com
Egyéb elfoglaltságaim miatt átmenetileg nem tudok a levelezésemre kellő időt fordítani. A problémákat, kérdéseket inkább a fórumban kérem feltenni, ahol többen is segítséget tudnak nyújtani, mert nem ígérem, hogy belátható időn belül válaszolni tudok az e-mail-ekre. Elnézést: Margit

Bezsa (képfelrakás):
 holczervali@gmail.com

 

Kérjük, hogy a levélben a nicknevet is adja meg a levélíró (ha van), így könnyebben tudjuk azonosítani.

 
Figyelem!

A nevemmel fémjelzett receptek a sajátjaim. Felhasználható mindenkinek saját (kizárólag háztartási)céljaira, de nem járulok hozzá sem eredeti, sem átírt formában való terjesztéséhez sem az Interneten, sem más formában. A fentiek alól a sajátkezű aláírásommal ellátott postai levélben teszek kivételt. E.Margit
 
Számláló
 

Dryvit, hõszigetelés! Vállaljuk családi házak, nyaralók és egyéb épületek homlokzati szigetelését! 0630/583-3168 Hívjon!    *****    A legfrissebb hírek a Super Mario világából és a legteljesebb adatbázis a Mario játékokról.Folyamatosan bõvülõ tartalom.    *****    Gigágá! Márton napján is gyertek a Mesetárba! Nemcsak libát, de kacsát is kaptok! Játsszatok velünk!    *****    A Nintendo a Nintendo Music-kal megint valami kiváló dolgot hozott létre! Alaposan nagyító alá vettem, az eredmény itt.    *****    Leanderek, Parfümök, Olajok, és Szépségápolási termékek! Használd a LEVI10 kupont és kapj 10% kedvezményt!Megnyitottunk    *****    Megjelent a Nintendo saját gyártású órája, a Nintendo Sound Clock Alarmo! Ha kíváncsi vagy, mit tud, itt olvashatsz róla    *****    Megnyílt a webáruházunk! Parfümök, Szépségápolási termékek, Olajok mind egy helyen! Nyitási akciók, siess mert limitált!    *****    Az általam legjobbnak vélt sportanimék listája itt olvasható. Top 10 Sportanime az Anime Odyssey-n!    *****    Pont ITT Pont MOST! Pont NEKED! Már fejlesztés alatt is szebbnél szebb képek! Ha gondolod gyere less be!    *****    Megnyílt a webáruházunk! NYITÁSI AKCIÓK! Tusfürdõ+Fogkrém+Sampon+Izzadásgátló+multifunkcionális balzsam most csak 4.490!    *****    Új mese a Mesetárban! Téged is vár, gyere bátran!    *****    Veterán anime rajongók egyik kedvence a Vadmacska kommandó. Retrospektív cikket olvashatsz róla az Anime Odyssey blogban    *****    Parfümök, Olajok, Párologtatók mind egy weboldalon! Siess mert nyitási AKCIÓNK nem sokáig tart! Nagy kedvezmények várnak    *****    Dryvit, hõszigetelés! Vállaljuk családi házak, nyaralók és egyéb épületek homlokzati szigetelését! 0630/583-3168 Hívjon!    *****    Aki érdeklõdik a horoszkópja után, az nem kíváncsi, hanem intelligens. Rendeld meg most és én segítek az értelmezésben!    *****    A Múzsa, egy gruppi élményei a színfalak mögött + napi agymenések és bölcseletek    *****    KARATE OKTATÁS *** kicsiknek és nagyoknak *** Budapest I. II. XII.kerületekben +36 70 779-55-77    *****    Augusztus 26-án Kutyák Világnapja! Gyertek a Mesetárba, és ünnepeljétek kutyás színezõkkel! Vau-vau!    *****    A horoszkóp elemzésed utáni érdeklõdés, nem kíváncsiság hanem intelligencia. Rendeld meg és nem fogod megbánni. Katt!!!    *****    Cikksorozatba kezdtem a PlayStation történelmérõl. Miért indult nehezen a Sony karrierje a konzoliparban?