Nogea, a krumpligombóc az szilvás gombóc tészta, nem? Mint a nudli, a sajtszósz meg besamel+sajt is lehet, vagy amit egyszer Masala írt, tejszínnel összeolvasztott sajt, bár az csak márványból jó.
Bezsa, mindjárt javítom, amit írtál.
Ezt most nem a mit főzzünkbe írom, mert köze van a kenyérsütéshez is :) Szóval, csináltam egybesült karajt, illetve egy felet, életemben először. Úgy gondoltam, felavatom a semmire nem jó sütőzacskók egyikét, de aztán rájöttem, hogy ha a kenyérsütésnél felváltotta a sütőzacskót a jénai, akkor ennél miért ne, hisz az a lényeg, hogy fedett legyen. (Az alufólia szóba sem jött.)
Félig fagyott volt a hús, amikor felszúrtam, így tök könnyű volt, kicsit megforgattam sós-borsos olajban, megvártam, míg teljesen felenged, akkor kezdtem sütni. 1ó45p-t hagytam sülni, néha megrázogattam, és félidőben megfordítottam, hogy a kolbász paprikás leve mindenhol érje. Gyönyörű piros színe lett, pedig fedő nélkül már nem is sütöttem tovább, és talán ennek köszönhető, hogy nem ment össze! A kolbászból alig fél centi látszott ki, a hús pedig tiszta omlós lett, gyönyörűen szeletelhető. Majonézes burgonyasalátával és rizzsel ettük (és még fogjuk enni egy ideig... szerintem a húsból a fagyasztóba is jut majd)
Láttam, hogy valamelyik nap a főtt tészta volt a sláger, én is beírtam egyet a receptesbe. Rövidesen abszolút aktuális lesz, mert friss parajjal a legfinomabb. Nem megijedni !!!! Ebben a formájában még a párom is szereti a spenótot!
Masala Te is tvn vagy? Nem tudom, de megbolondult, mert már én sem tudom abban a formában hozni amiben régen. Már irtam nekik, de válasz eddig nem érkezett.
Lányok létezik, hogy a képtáram linkjét csak így tudom ide hozni? Rövidebb nincs? Már van benne egy csomó kép, de ha újat teszek, akkor hogy jelezzem, hogy könnyen elérhető legyen?
Bocsánat Masala, kivettem a linket, mert nem működött és nagyon széthúzta a fórumot. Margit
Limara! Gyönyörű lett a kenyered, örülök, hogy a repedés nem lett vészes.
Írisz! Örülök a Keresztes zsömle sikerének. Igen, ezek hatalmas zsömlék és finomak is.
Bundik! Szépek lettek a bucik. Én is szoktam egy kevés tk. lisztet tenni a tésztájába, de teljesen abból még nem sütöttem. Örülök, hogy így is jól vizsgázott.
Batka! Köszi a gyűjtést és a videó áthozását.
Szépen gyarapszik a videógyűjtemény, örömmel venném, ha más is kedvet kapna hozzá és küldene nekünk.
További szép napot kívánok mindenkinek, üdv, Margit
Kedves Látogatók! Sajnálattal arra jutottam, hogy átállítottam a társalgót, így most csak regisztrációval és belépve lehet ide is írni. Üdv, Margit
Hangulatjelek
A linkek új ablakban nyílnak. A kívánt vigyorik jobb klikkel másolhatók a hozzászólásba. Aki nem Internet Explorert használ, a bal oldali menüben találja a súgót.
Margit: emmargit@gmail.com
Egyéb elfoglaltságaim miatt átmenetileg nem tudok a levelezésemre kellő időt fordítani. A problémákat, kérdéseket inkább a fórumban kérem feltenni, ahol többen is segítséget tudnak nyújtani, mert nem ígérem, hogy belátható időn belül válaszolni tudok az e-mail-ekre. Elnézést: Margit