Köszönöm a válaszokat,nagyon rendik vagytok. Teljesen felbuzdultam az embernek kell néha egy kis sikerélmény.Most van időm kisérletezni,mert itthon vagyok GYESEN. Sajna nincs fényképezőnk még, netet is most vezettettük be, és most habzsolom asok infót. Láttom itt sok a szakértő , bizti lesz még kérdésem hozzátok.Majd még benézek,Ügyik vagytok, láttam asok guszta finomságot.Üdv mindenkinek!
Szia Otthonka! Nekem eddig csak burg. püré porom volt és azt használom. Szerencsére a tartósító még nem zavart meg semmit. Pelyhet a bio boltban tudsz venni.
Pelyhet tegyél inkább mert a pürékben lehet adalék anyag. Bio boltokban biztosan kapsz. Nagyobb bevásárló központokban is lehet, hogy van. Mivel nekem a szomszédban van egy bio nagyker. Én mindig ott veszek. Majd jönnek a lányok és ők is adnak infot.
Gratulálok a kenyerekhez, én is így kezdtem egy évig porosodott a gépem, most meg már csak itthon sütöm a kenyeret.
Csak összejött! Azért hoztam ide ezeket a képeket, hogy megmutassam, hogy milyen kemény tésztát kell ill. lehet csinálni a gépben. Ilyenkor úgy tűnik, hogy a gép nyöszörög, de azért bírja keverni, különben nem állna össze! Az első és második képnek fordítva kellene lenni, mert természetesen a gépből kivett tészta van a sárga lapon.
Elisabeth, ha jól emlékszem te szerettél volna korpás receptet. Én már sokszor sütöttem hasonlót, de recept nélkül. Most lemértem mindent és az eredmény elég elfogadható lett.15dkg zabkorpa van a tésztában és búzakorpával van beszórva a teteje. Kéred a receptet?
Sziasztok!Én most fedeztem fel ezt az oldalt.Régebben sütöttem kenyeret, de nem sikerült jól,és etért el is ment a kedvem tőle. Most,hogy ennyi jó recit látok már vissza is jött. Már meg is sütöttem 3 kenyeret,és mind szupi lett! Köszi nektek!Még csak1 kérdés: a burgonyás kenyerekbe burgi helyett ha pelyhet teszek az lehet burgi-püré pehely,vagy csak sima .És a simát hol kapni? Köszi aki válaszol.
Az lenne a kérésem ha erre jársz, hogy az itt lévő e-mail címemre küld el légyszíves a Te jó e-mail címedet, mert visszajött levél amit küldtem neked. Fontosat szeretnék neked küldeni. Előre is köszönöm. Üdv:Julika
Köszönöm Julika! Este lesz a próbája! Remélem finom is! Habár ez a kedvenc receptem. De lehet, hogy éppen azért csalt meg a kongás, mert ez nagyon puha gépben sütve is!
Köszönöm Julika! A szokásos kenyerem, csak csipogáskor tettem hozzá 1-1 ek. len,- szezám,- napraforgómagot, zabpelyhet. A tetejére szintén, de oda még tökmagot is szórtam. Kiindulási pont természetesen Margitka party kenyere volt.
Emes nagyon szép lett a kenyérkéd. És szerencséd van, hogy átsült ez a nagykenyér. Nagyon ügyi vagy.
Limara ! Melyik pékségből hoztad ezeket a gyönyörűségeket ? És az 5 magvas kenyérnek a recijét elkérhetjük mi is ? Ma sütnöm kell kenyérkét, emrt 2 falat van otthon.
Emes! Szép ez a kenyér, kár volt még megvágnod, a belseje még forró volt, így nem nagyon látszik milyen. Egy icipicit még kelhetett volna, ez látszik körben a repedésen, de ott a legfinomabb. Gratulálok, gyönyörű
Meghoztam a mai termést. Hajnali sajtos pogácsa, ajándékba szánt gépi mazsolás-csokilencsés kalács, amit négyes fonással formázva tettem vissza a gépbe, és végül egy ötmagvas, burgonyapelyhes kenyér.
Kedves Látogatók! Sajnálattal arra jutottam, hogy átállítottam a társalgót, így most csak regisztrációval és belépve lehet ide is írni. Üdv, Margit
Hangulatjelek
A linkek új ablakban nyílnak. A kívánt vigyorik jobb klikkel másolhatók a hozzászólásba. Aki nem Internet Explorert használ, a bal oldali menüben találja a súgót.
Margit: emmargit@gmail.com
Egyéb elfoglaltságaim miatt átmenetileg nem tudok a levelezésemre kellő időt fordítani. A problémákat, kérdéseket inkább a fórumban kérem feltenni, ahol többen is segítséget tudnak nyújtani, mert nem ígérem, hogy belátható időn belül válaszolni tudok az e-mail-ekre. Elnézést: Margit