Hohó Limara, de szép a kenyered.
Én is repkedtem tegnap egy sort itt a konyhában.
Hát akik már félszavakból is értik egymást.
Nem baj majd nekik is elmondjuk.
Hoztam én is képet a mai sütésemről.Nagyon boldog voltam, hogy ilyen szép lett a kenyér, mert idáig a tk. kenyerekkel rendesen meggyűlt a bajom. Ebben pedig elég sok tk. liszt van, 50 dkg-ból 20 dkg BL 80, 7 dkg rétesliszt, és 23 dkg tk. tönkölyliszt volt, ráadásul magokkal túrbóztam fel. Persze nyanyástésztával készült. Azért elképzelem azoknak az arcát, akik először tévednek ide, és nyanyástésztákról olvasnak
Gabye igen még 2 kg csokilencsét kérek.
Sőt 50 dkg karamell forgácsot vagy mi a fittyfenének hívják.
Ma még van kenyér ezért majd csak holnap sütök. A párom azt mondta, hogy tán még ilyen finom kenyeret nem is evett.
Sziasztok! Egy kis segítséget szeretnék kérni! Olvastam itt valamelyik fórumon egy sütés nélküli süti receptet amit a citromfacsaró belsejében kell elkészíteni, le is mentettem, de most nem találom, sőt azt sem találom hogy hol olvastam! (Na ezt jól leírtam) Szóval azért tetszett ez a recept, mert bbe nem kellett nyers tojás (amitől idegenkedek, így sütés nélkül). Most vettem piramis formát és ki szeretném próbálni! Kérem aki tudja hol ez a recept, írja meg nekem! Köszönöm. További jó sütést, főzést!
Margitka: ennek praktikus oka van, mivel kisebb sütőzacskóban kelesztettem, és úgy megkelt, hogy éppen hosszában fért be a kezem, a középső vágásnál látszik is, hogy kissé részeges :)
Ha jól láttam a képen, akkor Angi is hosszában vágta be a kenyeret. Mostanában én is így szoktam, az ihletet pedig Julika egyik kenyerétől kaptam. A kicsi képen, amit itt is láthattunk, azon úgy nézett ki, mintha ilyen lett volna a bevágás, a nagy képen már látszott, hogy nem, de engem akor is megfogott
Batka! Gabye már az elején írta nekem, hogy valamilyen fomában majd visszajelzi a végleges rendeléseket. Szerintem ha itt meg tudná mutatni a táblázatot, akkor az is tökéletesen megfelelne, és nem kellene mindenkinek e-mailt küldni, mint ahogy eredetileg tervezte.
A kamion?? Hát még az is lehet Bizonyos összegű rendelés felett már kihozzák az árut, így elképzelhető, hogy tényleg kamionnal fogom megkapni és nem is kell értemennem, ha ezt elérjük.
További szép napot kívánok mindenkinek, üdv, Margit
IRISZI, az ilyen szep keresztes zsemleket belerakom az elsosegely"" dobozomba!!! AZ todod melyik? Haaat a lunch-dobozom.Voroskereszt nelkul. Gratula, nagyon szepek. Azert ma mar NE suss, mertmar tuuulsok bub van a homlokomon a megtekentesek alkalmaval, ja es a zsebkendot nemgyozom cserelni a szam elott.hihi
Ez meg egy Mindentbele kenyér, búza-, rozs-, malátalisztes, amaránt- len és szezámmagos, öregtésztával, koriander, ánizs és édeskömény ízesítéssel (51 dkg):
Margitnak szerintem lassan kamiont kell bérelnie, hogy mindent elhozhasson :-) Ennyiért 1 kg tiramisu krémporra is beneveznék, de nehogy összezavarjam Gabye-t - szerintem a végén, a beszerzés előtt emailen vagy itt közzé kellene tenni a kívánságlistát, hogy ellenőrizhessük (mondjuk az enyém nem túl bonyolult :-)
Kedves Látogatók! Sajnálattal arra jutottam, hogy átállítottam a társalgót, így most csak regisztrációval és belépve lehet ide is írni. Üdv, Margit
Hangulatjelek
A linkek új ablakban nyílnak. A kívánt vigyorik jobb klikkel másolhatók a hozzászólásba. Aki nem Internet Explorert használ, a bal oldali menüben találja a súgót.
Margit: emmargit@gmail.com
Egyéb elfoglaltságaim miatt átmenetileg nem tudok a levelezésemre kellő időt fordítani. A problémákat, kérdéseket inkább a fórumban kérem feltenni, ahol többen is segítséget tudnak nyújtani, mert nem ígérem, hogy belátható időn belül válaszolni tudok az e-mail-ekre. Elnézést: Margit