Koszonom a dicsereteket.NE higyjetek am hogy ezeket mind egymas utan keszitettem.Akkor meg 1 hadseregnek is eleg lenne. Arrol van csak szo hogy a fotokat osszegyujtogetem aztan Margitomat megkerem hogy helyezze be"". A fenykepezomon ugyan van datum kiiras, de a jo Istenke tudja hogy hogyan kell lathatova tenni a foton magan.
Lanykak, mar multkor is irtam.A dicseret Titeket illet, mert van aki mindennap sut. Ha mart nem akkor kenyeret. NAGYON szorgosak vagytok.Le a kalappal. En hozzatok csak 1 "hobbysta"vagyok.
Azert 1 kicsit csalodtam bennetek. A fotoim kozott volt 1 amin az a fafaragvany szerepel amit a zsibvasaron sikerult megvennem. Nekem nagyon tetszik. Igazi szep kezimunka. A szuretet abrazolja. Sok regi szep emlekem van ezzel kapcsolatban. Maga a faragvany nemis kicsi! Kb.2db A4-es papirnak /gepirolap/ megfelelo nagysagu. es... 5Euroert vettem meg. Amikor kerdeztem, feltem is hogy megfizethetetlen lesz szamomra. Amikor hallottam hogy mennyi akkor belul ugrottam 1-et.
Lanyok nincsen meg olyan foto amit hakiprintelek es bicikli pumpaval telenyomom egy olyan szep kenyer lesz mint a Tieitek???
KATAMAMI, itt a kert recept.EZ valojaban hazi kemeny szilvalekvarbol kell kesziteni. Nekem itt NL-be ilyen nincs. Kinomban vettem 1/2kg aszaltszilvat, kimagoztam es ledaraltam husdaralon egesz vinomra. Kinjaban legyen az ember talalekony. En itt mindent megprobalok "athidalni" LIMARAM recije es naaagyon finom. Remelem Nektek is igy fog izleni. Sok sikert es jo etvagyat hozza!!Pussz!
Először a kemény lekvárt dolgozzuk el a nem túl hideg vízzel, majd a tojásokat, és sorban a többit adjuk hozzá, legvégül kerüljön bele a liszt.
Kizsírozott, lisztezett tepsiben, közepes tűznél süssük. A tetejét megszórhatjuk darabolt dióval vagy mandulával. Én ha kisült még forrón megkenem lekvárral, majd csokimázzal bevonom.
Nagyon finom, egyszerű sütemény. Igazi, kemény üstben főzött szilvalekvár kell hozzá, ha csak hígabb lekvárunk van, akkor a víz mennyiségét kicsit csökkentsük.
Kisseb tepsiben sütöm, a gáztepsibe dupla adag kell.
Ma 2 kenyeret sütöttem, hát az első említésre sem méltó, a második csak egy kicsit lett jobb, ma hozzám költözött be a kenyérsütés ördöge. Brigitta kérésére: 33x21 cm és 11 cm magas
Virslis buci nyanyásan két méretben..A kicsik májacskások...
Paradicsomos nyanyás Tk lisztes..Anginak örök hála a receptért..
Ugyanez meztelenül...Eddig ez lett a legformásabb jénais kenyerem..Bár hűlés közben kicsit lapult, de nem lett olyan alföldi, mint a korábbiak..Az íze még titok, de sztem finom lesz
Az összes elgurult 2-est és 0-t nyakon csíptem és visszatereltem a helyére
Gratulálok mindannyiunknak én is ehhez a szép kerek számhoz, remélem még sok-sok ilyen szép kerek, és egyre nagyobb számot érünk meg itt együtt mindannyian. Minden jót mindenkinek ezen a szép napon, üdv, Margit
Kedves Látogatók! Sajnálattal arra jutottam, hogy átállítottam a társalgót, így most csak regisztrációval és belépve lehet ide is írni. Üdv, Margit
Hangulatjelek
A linkek új ablakban nyílnak. A kívánt vigyorik jobb klikkel másolhatók a hozzászólásba. Aki nem Internet Explorert használ, a bal oldali menüben találja a súgót.
Margit: emmargit@gmail.com
Egyéb elfoglaltságaim miatt átmenetileg nem tudok a levelezésemre kellő időt fordítani. A problémákat, kérdéseket inkább a fórumban kérem feltenni, ahol többen is segítséget tudnak nyújtani, mert nem ígérem, hogy belátható időn belül válaszolni tudok az e-mail-ekre. Elnézést: Margit