Először is: köszönöm, hogy megnézhettem az albumot! Már csak halvány sárga vagyok! :)
Margitka! Remélem nem haragszol nagyon, hogy megkérdeztem, ill. találgattam mivel foglalkoztok. Sajnos nem tudtam jobban körül írni. És gondoltam (a képtár felfedéses sztori után), hogy ha mégis zavar, majd kitörlöd ezt is! És így is lett. Köszönöm az útbaigazítást, mind a recihez, mind a személyekhez.
Ezt el kell meséljem! Miután megnéztem a képeket, és jól megjegyeztem Otthonkát, megyek árulni a könyvtérre. És jön egy anyuka babakocsival, és pont úgy néz ki, mint Ő. Ott álltam, és meg akartam szólítani, de tudtam, hogy nem lehet ő Otthonka, már csak azért sem, mert szombaton is láttam azt a hölgyet a babával, és hát ti együtt voltatok akkor! Csak tátottam a számat! Na ezen Szokimoki tuti jól fog szórakozni!
Ha véletlen nem lennék ott jövőre, ami kizárt, akkor tessék mindenkiről neves képet csinálni szemből, hogy felismerjek mindenkit! :)
Most elköszönök, mert megyek dolgozni. De már csak 2 nap, és leteszem a lantot! Legalább is a könyvhét elmúlik. Utána ide is sűrűbben benézek, és sütögetni is tudok majd!
Bau, gyönyörű a kalácsod és szépek a kaják és terítések. Én is szoktam szépeket csinálni, szeretem ha gusztusos és a család is örül, de nem szoktam őket fényképezni. (jó ötlet)
Angi átállítom, kösz.
Limara, köszi a fonási képeket, kár hogy utólag olvastam, és előtte sütöttem, de majd leközelebb.Klasz.
Angi! Sok kalácsot sütöttem már, soha nem lett ilyen "mászokás" gondolom, ezt a sok variálás okozta. De mivel megkostoltam lágy és finom gondolom el fog fogyni hamar!
Kartika: biztosan még elbírt volna egy kis lisztet, hogy ne másszon el, na de majd legközelebb, nem igaz? Ha az íze finom, akkor nagy baj nem lehet! Egészségedre :)
Köszi Angi, én már elvesztem az utvesztőben! nekem a hármas is szép. Nem tudom mitől kelt ekkorára, mert kalandosan készült. Először vágtam bele friss mentát. Hát ez messze nem olyan finom illatban se, szinben sem, mint a mentapor, amit én eddig használtam. Aztán tettem bele a tiramisu krémport, ettől kicsit már higabb lett, mivel ezt egy kis kávéban kikevertem. aztán tettem hozza mentaszirupot, amit a coktélba szoktam tenni. (ha nagyritkán iszunk) ettől már lágy lett a tészta, akkor még egy kis liszt. Ez az eredmény. a fonásokba belül csokilencse van, igen finom!
Nellykém, köszi a dicséretet a kenyérkéhez. Nekem még a négyes fonás is kinlódás, én a hármast szépen csinálom. Most kissé visszafogom magam az evésben, de ma olyan illatos finom a kalács, hogy megkostóltam. (nem kellett volna)
ime a (deformált=csúnya de finom) kalácskám: menta és tiramisu porral valamint csokilencsével töltve a fonat. img src="http://img0.tar.hu/kartika/size2/30497250.jpg">
Lányok, megprobáltam Limara féle fonást. Hát az első nem a legjobb lett, a második már közlített, de akkora kalácsokat sütöttem, hogy majd szétnyomták a tepsit! (nem magasságra, szélességre)
Kedves Látogatók! Sajnálattal arra jutottam, hogy átállítottam a társalgót, így most csak regisztrációval és belépve lehet ide is írni. Üdv, Margit
Hangulatjelek
A linkek új ablakban nyílnak. A kívánt vigyorik jobb klikkel másolhatók a hozzászólásba. Aki nem Internet Explorert használ, a bal oldali menüben találja a súgót.
Margit: emmargit@gmail.com
Egyéb elfoglaltságaim miatt átmenetileg nem tudok a levelezésemre kellő időt fordítani. A problémákat, kérdéseket inkább a fórumban kérem feltenni, ahol többen is segítséget tudnak nyújtani, mert nem ígérem, hogy belátható időn belül válaszolni tudok az e-mail-ekre. Elnézést: Margit