EDOBEDO es PIROSKA. Bemasoltam a "barmi II.-be a reciteket, mert igy konnyebb megtalalni. Beirnatok maskor a "barmibe? Puszi a recikert! Proba meg kovetkezik!
Már megnyitottam az albumot. A hozzáféhetőséget, akinek még nincs, Batkától vagy Majorkajtól kérjétek. Bármilyen aktuális fotót betehettek, amin rajta vagytok. Én csak biztatom a társaságot, mivel ma reggelig csak öt kép volt benne. Úgy látszik jobban kell reklámoznom, hogy mindenki tudomást szerezzen róla.
Rajta, rajta! Bátran mindenki kedvenc fotóját szeretném látni az arcképtárban, aki itt számít :-) Márpedig ez minden kedves fórumozónkra érvényes. Hadd tudjam már, hogy mely nickhez mely név tartozik :-))
Sziasztok Lányok, Pékecskék! Örömmel olvasom, h képtár-tablót kezdtek összegyűjtögetni, Kenyérke, vagy ki lesz az elkövető? Kérdés: Csak tablókép szerűség jó, vagy majd Ti kiollózzátok? Lehet családi alkalmon lőtt fotó is??
Limara-kenyere keleget agépben, remélem elég fotogén lesz, h megmutassam Nektek!
Sziasztok Lányok, Pékecskék! Örömmel olvasom, h képtár-tablót kezdtek összegyűjtögetni, Kenyérke, vagy ki lesz az elkövető? Kérdés: Csak tablókép szerűség jó, vagy majd Ti kiollózzátok? Lehet családi alkalmon lőtt fotó is??
Limara-kenyere keleget agépben, remélem elég fotogén lesz, h megmutassam Nektek!
Mostanában megint nem volt időm még visszaolvasni sem. A ballagáson és az év végi papírmunkán már túl vagyunk, most már csak a szóbeli érettségi van hátra. Remélem több időm lesz olvasgatni.
MAKOS SZELET Hozzavalok: Tesztahoz: 6 tojas feherje
20 dkg cukor
10 dkg mak
8 dkg kokuszreszelek
3 evokanal liszt
1/2 csomag sutopor
Kremhez: 6 tojas sargaja
7 evokanal cukor
5-6 evokanal liszt
1/2 l tej vanilia
egy csomag Rama
Tetejere: egyszeru kemeny keksz
capuccino por v nesszkavepor
kokuszreszelek
Elkeszites: A tojasfeherbol es cukorbol kemeny habot verunk(vigyazz,a cukrot csak majdnem
a vegen szabad hozzaadni,kulonben nem lesz kemeny!).Beleszorjuk a makot,kokuszreszeleket,es
a sutoporral elkavart lisztet.Megsutjuk zsirozott,lisztezett tepsiben.
A Kremhez a tojassargakat osszekavarjuk a cukorral,liszttel,vaniliaval,tejjel es suru pepet
fozunk belole.Amikor meg langyos belekavarjuk a Ramat.Negyed reszet kivessszuk es belekavarjuk
a capuccinoport.
A kovetkezokeppen allitjuk ossze: a tesztara rakenjuk a kremet,rahelyezzuk a kekszeket szorosan
egymas melle,megkenjuk a cappucinokremmel es megszorjuk kokuszreszelekkel. Kicsit hagyjuk amig a
kekszek megpuhulnak a kremtol. ISTENI!!!
Kedves Látogatók! Sajnálattal arra jutottam, hogy átállítottam a társalgót, így most csak regisztrációval és belépve lehet ide is írni. Üdv, Margit
Hangulatjelek
A linkek új ablakban nyílnak. A kívánt vigyorik jobb klikkel másolhatók a hozzászólásba. Aki nem Internet Explorert használ, a bal oldali menüben találja a súgót.
Margit: emmargit@gmail.com
Egyéb elfoglaltságaim miatt átmenetileg nem tudok a levelezésemre kellő időt fordítani. A problémákat, kérdéseket inkább a fórumban kérem feltenni, ahol többen is segítséget tudnak nyújtani, mert nem ígérem, hogy belátható időn belül válaszolni tudok az e-mail-ekre. Elnézést: Margit