Sziasztok kislányok. Szia Bezsa! köszönöm hogy örülsz nekem! itt küldöm a tegnapi csoda kenyeremet! ami nem szép, de nagyon finom. majd küldöm később a belsejét is. most müvészkedek vele. Valami nyavalya van a szememmel (lehet hogy allergia) kint a tiszta pormentes levegőn semmi baja nem volt. Mielőtt elmentünk is könnyezett és most is, folyik az orrom is. (soha nem voltam még allergiás, mi jöhet még) Bezsa hallom mi volt a férjeddel, örülök hogy jobban van! Boglárka neked még késő éjjel irtam, remélem javul a kezed, ez sokáig fog sajnos fájni!
Sziasztok! Én életemben kétszer fagyasztottam le, kockaélesztőt. Először és utoljára. Én is mondtam magamnak régen, kipróbálom. Háááát, olyan nyúlós és gusztustalan lett, hogy rögtön megtalálta a kukát. Inkább 5-ösével megveszem.
Szolgálati közlemény:Párom már jobban van. Köszönöm a szorítást. Kimerültség volt. Most, hogy szinte 36 órát aludt, majdnem egyfolytában, már kezd mozgolódni. Lassan, de már tevékenykedik, de csak olyan nyugisan.
Bundik! Szokás szerint gyönyörűeket sütöttél, gratulálok. A felújításhoz további sok erőt kívánok!
Wbora! Ha még nem késő, a vaníliás szószt egy kis cukor nélkül készülő vaníliás pudinggal fel lehet javítani, ezzel el tudud venni a túl édes ízét. További jó sütögetést
További szép napot kívánok mindenkinek, üdv, Margit
Amarillis! A Croiassanba bár mit tehetsz.Ha a tésztáját nem csinálod édesre,akkor sajtot is lehet ,de a csoki,a lekvár,a meggyes puding,cirommal ízesített puding,a mogyorókrém,a mák,a diókrém,a túrókrém mind jó bele.
Mi baj,a nyanyussal?,Úgy tudom,a 60dkg-os adag a Margitkájé,lehet,hogy a másik is,de én Limarától láttam azt először,és nekem az az adag nagyon elég,azért azt ajánlottam,mert azzal vannak tapasztalataim.Remélem nem voltam félreérthető,és szerinted is minden oké?Oké?
Ahogy Bezsa írta is, én most a nyaralás előtt lefagyasztott élesztővel kínlódom. Hát jószántamból még egyszer biztos nem csinálok ilyet, de most sajnáltam kidobni 10 kockányit.
Én fagyosan fűrészelem el egy recés késsel - a kezemet féltem is - és így dobom bele a folydékba. Ott szépen elolvad, így a mászkos állagot én kihagyom. Nyugodtan elhasználhatod, attól még nincs baja.
Kicsit lassabban éled, eért egy egész picvel többet teszek a tésztába a szokásosnál, de azért ezt csak óvatosan ajánlom.
Kíváncsian várom a tésztaképet, írd meg azt is, hogy milyen liszt-folyadék aránnyal készítetted. Ez is már egy kiindulási alap lehet.
Várom a jelentkezésedet és sok sikert a kenyérhez, üdv, Margit
Nálunk a hot-dog kroaszon a nyerő. Mustárral vékonyan körbekenem a virslit, sajtot szórók rá, majd feltekerem a kroaszont. Én csak vízzel szoktam virslishez lekenni a tésztát, nem tojással, de ha neked tojással jobban tetszik, akkor természetesen azzal kend. Esetleg szórhatsz sajtot a tetejére, én nem szoktam.
További tippeim: túrós, csokis, fahéjas-tejkrémes, kolbászos, sült-hagymás-szalonnás, húskrémes.
Szia Bundik,látom Titeket is sakkban tart az épitkezős manó!Nálunk már jó ideje itt kuksol,remélem már nem sokáig.Jaj,a szabim jó része nekem is mindig ilyen dolgokra ment el,mire kész voltunk,már nem is volt idő pihenésre.Most szerencsére itthon vagyok,nem kell rohanni,na azért szivesen letudtam volna gyorsabban is,dehát ez van.Gratulálok aszép sütésekhez,látom nem tart vissza Téged sem az épitkezés.Tovább ijó munkát,de azért legyen pihi is!Üdv.
Kedves Látogatók! Sajnálattal arra jutottam, hogy átállítottam a társalgót, így most csak regisztrációval és belépve lehet ide is írni. Üdv, Margit
Hangulatjelek
A linkek új ablakban nyílnak. A kívánt vigyorik jobb klikkel másolhatók a hozzászólásba. Aki nem Internet Explorert használ, a bal oldali menüben találja a súgót.
Margit: emmargit@gmail.com
Egyéb elfoglaltságaim miatt átmenetileg nem tudok a levelezésemre kellő időt fordítani. A problémákat, kérdéseket inkább a fórumban kérem feltenni, ahol többen is segítséget tudnak nyújtani, mert nem ígérem, hogy belátható időn belül válaszolni tudok az e-mail-ekre. Elnézést: Margit