Amit tegnap sütöttem mind egy szálig elfogyott. Holnap reggel kicsit itthon dolgozom, közben sütni kellene valamit. Azt hiszem Szabolcs kenyere lesz. Ráadásul előre kell sütnöm a gyereknek, mert 11 napig nem leszek itthon és hát a napi kenyérnek meg kell lennie.
Brigitta, szuper ez a pékség! Pontosabban ez a pék.
Az én linkemmel egy művészien táncoló azeri kislányt mutatok be. Napok óta gyönyörködöm benne, annyira elragadó! - Holfény a kislány neve magyarul s véleménye szerint nagyon illik hozzá.
Moha,koszonom a reciket,kedves vagy,jo lenne az a dunahullamos torta recije,mert nagyon szepen nez ki.Az a baj,hogy nekem a zselatin meg sosem sikerult,nemtom miert,mindig Oetker-est veszek,de mindig folyekony maradt,pedig ugy csinalom ahogyan a hatara fel van irva.Szeretnek egy ilyen tortat,amelyik zselatinos es ilyen szabalyos,de sosem sikerul.A tiedit valoban olyanok mint a cukraszdakban!Gratulalok!Nekem is van egy magazinom,amelyekben ilyen gyonyoru zselesek vannak de sosem mertem nekifogni.De majd most ;lehet megprobalom,ha neked sikerult,talan nekem is...
Amit mesélni szeretnék, képzeljétek, holnap délben hidegebb lesz, mint ma éjjel. Tehát éjjel még 20 fok körül valószínű a hőmérséklet, délben csak 14-16 várható.
Mához egy hétre viszont 37 fokot jósolnak
Na további szép napot mindenkinek, én szokás szerint nagyon várom a hidegfrontot. Üdv, Margit
Sziasztok! Edo-bedo írd meg kérlek,hogy milyen tortát szeretnél,mert ezek közül mindegyiket nem érdemes beírni,sajnos ahogy írtam is,volt ami csak szép volt,de finom már nem annyira.A gyerekeim áprilisban kiolvassák az összes konyhamagazint és különszámaikat,majd a kép és leírás alapján rendelnek.Én meg elkészítem,néha módosítok is benne,de nem mindig olyan lett,amit vártak.
A formájuk azért ilyen,mert ezek nagy része zselatinnal készül,amíg megszilárdulnak addig rajtuk a tortaforma,majd másnap leveszem és jöhet a díszítés.
Mindjárt beírok viszont a bármitbe két nagyon finom tortát.Ezekről kép nincs,bár tavaly a Nagyi szülinapjára megcsináltam mindkettőt,de nem volt jó kép róluk.Nem is látványosak,de isteniek.Persze lehet ízlés szerint díszíteni őket.
Brigitta, látom Te is szereted az ujdonságokat. :-)
Grúz lepénykenyeret már ettem. 25 évvel ezelőtt. Olyan volt mint a kemencében sült lángos. Akkor szerettem utazni. Ma már nem áldoznék rá annyit. - Inkább megsütöm magam :-)
Megvan! Itt a másik! Ez inkább az első telekre lesz jó. Ott a kis pihenőnél majd lyukat ásunk a hegyoldalba. Ez rázósabb, mert agyagból van. Egy kisebb méretűt lehetne hozatni Grúziából... Törökországban nincs ismerős... Esetleg itt legyártatni...
Szia,ez nagyon jó,hát,én szoktam száraztésztát gyúrni,de elmennék tanfolyamra,nem semmi,ahogy nyújtják a tésztát!Biztosan nagyon jó állagú lehet,mert nem is szakad el.Köszönöm,ki fogom vesézni,mert úgy látom érdekes dolgokat találtál,megint!
Kedves Látogatók! Sajnálattal arra jutottam, hogy átállítottam a társalgót, így most csak regisztrációval és belépve lehet ide is írni. Üdv, Margit
Hangulatjelek
A linkek új ablakban nyílnak. A kívánt vigyorik jobb klikkel másolhatók a hozzászólásba. Aki nem Internet Explorert használ, a bal oldali menüben találja a súgót.
Margit: emmargit@gmail.com
Egyéb elfoglaltságaim miatt átmenetileg nem tudok a levelezésemre kellő időt fordítani. A problémákat, kérdéseket inkább a fórumban kérem feltenni, ahol többen is segítséget tudnak nyújtani, mert nem ígérem, hogy belátható időn belül válaszolni tudok az e-mail-ekre. Elnézést: Margit