Ildikó én örültem nagyon a vaníliás irománynak,kinyomtattam és készítek eszenciát. Eddig is tudtam,hogy a sima vanillincukor nem túl jó,de ez volt a végső lökés.
Amarillisz jót rötyögtem azon,amit írtál a fonásról! Nálunk a két lányom miután megtanulták a négyesfonást,egymás haját fonogatták úgy.
ILDIKO! így leírás alapján nagyon jó lehet a kalács, amit készítettél, remélem hamarosan lesz fotó is..........
megnéztem a fonási technikákat, no nem mondok semmit....., még jó hogy nem állt neki a szemöldökét is befonni, ezek után...... majd ha lesz időm egyszer én is próbálkozom........
Örülök, hogy Neked is tetszik. Számomra is kellemes felfedezés volt. Érdemes tovább böngészni azokon az oldalakon. Nagyon sok figyelemreméltó olvasmány között lehet válogatni.
Kedves kis tortacukraszok. itt talaltok nehany erdekesseget es otletet.HA a nyelvet nem is ertitek esetleg, DE a fotok magukert beszelnek. Jo kostolgatast!
Én szárazon serpenyőben szoktam megpirítani egy kicsit a zabpelyhet, épp csak míg jó illatos lesz. Mikor kihül kávédarálón ledarálom, úgy adom a többi liszthez.
Edo: én darálás nélkül szoktam a kenyérbe tenni, 50 deka liszthez kb 2 marékkal. Ha ráérek, szárazon megpirítom és kihűtöm, ha sietek, akkor közvetlenül a zacskóból teszem a kenyérhez, csipogáskor.
Kedves Látogatók! Sajnálattal arra jutottam, hogy átállítottam a társalgót, így most csak regisztrációval és belépve lehet ide is írni. Üdv, Margit
Hangulatjelek
A linkek új ablakban nyílnak. A kívánt vigyorik jobb klikkel másolhatók a hozzászólásba. Aki nem Internet Explorert használ, a bal oldali menüben találja a súgót.
Margit: emmargit@gmail.com
Egyéb elfoglaltságaim miatt átmenetileg nem tudok a levelezésemre kellő időt fordítani. A problémákat, kérdéseket inkább a fórumban kérem feltenni, ahol többen is segítséget tudnak nyújtani, mert nem ígérem, hogy belátható időn belül válaszolni tudok az e-mail-ekre. Elnézést: Margit