Bezsa, ha még nem tetted el a zöldparadicsomot, akkor a felöntőlé receptjét megtalálod a receptesben. Anyósom régi receptje, több tíz éve ezt használjuk a családban. Kicsit édeskésebb, mint a hagyományos savanyú lé, de kóstold meg és változtass rajta, ha úgy gondolod. A borkéntől elég fura íze van, ha kóstolod, de utána nem érezni, viszont megmarad a színe a savanyúságnak és nem puhul meg.
Akár síma fehér kenyeret is lehet rozskovásszal készíteni, nagyon jó ízt ad neki. Margitka receptjei között nézzél szét, ő sokat használja a rozskovászt. Vagy Kenyérke igazi jó kis tömör, rozskenyerei is rozskovássazl készülnek. Üdv
tanácsot kiérnék! egy ismerősöm is nekiállt kenyeret sütni, csak ő rozskovászt készített..........én ehhez nem értek, tudnátok ajánlani egy jó receptet hozzá? és az hogy kifelejtette a kenyérből az élesztőt, mennyiben befolyásolja a kelesztési időt?
Szerintem nem csináltál rosszul semmit, a hajtogatásokkal és nyújtással vékonyodik a tészta, a végére nekem is átjött a vaj. Ettől bizony nagyon finom, sajnos!
Köszönöm a tanácsokat, szerintem tuti rosszul hajtottam valahol a nagy tréccselés közben:))
DE annyira nagyon finom, hálás köszönet a receptért!!!!
Nogea annyira guszta sütit csináltál, én is kíváncsi vagyok a receptre. Gyermekeim imádják a kinder tej szeletet, talán ez is ízlene nekik:)
Brigi, kipróbálom ezt az alufóliás tárolást köszi az ötletet.
Kedves Látogatók! Sajnálattal arra jutottam, hogy átállítottam a társalgót, így most csak regisztrációval és belépve lehet ide is írni. Üdv, Margit
Hangulatjelek
A linkek új ablakban nyílnak. A kívánt vigyorik jobb klikkel másolhatók a hozzászólásba. Aki nem Internet Explorert használ, a bal oldali menüben találja a súgót.
Margit: emmargit@gmail.com
Egyéb elfoglaltságaim miatt átmenetileg nem tudok a levelezésemre kellő időt fordítani. A problémákat, kérdéseket inkább a fórumban kérem feltenni, ahol többen is segítséget tudnak nyújtani, mert nem ígérem, hogy belátható időn belül válaszolni tudok az e-mail-ekre. Elnézést: Margit