Hát ez hasonló csak nem kell megpírítani a lisztet hanem csak zsírral kell összegyúrni és azt kell rákenni. Jól van csak azért kérdeztem, mert a párom anyukája mindig húzigálta.
Bezsa! Én nem csinálok húzogatóst... Tömb lakásban meg ülve ilyent nem lehet.. márpedig én állni nem tudok sokáig.
De van olyan receptem,amit rántásos rétesnek hívunk,mert a kissé megpirított lisztet kell a tésztára kenni,és az olyasmi mint ez a kakaós csiga. Tekerni,csavarni kell,és tölteni. Aztán vannak a boltban jó kis réteslapok... na azzal egyszerűbb!
Zitti ide meg úgy tudsz képet feltenni, ha a neten van egy képtárad és abból át lehet másolni. Én a tvn-s képtárról tudok neked küldeni meghívót és azt el tudom magyarázni is. Ird meg ha kérsz meghívót oda.
Bau! Mint már annyiszor: Van neked lelkivilágod, ezekkel a lépekkel? És a szokásos irigykedésem a kenyeredre! Nem bíííírom már elviselni! Ezért elringatom magam! (Kicsit később!)
Bau Te olyan húzogatóst csinálsz azaz olyan asztal körül futkosunkat? Arra én nem vállalkozom, ez megtetszett, csak az volt a baj, hogy én rögtön dupla adaggal kezdtem.
Moha lenyűgőz a pék tudásod:)) melyik recept alapján csináltad a zsömit? Én is pont ilyet szeretnék, ja és a cserepes kenyérre is gyúrok. Asszem még van mit tanulnom tőletek. Lányok múltkor katasztrófálisra sikerült a kiflim, talán nem tett jó, hogy vízzel spricceltem így olyan lett a héja mint egy kenyérnek, és az íze sem volt túl jó, így a kutyáknak ment. A kenyereimről nem is beszélve, de most, hogy olvastam Limara hozzászólását, talán én is sok mindent elrontok.
Lányok, hogy lehet képeket feltenni ide?
Próbálkoztam, de nem sikerül:( Sőt még ilyen jópofa figurákat sem. Nekünk mondjuk nem explorerünk van hanem mozzila firefox...
sziasztok Pékecskék. BEZSA köszi a recepesért. az elmúlt napokban készítettem kifliz, hajtoványt, ma pedig töki pompost. Érdekes módon a jatomány nem lett olyan jó mit az első alkalommal. Lehet, hogy az is volt a baj, hogy volt egy kis maradék nyanyám, ami bizony már régi volt (3 hetes) na majd máskor ügyesebb leszek. Remélem legalábbis. Nagyon szépekete sütöttek, mint mindig.Gratula. Moha a kenyered egyszerűen remekmű. További kellemes estét, puszzantás Mindnekinek.
Ildikó! Ha nem gurult volna el a Cavinonom,akkor nem felejtettem volna el fázisképeket csinálni,pedig terveztem! Már akkor jutott eszembe,mikor a lisztes margarin rá volt kenve. Akkor már késő!Így hát ilyen felejtősen már a tanítást nem vállalom..
Nagyon igazad van. En mar keszitettem de neha nemmindig sikerul ugy ahogy akarom. Keves az iranyitoszam ennyi levelhez. hihi. Beiratkozok "levelezo-leveles tanfolyamra. Ki akar a tanitonenim lenni??
Tudod Bezsa,ez úgy van,hogy az ember a hosszú leírásból arra következtet,hogy a munka is sok és nehéz vele. Persze aki már csinált leveles tésztát az a munkafázist ismeri,és nem ijed meg tőle olyan hamar. Engem inkább a sokáig tartó rumli zavar.De biztos,hogy legközelebb is ezt fogom sütni.Köszi mégegyszer!
Kedves Látogatók! Sajnálattal arra jutottam, hogy átállítottam a társalgót, így most csak regisztrációval és belépve lehet ide is írni. Üdv, Margit
Hangulatjelek
A linkek új ablakban nyílnak. A kívánt vigyorik jobb klikkel másolhatók a hozzászólásba. Aki nem Internet Explorert használ, a bal oldali menüben találja a súgót.
Margit: emmargit@gmail.com
Egyéb elfoglaltságaim miatt átmenetileg nem tudok a levelezésemre kellő időt fordítani. A problémákat, kérdéseket inkább a fórumban kérem feltenni, ahol többen is segítséget tudnak nyújtani, mert nem ígérem, hogy belátható időn belül válaszolni tudok az e-mail-ekre. Elnézést: Margit