Kartika! ...és az Alma-lekvárt hogy készítetted tavaly? Tegnap volt alma szüret nálunk, és arra gondoltam, hogy a hibás-sérült almát így is felhasználhatnám.
Na, amúgy ma nekem se volt sok szerencsém- a sütésekkel.Elkészítettem a kovászos kenyeret, háááááááááát, olyan lapos lett mint egy lepény. sajna most nem tudok fotót hozni, de majd holnap,aztán kérnék véleményt. ízre finom, de amúgy szörnyű........pedig amikor formáztam szép volt, viszont mikor ránéztem szerintem túlkelhetett, mert összeesett, nagyon puha lett, meg ráncos.sülésnél se emelkedett meg, szétterült, nagy lyukakkal kívül. talán ez alapján is tudnátok valamit mondani?
no aztán fogtam magam és sütöttem újat! nyanyával, kovásszal élesztővel! ez szép lett ! az ízét még nem tudom, de azért tettem bele kovászt, mert ízlik, hogy olyan savanykás tőle.....de a csak kovászos,.....szemétre való lett......
Kartika megnéztem a savanyúság receptet,én nem szeretnék bele borként tenni. Lányok úgy tudom annak az a szerepe,hogy világos színű és ropogósabb maradjon a savanyú,ugye? Ha nem teszek bele,attól még jó lehet ugye?
Christina! jaj, de sajnálom............................talán valami más megoldás?.........ne add fel, hidd el miíg mi kölcsönhöz jutottunk, ne tudd meg, jó párszor kiakadtam én is, a bank nem adta meg ahol kértük, de aztán egy másiknál sikerült.persze a bele fektetett pénz.az elsőbe elúszott, de akkor már csakazért se hagytam! te se add fel! szorítok!és ne hagyj itt minket!
Zitti bal oldalt a "Bármi,amit érdemes..." fórumban a 402.hsz. az én receptem.Próbáld ki,finom! Amikor készül, ez is sűrű,villával tudod összedolgozni,sütve viszont lazább lesz.
Nekem is pont ilyen /is/ van,mint amit Bundik mutat,nagyon szeretem,csak az a bajom,hogy a kenyér nem tud felfelé kelni benne.Fonott kalácsnak,vagy hajtogatott sütéskor szoktam használni.
Julika!Köszönömsaját készitésű a pizzaszósz,lényegében olyasmi,mint amit Ti irtatok,Margitkával.
Moha a zabpelyhes keksz-Smac a receptes fórumIi-ben van én is csodálkotam minek bele 0,5 kanál szárított élesztő?? A te recepted hol van? Én általában az ABC.s receptek közt keresgélek és ott találtam a recit nézd, én ezt csináltam meg:
Brigi ! Szépek lettek a csiguk ! Ügyes vagy ! És te csináltad a szószt amivel lekented vagy sima pizzakrém ? Ajánlom, hogy készítsd el egyszer a szószt, érdemes, fincsi.
Csak elköszönni jöttem, azt hiszem egy darabig nem jövök. Teljesen kikészültem, élni sincs erőm. Sajnos, amit oly nagyon szerettünk volna, a saját lakás, az nem sikerült.
Köszi, Bundik, nyitott szemmel fogok járni ezután is, hátha rálelek egy pontjóra, végre!
Amúgy most majszolok egy szelet narancsos kalácsot, ami most sült ki, és a Nagy süteményeskönyvből való a recept. 1 narancs reszelt héja és leve van benne, és ez olyan különleges, pikáns, citrusos ízt adott neki, hogy csak na!
Üdv nektek is, régi motorosok! Moha, és a 2. Hokkaidód miben sült, ha nem vagyok windischgrätze? (De azért köszi a jénai ötletet!)
Kedves Látogatók! Sajnálattal arra jutottam, hogy átállítottam a társalgót, így most csak regisztrációval és belépve lehet ide is írni. Üdv, Margit
Hangulatjelek
A linkek új ablakban nyílnak. A kívánt vigyorik jobb klikkel másolhatók a hozzászólásba. Aki nem Internet Explorert használ, a bal oldali menüben találja a súgót.
Margit: emmargit@gmail.com
Egyéb elfoglaltságaim miatt átmenetileg nem tudok a levelezésemre kellő időt fordítani. A problémákat, kérdéseket inkább a fórumban kérem feltenni, ahol többen is segítséget tudnak nyújtani, mert nem ígérem, hogy belátható időn belül válaszolni tudok az e-mail-ekre. Elnézést: Margit