Sziasztok!
Ennyi finomsággal csábítani megint:)
Edo, nagyon guszta a tiramisu szeleted!
Brigi, Bau, Emes, Wbora kenyér, kifli zsömle minden mi szem-szájnak ingere..gratulálok szépeket sütöttetek.
Amarilisz a mogyoró tortádból én is szívesen csórnék egy falatot:))
Moha, milyen lett a tejszelet??? Tényleg nagyon finom?
Sziasztok!MIndenkinek csak gratulálni tudok!Szépségeseket sütöttetek!!Kifli,kenyér,zsemle,hajtovány,a tortáról nem is beszélve.Igazán szemetgyönyörködtető!
Meghoztam Limara recije alapján készült kifliket és zsemiket.
Nekem annyi a különbség, hogy: az elején nekem a 2 dl vízzel nem lett galuska sűrűségű, ezért az 1,2 dl-ből még tettem hozzá. A maradékból 2 ek vizet tejre cseréltem, mert nem volt tejporom, a 40 dkg lisztből 5 dkg-ot visszatartottam, mivel az elején "elvettem" a vízből. Így lett jó állaga a tésztának. Tettem még bele egy totálisan púpos tk. tejsavóport.
Az eredmény nagyon finom. Párom meg is dícsért. KÖSZÖNÖM LIMARA!
Itt is van a következő. Ez a mai kenyerem. Limara beváltja alapján készült, csak tettem bele tk lisztet, meg sok-sok magot, és zabpelyhet, meg zabkorpát.
Azóta cserepek is lettek rajta, de már megint lepuhult a héja, és nem maradt ropogós.
Brigi! Csak, hogy ne árválkodjanak az alkotásaid, én is hozok 2 dolgot. Most egy kis baconos.sajtos hajtoványt, ami már kb 3 hete készült, csak nem tudtam eddig feltenni. Nagy sikere volt.
Kedves Látogatók! Sajnálattal arra jutottam, hogy átállítottam a társalgót, így most csak regisztrációval és belépve lehet ide is írni. Üdv, Margit
Hangulatjelek
A linkek új ablakban nyílnak. A kívánt vigyorik jobb klikkel másolhatók a hozzászólásba. Aki nem Internet Explorert használ, a bal oldali menüben találja a súgót.
Margit: emmargit@gmail.com
Egyéb elfoglaltságaim miatt átmenetileg nem tudok a levelezésemre kellő időt fordítani. A problémákat, kérdéseket inkább a fórumban kérem feltenni, ahol többen is segítséget tudnak nyújtani, mert nem ígérem, hogy belátható időn belül válaszolni tudok az e-mail-ekre. Elnézést: Margit