Ugye egyidőben úgy készítettük a dolgokat, hogy 20 perc dagasztás 20 perc kelés aztán 20 perc dagasztás ésa második gépi dagasztáskor tudtunk még korrigálni a tészta állagán, ha valami hibája volt, lágy vagy kemény.
Az utóbbi időben ugye kivesszük a tésztát a gépből és külön kelesszük. Nem lehetne, hogy akinek az első dagasztáskor nem jó a tésztája az benne hagyja és a második dagasztáskor javítja.
Azon agyalok, hogy az új kenyér receptjéhez oda kellene írni, hogy
Amennyiben a tészta szép síma, a dagasztás utolsó 5 percét érdemes elhagyni, mert ekkor már melegít a gép és könnyen elkovászolódhat a tészta. Vagy nyitott tetővel dagasztani a végén.
Andrej nyúlból szinte bármit meg lehet csinálni, amit csirkéből! Nincs jellegzetes íze, ezért olyan lesz, amilyenre ízesíted. A sütésnél csak arra kell vigyázni, hogy ne szárítsd ki, mert a nyúl nagyon sovány húsú. Sütőben fóliával le kell takarni és csak a sütés végén levenni róla. Nekem ma hoznak négy db.-ot.
Kedves Látogatók! Sajnálattal arra jutottam, hogy átállítottam a társalgót, így most csak regisztrációval és belépve lehet ide is írni. Üdv, Margit
Hangulatjelek
A linkek új ablakban nyílnak. A kívánt vigyorik jobb klikkel másolhatók a hozzászólásba. Aki nem Internet Explorert használ, a bal oldali menüben találja a súgót.
Margit: emmargit@gmail.com
Egyéb elfoglaltságaim miatt átmenetileg nem tudok a levelezésemre kellő időt fordítani. A problémákat, kérdéseket inkább a fórumban kérem feltenni, ahol többen is segítséget tudnak nyújtani, mert nem ígérem, hogy belátható időn belül válaszolni tudok az e-mail-ekre. Elnézést: Margit