Bezsa ! Én is, én is szeretném majd azt a beigli recit.
Annyira nyüzsögnek már itt a lányok a karácsonyi sütögetéseskel, recikkel, hogy ma én is kerestem a tavalyi receptek között Masala sok-sok aprósütijeit. Tavaly nagy sikerük volt.
Bocsánat, elkerülte a figyelmemet a kérésed. Nem is kérsz mondjuk könnyűt!
Nagyon sok jó sütős recept van itt, igazán nem könnyű közöttük válogatni. Nem tudom, milyen kenyérre gondoltál, kovászosra, esetleg öregtésztásra, vagy csak síma élesztősre. Nézz szét szerintem először Margit sütős receptjei között:
Nogea ezek az ujjak hátborzongatóak!!! Még nem láttam ilyet, de pihent lehetett, aki kitalálta.
Jelentem én is szeretem a kirepedt kenyeret! A múltkor írtam, hogy anno ezt ettük meg, amíg haza értünk a boltból a kenyérrel.
Andrej nagyon szép a kenyered! Az én első sütésem csak kistestvére lehetett volna ennek.
Az én beigli receptemben krumpli is van és direkt hideg helyen kell keleszteni. Nagyon örültem, amikor megtaláltam ezt a receptet néhány éve, de most már tudom, hogy nem is olyan különleges. "Ennyi" kenyérsütési tapasztalattal a hátam mögött már tudom, hogy mi a titka a beiglimnek.
Nelly a karácsonyi hangulat nemsokára az utcán is érezhető lesz! Jönnek a díszítések a boltokban és a kirakatokban. Muszály már most nekünk is gondolni rá!
Sziasztok! Andrej,Brigi,és Jégkása,valamint Nogea! Gratulálok a sütésekhez. Nagyon ügyik vagytok! Én ma csak egy kovászos kenyeret dobtam ösze,és kipróbáltam a 3 Bit szeletet Nem is olyan bonyolult,mint gondoltam.A tejszín még nincs a tetején,de mutatom a fázisképeket!
Az alap tészta,(toj.feh,darált dió,cukor,liszt,zsemlemorzsa,sütőpor)
Nogea,annyira jopofak azok az ujjakremekmu!!!recit kerek,ide,ide...!Nagyon kulonleges,tetszik!Van benne fantazai.es a retesek,hmm,jo sok a toltelek!kerek belole.
Ha sütés közben ilyen szakadás szerű repedések keletkeznek a kenyéren, akkor az azt jelenti, hogy még kelhetett volna a kenyér egy kicsit. Egyébként tényleg itt a legfinomabb!
Nagyon szép tényleg. Én most nem tettem be a formát a jénaiba, csak a jénai tetejét ráborítottam. Nem ért egészen az aljáig, de így is tökéletes lett. Nekem most nem puhult el a héjja.
Limara,köszönöm a dicséretet,igen,Mónika ajánlotta,és én is beletettem a jénaibaa formát,rá a fedőt,igy alaphelyzetben éppen belefért.A nagyobb adagot ha sütök,arra gondoltam,vagy zacskóval együtt teszem a formába,vagy jó gőzös sütőben sütöm.De ezzel várom a tapasztalatokat,a Tiedet is,hátha valami jó ötletet még kapok.
Kedves Látogatók! Sajnálattal arra jutottam, hogy átállítottam a társalgót, így most csak regisztrációval és belépve lehet ide is írni. Üdv, Margit
Hangulatjelek
A linkek új ablakban nyílnak. A kívánt vigyorik jobb klikkel másolhatók a hozzászólásba. Aki nem Internet Explorert használ, a bal oldali menüben találja a súgót.
Margit: emmargit@gmail.com
Egyéb elfoglaltságaim miatt átmenetileg nem tudok a levelezésemre kellő időt fordítani. A problémákat, kérdéseket inkább a fórumban kérem feltenni, ahol többen is segítséget tudnak nyújtani, mert nem ígérem, hogy belátható időn belül válaszolni tudok az e-mail-ekre. Elnézést: Margit