A PANETTONE recijet beirtam a Karacsonyi sutisbe. Jo sutogetest!
Koszike a dicseretet! A ferjem sajnos a masodik mail elkuldesenel kihagyott tobb kepet is. Irrgum-burgum! Majd legkozelebb az is megy. KISTOMIKA, A krem egyfajta pudingos krem. Itt nagyon finomakat kapni. Lehet ananaszost is es ebben mar gyarilag beletesznek confiturozott ananasz dbokat. Extraztam: A pudingkrem 2 db ananaszpuding 500ml folyadek: 3ooml kompotle ananasz es a tobbi folyadek az tej. Az itteni pudidgokat mar edesitve veszed ill gyartjak. igy en a cukoradagot erosen mersekeltem. A konzerv ananaszt kipreseltem nehezekkel es felapritottam pici db okra es felapritott szaritott sargaparack dbok is mentek bele. Kulon elkeszited a cukros vajkremet/cukor minim/FONTOS!! hogy a a PUDING es a VAJKREM EGYENLO homersekleten legyen egymassal mert akkor a vaj mini db okban megdermed un. grizes lesz es ezert a krem csunya es kiabrandito lesz. Nem tudod mar ezert ezt korrigalni. No, ez volt a krem. A zold tortalapok egyfajta vizespiskota + biztonsagos etelfestek es kokusz + kokusztej /100ml/ Kistepsiben sutottem . Levelformat skicceltem egy sutopapirra es ezt kivagtam. A tortat teglalap alakura elkeszitettem toltelek stb. Nehezeket tettem ra es 1/2 1 napig allt. HuTO CSAK ezutan johet A Marcipannal valo diszites. Eloszor az egesz tortat athuztam felolvasztott baracklekvarral hogy legyenmihez tapadjon a Marcipan, maskulonben levego maradna is alatta. EZ volt az elso Marcipanathuzasos tortam. Megerte, DE izgultam is.
Én ma nagy fotózásban voltam,csináltam nagyon részletes képeket a nyanya ébresztésétől a kenyér megvágásáig!
Ide teszem a linket,és ha bezsa érdemesnek találja leszedni róla,és beilleszteni valahová,hát szívesen felajánlom.Persze,- a kenyerem nem lett olyan szép,mint a "MESTERÉ"-de a lényeg a munkafázis.(minden építő jellegű kritikát elfogadok,de a dícséretet is szeretem!
Duplacsokist és egy mákost. A kelt kalácsnál megmaradt forrázott mák és nem tudtam, hogy mit kezdjek vele. Aztán kerestem egy mákos muffint és azt csináltam meg. Nagyon finom lett.
Gratulálok, nagyon szépeket sütöttetek! Ildikó ez bizony nem semmi!
Angi! A Kinder Pingvineket én nem ajánlanám neked,mert bár mutatós, de nagyon jellegtelen sütemények. Viszont a Kinder Buenó az tényleg nagyon finom, előző nap elkészíthető. Jó szívvel ajánlom a Kata szeletet, az mindig tuti bejövő.Nagy tepsi, nem tömény krémes, szintén előzőnap készítendő. Van egy kókuszos tepsis recim is, két lap között kókuszkrém, tetején pedig sárga máz, az is finom. A muffin szerintem is snassz ilyen alkalomra.
Angi mindjárt megszülöm neked a Kinder pingvin gáztepsi méretű változatát,az egyszerűség kedvéért csak a tetején csokimázzal,közé nem kell csurgatni,szerintem úgy is nagyon finom lesz. Ez elég hadsereg adag,a létszámot látva kelleni fog. Elkészítése nem sok idő és nem is bonyolult. Hajtogatok egyet a pogimon és beírom a bármitbe!
5 tojás sárgáját, 1 dl mézet, 5 kanál porcukrot és 1 kk fahéjat jól kikeverünk. Ezután adjuk hozzá az 5 tojás pici sóval keményre vert habját, 0,5 csomag sütőport és 7 ek. lisztet. A tetejére késsel tört diót szórunk. Előmelegített sütőben sütjük kb. 160 fokon.
Kedves Látogatók! Sajnálattal arra jutottam, hogy átállítottam a társalgót, így most csak regisztrációval és belépve lehet ide is írni. Üdv, Margit
Hangulatjelek
A linkek új ablakban nyílnak. A kívánt vigyorik jobb klikkel másolhatók a hozzászólásba. Aki nem Internet Explorert használ, a bal oldali menüben találja a súgót.
Margit: emmargit@gmail.com
Egyéb elfoglaltságaim miatt átmenetileg nem tudok a levelezésemre kellő időt fordítani. A problémákat, kérdéseket inkább a fórumban kérem feltenni, ahol többen is segítséget tudnak nyújtani, mert nem ígérem, hogy belátható időn belül válaszolni tudok az e-mail-ekre. Elnézést: Margit