Ok Bezsa,es koszi hogy beraktad a ki nem probaltak koze!En is gondolkodtam,hogy oda irjam,de aztan azert irtam ide,hogy legyenek egy helyen a flodnikremelem odairtam a nevemet
Nos,Nogea,en el vagyok ajulva igy ranezesre is a sutidtol!Receptet kerek en is,ha lehet,koszike
Andrej, az ajvar az egy szerb zöldségkészítmény. Össze van darálva benne paprika, paradicsom, padlizsán, hagyma...Nagyobb üzletekben vagy zöldségeseknél lehet kapni. Köreteket is kiegészítenek vele déli szomszédaink. Sokmindenhez eszik, de főleg húsokhoz. Nagyon finom!
A narancslikőr fini lesz!
Bocs bezsa, hogy ennyi bonyodalmat okoztunk! Az 524.est én már megsütöttem. Moha is elkészítette amit beírt. A Móniéra nem emlékszem, biztos ő is válaszolni fog. Örülök a kenyérsütődnek!
Szia Bezsa! Rendben. Beszélgettünk valamelyik nap a flódniról és abban maradtunk, hogy kinek milyen flódni recije van beírja és kiválasztjuk a legszimatikusabat.
Móni! A hagymás kenyérről teszel fel képet? Hogy készítetted? Mi is nagyon szeretjük a pikáns kenyereket. Amióta volt szó a fűszeres kenyérről, én mindne héten megsütöm. Igaz csak kenyérsütőbe. Annyira szereti a cssalád..... Olyan mintha pizzát ennél. Annyit változtattam rajta, hogy paradicsompüré helyett ajvart teszek bele. Ma viszont a házilag eletett pritaminpaprika-krémet fogom belerakni.
Nogea ! Annyira jól néz ki a sütid, hogy öszefutott a nyál a számban. Recijét megtaláljuk valahol ? Ezt meg kell sütnöm, ugyanis a párommal túró rudi függők vagyunk !
Bezsa ! Sajnos nekem maradék palacsintám sem volt, így marad a sóvárgás.
Itt hozom Nogea Túró Rudi sütijét. Még jó, hogy tegnapról maradt egy palacsinta és azt most megettem, különben itt csorogna a nyálam és én is mehetnék habos kakaót csinálni, mint Bogi.
Nogea úgye úgye a múló idő mindent meg szépit / ami ma nem jó ,holnapra elfogadható,és még pár nap el múltával már kíváló/,akkor ha még ma esetleg vissza keresed a képet,lehet ,hogy írigykedni is fogsz milyen klassz rétest csinált valaki,,Elindultam hozzád sok sok levél Tónival/Cavin.-Tónival/De mivel sok a csomag lassan haladok idén nem biztos ,hogy ott is maradok,ahová haldok!/remélem érted??? /
Moha elkészítettem az első tálat díszítés nélkül, mert arra voltam kiváncsi, hogy lejön-e a formáról. Most egy jénai tálon sütöttem. Lejött, de még langyos, tehát hűl. Majd ha kihűlt hozok képet róla.
Kedves Látogatók! Sajnálattal arra jutottam, hogy átállítottam a társalgót, így most csak regisztrációval és belépve lehet ide is írni. Üdv, Margit
Hangulatjelek
A linkek új ablakban nyílnak. A kívánt vigyorik jobb klikkel másolhatók a hozzászólásba. Aki nem Internet Explorert használ, a bal oldali menüben találja a súgót.
Margit: emmargit@gmail.com
Egyéb elfoglaltságaim miatt átmenetileg nem tudok a levelezésemre kellő időt fordítani. A problémákat, kérdéseket inkább a fórumban kérem feltenni, ahol többen is segítséget tudnak nyújtani, mert nem ígérem, hogy belátható időn belül válaszolni tudok az e-mail-ekre. Elnézést: Margit