Kedves Nogea! Itt a szétfolyt kelt réteses jelentkezik! Tegnap végignéztem én is a fogyós műsort, jókat szoktam derülni rajta! Barátikörben is beszélgetünk az adások után és ami feltűnt nekünk, hogy a Norbiéknál "csapat utasítás" szeritn kéne kiesni az embereknek( múlt héten ezt nem teljesítette a csapata, meg is kapták a letolást) Alexandráéknál pedig a játékosok döntik el, kitől kivánnak megválni és az edzőjük nem szól bele! Most is esettanulmány volt, hogy a két edző, hogy viszonyult a gofrival bűnöző játékosukhoz! A módszerekről annyit, hogy a Norbi Update-tel én híztam 1 hét alatt 3 kilót, a másikat még nem pr4óbáltam! De mivel ez egy sütős fórum, én is pályáznék a rudi recijére! A bármitben találtam már, ez ugyyanaz?
Sziasztok! Edo, vasárnap írtam be a bármitbe a likőr recijét.
Andrej, nem érzik ki a vodka. Annél finomabb minél többet áll. A tavalyi már nagyon különleges zamatú. De ne ilyedjetek meg, már karácsonara is fini lesz.
Ok Bezsa,es koszi hogy beraktad a ki nem probaltak koze!En is gondolkodtam,hogy oda irjam,de aztan azert irtam ide,hogy legyenek egy helyen a flodnikremelem odairtam a nevemet
Nos,Nogea,en el vagyok ajulva igy ranezesre is a sutidtol!Receptet kerek en is,ha lehet,koszike
Andrej, az ajvar az egy szerb zöldségkészítmény. Össze van darálva benne paprika, paradicsom, padlizsán, hagyma...Nagyobb üzletekben vagy zöldségeseknél lehet kapni. Köreteket is kiegészítenek vele déli szomszédaink. Sokmindenhez eszik, de főleg húsokhoz. Nagyon finom!
A narancslikőr fini lesz!
Bocs bezsa, hogy ennyi bonyodalmat okoztunk! Az 524.est én már megsütöttem. Moha is elkészítette amit beírt. A Móniéra nem emlékszem, biztos ő is válaszolni fog. Örülök a kenyérsütődnek!
Szia Bezsa! Rendben. Beszélgettünk valamelyik nap a flódniról és abban maradtunk, hogy kinek milyen flódni recije van beírja és kiválasztjuk a legszimatikusabat.
Móni! A hagymás kenyérről teszel fel képet? Hogy készítetted? Mi is nagyon szeretjük a pikáns kenyereket. Amióta volt szó a fűszeres kenyérről, én mindne héten megsütöm. Igaz csak kenyérsütőbe. Annyira szereti a cssalád..... Olyan mintha pizzát ennél. Annyit változtattam rajta, hogy paradicsompüré helyett ajvart teszek bele. Ma viszont a házilag eletett pritaminpaprika-krémet fogom belerakni.
Nogea ! Annyira jól néz ki a sütid, hogy öszefutott a nyál a számban. Recijét megtaláljuk valahol ? Ezt meg kell sütnöm, ugyanis a párommal túró rudi függők vagyunk !
Bezsa ! Sajnos nekem maradék palacsintám sem volt, így marad a sóvárgás.
Itt hozom Nogea Túró Rudi sütijét. Még jó, hogy tegnapról maradt egy palacsinta és azt most megettem, különben itt csorogna a nyálam és én is mehetnék habos kakaót csinálni, mint Bogi.
Nogea úgye úgye a múló idő mindent meg szépit / ami ma nem jó ,holnapra elfogadható,és még pár nap el múltával már kíváló/,akkor ha még ma esetleg vissza keresed a képet,lehet ,hogy írigykedni is fogsz milyen klassz rétest csinált valaki,,Elindultam hozzád sok sok levél Tónival/Cavin.-Tónival/De mivel sok a csomag lassan haladok idén nem biztos ,hogy ott is maradok,ahová haldok!/remélem érted??? /
Kedves Látogatók! Sajnálattal arra jutottam, hogy átállítottam a társalgót, így most csak regisztrációval és belépve lehet ide is írni. Üdv, Margit
Hangulatjelek
A linkek új ablakban nyílnak. A kívánt vigyorik jobb klikkel másolhatók a hozzászólásba. Aki nem Internet Explorert használ, a bal oldali menüben találja a súgót.
Margit: emmargit@gmail.com
Egyéb elfoglaltságaim miatt átmenetileg nem tudok a levelezésemre kellő időt fordítani. A problémákat, kérdéseket inkább a fórumban kérem feltenni, ahol többen is segítséget tudnak nyújtani, mert nem ígérem, hogy belátható időn belül válaszolni tudok az e-mail-ekre. Elnézést: Margit