Köszönöm a dícséreteket!Most jöttem vissza,mert mézeskalács házikót sütök.A ragasztás csak holnap lesz.Kíváncsi vagyok rá,hogy az ügyetlen kezeimmel hogy oldom meg.
István!Bezsa jól adta meg a recit.Neked is köszönöm,Bezsa!
BEZSA drága légyszives ird le nekem ezt a hibernált kenyér folyamatot mert pont ilyen kéne nekem holnap.Megyek adventikészülödésre a Ginával,de este friss kenyér kéne.De reggel sincs rá 4órám délután meg nem lenne kész vacsira.Azt is ird le légyszi melyik receptet használtad.Köszi!Szerinted a terasz is jó neki?Vagy csak a hütö?
Szevasztok, egy picit restelem magam mert a fórumot olvasva"csak" lányokat látok ill. olvasok. Én fiú vagyok de seretek sütögetni kenyeret és remélem nem zavar benneteket, ha én is írok, ill. érdeklődöm? Mindjárt szeretném megkérgezni Andreától a gyönyörű kenyér recepjét. Köszi István
Lányok el kell mondanom, hogy a hibernált kenyerem olyan foszlós lett, mint még soha. Nem volt idő arra, hogy a nyanyust beindítsam, tehát géppel dagasztottam aztán duplájára kelesztés és formázás és sutty be a hütőbe. Még cserepes is lettavégén mire kihült.
Kedves Látogatók! Sajnálattal arra jutottam, hogy átállítottam a társalgót, így most csak regisztrációval és belépve lehet ide is írni. Üdv, Margit
Hangulatjelek
A linkek új ablakban nyílnak. A kívánt vigyorik jobb klikkel másolhatók a hozzászólásba. Aki nem Internet Explorert használ, a bal oldali menüben találja a súgót.
Margit: emmargit@gmail.com
Egyéb elfoglaltságaim miatt átmenetileg nem tudok a levelezésemre kellő időt fordítani. A problémákat, kérdéseket inkább a fórumban kérem feltenni, ahol többen is segítséget tudnak nyújtani, mert nem ígérem, hogy belátható időn belül válaszolni tudok az e-mail-ekre. Elnézést: Margit