Lehet hogy már kissé elcsépelt, de már megint öröm volt feljönni az oldalra. Gyönyörű kiflik, kuglófok, stollen, szépséges hajtovány, krémes, nem is tudom hirtelen felsorolni.
Julikám! A kenyered gyönyörű, szép egyenletes, nagyon ügyes vagy!
Szemiramisz! A zsemle az új kenyér receptemből készült, csak nem tettem bele tejet, az egész vízzel készült. Julika burg. kenyre a nyanyás kenyerem, csak adott hozzá egy közepes méretű főtt burgonyát is. Brigitta majd nyilatkozik, milyen receptből csinálta a kiflit.
Julika,Nogea,Jégkása,MónikaCristina,jaj remélem nem hagyok ki senkit,nagyon szépeket sütöttetek!
Bogi,ügyes a kics csapatod!A tejszinről én sem tudok sokat ,végül nem tettem fagyni,mert itt ált.lehet kapni.Margitka javasolta régebben,hogy le lehet fagyasztani,igaz kicsapódik,de használható.Szóval sokat nem segitettem,bocs.
Szemiramisz!
Örülök,hogy jó úton haladsz,majd kitapasztalod a gépet,és a tésztát,és utána belelendülsz,meglátod!Nem véletlen mondogatjuk itt mindig,hogy igy kezdtük mi is!
A kenyérrel kapcsolatban biztosat nem tudok,lehet,hogy a Margitka krumplis kenyerét láttad,hátha jön majd MAjorkaj,és megmondja.
A kifli,és zsemle ua.a reci,ez Limara találmánya,és itt találod:
Moldvanm! Tök guszta ez a toroskáposzta, ki is nyomtattam a receptjét, jövő héten kipróbálom. A krémes meg ... hmmmm... tényleg olyan, mint a cukiban! :) Receptjét merre lehet megtalálni?
Sziasztok lánoyk!
Tegnap sutottem a gépemben krumplis kenyeret,kicsit kínlodtam vele,egy kis víz hozzá,aztán egy kis liszt,stb,de a végén jo lett.Mondjuk a teteje egy picit beesett,de a kozepe szép lyukacsos,és végre feljott a forma tetejéig,igaz, most 65 dkg lisztbol csináltam.A férjem szerint eddig ez volt a legjobb!Na,valami talán lesz belolem! Hihi!
Szeretném kiprobálni,milyen lehet,ha csak a gépben dagasztok és kelesztek és sutoben sutom ki. 3 gyonyoruséget néztem itt ki,ha lesz idotok,beírnátok a receptet,vagy hogy hol találom meg?
Majorkaj-krumplis kenyér
Limara - zsemle
Brigitta - kifli.
Koszi elore is!!
És Brigit kérdeztem,de nekem más is jó ha válaszol,le lehet fagyasztani a hulalát,mert végre egy tejszin ami felverödik a kezeim között!!!/csak az a baj ,hogy nálunk ilyet nem lehet kapni és arra gondoltam ,nagybevásárláskor vennék és lefagyasztanám,/NEM PRÓBÁLTA MÉG VALAKI????
Kérdésem volna mért éles általában a hátér és mért homályos az elötér a képeimen,hamár autó mata a beállitás???Nincs itt valaki fotó aparrátor szakértő??
nogea finom volt a reggelid,
jól laktam virtuálisan,de legközelebb egy kis habos kakaót kérek mert a bundás kenyeret szeretem teával,/ha már lehet válogatni!/.
Jó ebédhez készülödik látom mindenki,csináltam egy csomó képet,de nem zargatom vele Bezsát,had pihenjen,estére küldöm majd neki,JÓ LESZ VACSIRA EGY KIS NASI!!!Meg egy kis itóka hozzá!
A mézesről azt olvastam, hogy kis edényben lehet mellé tenni a dobozban fahéjas vizet és annak a párájától is megpuhul.Nekem van egy receptem, ami nagyon puha napokig,kb. 1 hét után kezd keményedni. Én akkor almahéjat teszek be a dobozba mellé és újra puha lesz.
Kedves Látogatók! Sajnálattal arra jutottam, hogy átállítottam a társalgót, így most csak regisztrációval és belépve lehet ide is írni. Üdv, Margit
Hangulatjelek
A linkek új ablakban nyílnak. A kívánt vigyorik jobb klikkel másolhatók a hozzászólásba. Aki nem Internet Explorert használ, a bal oldali menüben találja a súgót.
Margit: emmargit@gmail.com
Egyéb elfoglaltságaim miatt átmenetileg nem tudok a levelezésemre kellő időt fordítani. A problémákat, kérdéseket inkább a fórumban kérem feltenni, ahol többen is segítséget tudnak nyújtani, mert nem ígérem, hogy belátható időn belül válaszolni tudok az e-mail-ekre. Elnézést: Margit