Mami! én sem látom a képeket! melyik képtárból raktad fel? valószínű nem jóll illsztetted be, az a baj!
a képtáradban katt rá a képre jobb egérrel,tulajdonságok. kijelölés, másolás, majd itt azt a kimásolt szövegrészt másold be a kép beillesztésnél az első sorba!
Szerintem a keveréssel nem volt gond, "csak" a sütéssel.
Most sajna mennem kell, le kell tennem a kicsit aludni, utána összedobok még egy kenyeret, és jövök is vissza , hátha addig "kisüttök" valami okosat, mert én nagyon el vagyok kenődve.
Az utolsó előtti hsz-mnél van egy vékony kék kis csíkocska, ha arra rámész akkor behozza az egész fotóalbumot!!
Nem is a garanciától félek, hanem már máshol is olvastam , hogy ez a fajta nem süti meg rendesen a kenyeret, tényleg tehát én egy másikat szeretnék venni. Inkább itt lesz a bibi!!
Mami es Gatomail,udv nektek az oldalon!Orulhettek hogy idetalaltatok.
Mami,szerintem a sutoddel van a gond...de majd jnnek a tobbiek is hatha okosabbak mint en.Az a kenyer tenyleg kellene sikreuljon elsore is es ha suletlen maradt akkor valoszinu hbas a geped.
Gatomail,en mindig tk lisztbol sutok gepben(teljes kiorlesubol),bio boltban szoktam venni,rozsot,buzat.En nem ajanlanam hogy tisztan tk lisztbol sussel,inkabb ugy probald hogy nagy resze tk liszt,hozza egy kis feher kenyerliszt.Az en gepemben nagyon jol el szokott keszulni es nagyon finom is.Nem tudom milyen gepet szeretnel venni,sok fugg attol is.De vannak itt jo kis gepi receptek tk kenyerekre is!Nem tudom kovaszt vagy nyanyat szoktal-e hasznalni a kenyerekhez,mi altalaban nyanyat keszitunk,mert ugy sokkal konnyebb,lazabb szerkezetu lesz akenyer es a gepi kenyerekbe is erdemes tenni.Kerdezz batran!
Remelem kicsit tudtam segiteninezzetek meg be kesobb szoktak jonni az ugyesebb pektarsak,ok sokkal tobbet tudnak mondani.
Gatomail ebben nem tudok segíteni, majd jön Limara ő bíztosan tud. Én úgy tudom, hogy mindig keverve ajánlják a liszteket. Tehát csak tk. lisztből, gépben sült kenyérről nem igazán tudok, de lehet, hogy itt a lányok tudnak majd segíteni.
Mami ha elküldöd az emil címemre, akkor ha hazamegyek felteszem. Mindenképpen eéőször egy képtárban kell elhelyezned a képet és csak úgy tudod idehozni.
Szívesen küldök neked meghívót a tvn képtárához és akkor segíteni is tudok felrakásában. Ha meg van már képtárad akkor onnan tudod ide felrakni, ami le van irva a súgóban.
Először vagyok itt,(új fiú) és érdeklődnék, hogy amit teljes kiőrlésű lisztnek írtok, az a bolti, vagy tényleg teljes kiőrlésű. Ugyanis mi 20 éve magunk őröljük a búzát egy kis motoros asztali malomban, és az így nyert lisztből sütünk, főzünk. Kenyeret kb.23 éve sütünk, annakidején a Dörmögő Dömötör című gyereklapból olvastuk az első receptet. Először fehér lisztből korpa kiegészítéssel, amióta megvan a malom, azóta abból a lisztből. Gázsütőben, "víz alája" nélkül. Nekünk tetszik és laktatós is. Most viszont a gáz árának növekedése miatt szemezünk egy kenyérsütő géppel. De nem vagyok biztos abban, hogy a gépben is rendesen elkészül. Van valakinek ilyen irányú tapasztalata? Próbáltatok már csak tisztán teljes kiőrlésű lisztből gépben kenyeret sütni? Segítő válaszaitok reményében. Köszi
Teljesen új vagyok kenyérsütés terén és itt nálatok a honlapon is, be is fogok mutatkozni, de most egy ÓRIÁSI gondom van. Tegnapelőtt vettem, kaptam életem első kenyérsütőgépét, de mielőtt nekiálltam sütni, egy kicsit körbe néztem itt a neten, ahol rátok is találtam . Mindent szépen elolvastam, amit kezdőnek tudni illik, legjobb tudásom szerint mindent meg is fogadtam, de az eredmény finoman szólva kétségbeejtő!!! Pedig ez a kenyér ami a képen van , Margit 1kg.-os fehérkenyere, aminek elvileg majdnem mindig elsőre is sikerülnie kéne. Na már most, a gépemről olvastam az NLC fórumon, hogy nem süti meg rendesen a kenyeret, ezért úgy gondoltam megmutatom nektek Profiknak és kikérem a véleményeteket. Ma próbálok még egyet sütni, ha azt sem süti meg rendesen akkor vissza fogom vinni, mert akkor valószínűleg valami konstrukciós hibáról van szó, és ennyi pénzért ne rajtam kisérletezzenek. A kenyérről még annyit, hogy rendes fehérkenyér programon sütöttem, és amikor láttam mennyire sületlen még pluszban sütöttem 20percet. És még mindig tök sületlen, a lapátok mellett pedig még csirizes is. Röviden ennyit, ha tudnátok segíteni bármilyen tanáccsal , nagyon megköszönném.
Mami
A képpel még küszködök, nem tudom hol tudnám feltölteni!! Segítség!!!!!
Kedves Látogatók! Sajnálattal arra jutottam, hogy átállítottam a társalgót, így most csak regisztrációval és belépve lehet ide is írni. Üdv, Margit
Hangulatjelek
A linkek új ablakban nyílnak. A kívánt vigyorik jobb klikkel másolhatók a hozzászólásba. Aki nem Internet Explorert használ, a bal oldali menüben találja a súgót.
Margit: emmargit@gmail.com
Egyéb elfoglaltságaim miatt átmenetileg nem tudok a levelezésemre kellő időt fordítani. A problémákat, kérdéseket inkább a fórumban kérem feltenni, ahol többen is segítséget tudnak nyújtani, mert nem ígérem, hogy belátható időn belül válaszolni tudok az e-mail-ekre. Elnézést: Margit