Most lesz kesz Limaram kalacsa /tejszines/ a kenyersutombe. Jol kibabraltam es kifundaltam a dolgokat. Multkor az edesteszta progin gyartottam vmit, de nem annyira tetszett. NO, en kezzel jol kidolgoztam a tesztat .Lavorban kelesztes.Formazas es ustben kelesztes UUgy hogy az ustbe tett formazott tesztat vele egyutt belehuztam egy nagy muanyag zacsiban es gyors kelesztes=vizfurdobe allitottam. Meg is lett hamar. Aztancsak sutesi progin most sult ki. Jo magas es szep lett. Megyek is kiszedni mert most csipog. Meozas majd ha kihul.
köszönöm de én olyan légiesen könyüt és sok csikosat szeretem volna mint a masala tegnapi remekmüve,de csak a mekszokott kiflicske lett,hááát ezt még gyakorolnom kell,hogy olyan legyen hogy majdnem elrepüljön,habkönyű,légies és nem utolsó sorban kaloriaszegény!
Kislányok,már nagyon be voltam oltva a kiflikkel,de győzött a józan ész./ami igen ritka nálam/És most végem van,muszály sütnöm. Bogi!Semmi baja nincs annak a kiflinek!A sajtroló is gyönyörű!Nem beszélve Ancsa és Limara csigáiról.Valamint Kriszti almás lepénye is nagyon ínycsiklandozó! Gratulálok mindenkinek!
Mostmár Niamano kenyeréről várjuk a képet.Hozom majd az én kenyeremet is,ami valójában Limara új kenyere.
Masala! nekem nem lett olyan kívánatos a kiflim mint a tiéd!/Igaz ami igaz én nem tetem bele cukrot hanem sót és köményt mert most valahogy nem vagyok édes párti ,de nekem csak ilyen vaskos kis kiflik letek, gözben és lekentem tojással mert csináltam sajtos rolót is és maradt ki tojás ezért rá kentem a kiflik és bucik tetejére.
Bezsa féle sajtos rolókat gyártotam ma délután ,eleinte azt gondoltam,hipp-hopp és már kész is leszek no de most végeztem mert nem volt sok fakanalam ezért egy adag kisült gyorsan levetköztetem és már csavartam rá a másikat így jó elvoltam egész délután 5 órára végeztem és fél 2 kor kezdtem.De legközelebb más modszerrel fogok hozzá,veszek a barkácsboltba fakanál nyelet és akkor kb 2 tepsivel kell sütnöm csak mert most 4 vagy 5 tepsi csere volt mire végeztem,meg az első adag alja egy kicsit megsült és utána már fel kelett polcolnom a kanalakat ,hogy a tészta alja ne érjen le ,kis kosárka formákra raktam a fakanál végeit és így nagyon gusztán körbesültek,ime a képek,kíváncsi leszek holnap milyen lessz ,mert most még elégé kemény! Fázis képeket is csináltam:
Én már szóhoz sem jutok, hogy Limara mindig hoz nekünk valami újdonságot. Nagyon jól hangzik ez az ízesítés és milyen szépek a csigucik. Én is kiváncsian várom ám a receptjét.
Kati ! Gratulálok, igazán szerencsés vagy, használd egészséggel.
Kedves Látogatók! Sajnálattal arra jutottam, hogy átállítottam a társalgót, így most csak regisztrációval és belépve lehet ide is írni. Üdv, Margit
Hangulatjelek
A linkek új ablakban nyílnak. A kívánt vigyorik jobb klikkel másolhatók a hozzászólásba. Aki nem Internet Explorert használ, a bal oldali menüben találja a súgót.
Margit: emmargit@gmail.com
Egyéb elfoglaltságaim miatt átmenetileg nem tudok a levelezésemre kellő időt fordítani. A problémákat, kérdéseket inkább a fórumban kérem feltenni, ahol többen is segítséget tudnak nyújtani, mert nem ígérem, hogy belátható időn belül válaszolni tudok az e-mail-ekre. Elnézést: Margit