Kikeresed, amit át akarsz hozni. Most vegyük például a rillettet. Amikor ott vagy az oldalon, van fent egy sor, ami az oldal címe. Odaviszed hozzá jobbról a nyilacskát, ami ha a sor végén vagy, átváltozik, minő csoda, egyenes vonallá. Lenyomod a bal egérgombocskádat, és folyamatosan haladsz balra, amíg az egész sor be nem kékül. Ekkor elengeded a bal egérgombot, és belemész a kurzorral a kék csíkba. Itt megnyomod a jobb egérgombot, és ballal rálősz a másolás szóra. Visszajössz ide, nyitsz egy hozzászólást, vagy folytatod, amit már elkezdtél. Megkeresed azt a képecskét felül, ami hát nem is tudom minek nevezzem, olyan mint egy földgömb bilinccsel. Ott van jobbról a smilefejecske mellett. Hivatkozás beillesztése/módosítása, ezt írja ki, ha föléviszed a nyilat. Arra bal gombbal rálősz. Ott van, hogy hivatkozás típusa meg protokoll, azokhoz ne nyúlj. Látsz ott egy webcím üres sort. Odaviszed beleviszed a nyilat, jobb egérkegombbal lősz, majd bal egérkegombbal rálősz a beillesztés szóra. Ekkor bemásolja az átmásolni kívánt webcímet az üres sorba. Csak rá kell lőni a rendben szóra. Szerintem nem bonyolult.
Lányok még a hétvégén készítettem egy finom dolgot, fotót nem hozok mert nem fotogén az étel maga,illatokat,ízeket meg nem tudok mellé küldeni. Rillette a neve,én magyarítva húspástétomnak kereszteltem,de nem biztos,hogy ez a jó szó rá.
Zsúrkenyér gasztroblogján találtam, de én még mindig nem tudom úgy idehozni,hogy bekéküljön. Ha jön Limara,majd talán ő ide tudja tenni úgy.
Szóval nagyon finom,ízes,zsírban hosszú időn át sülő husik,amik teljesen szétesnek a végére,apró darabokra. Betettem egy jénaiban a hűtőbe,így kenhető lesz másnapra. Én mangalica zsírral készítettem és sokkal több fokhagymával,a fiúk rákattantak nálunk,retekkel,paprikával és friss kenyérrel mennyei!
azt a tepsit hol vetted mert nekem csak maflin sütöm van majd késöbb felteszem a kislányom képét igaz,hogy nem is olyan kicsi de nekünk az marad .nagyon jól tanul és segítö kész.ha fel tehetem?
Manócska megnéztem a beírt receptedet, hasonló, de ez nem olyan mint az enyém. Az én receptem a nagy képes NOVA szakácskönyvek sorozatból van. Beírom, próbáld ki nyugodtan,ezt már évek óta sütöm.
NAGYON SOK SZÉP FINOMSÁG KÉSZÜLT ,ÖRÖM IDE BENÉZNI. Nem is tudom melyikkel kezdeném a kostolást ,mert mind nagyon guszta,Legyen az sós ,sajtos édes vagy épp egy kifli vagy kenyér ,látom most Masala TATUJA a hét slágere!
Ma reggel nem fogjátok kitalálni mit csináltam,reggelire piritóst kicsit széné égetve, de ennek nagyon örültem ,mivel 3 a magyar igazság no meg egy a ráadás és így már bátran fogtam neki délelöt az ebéd elkészitésének,mert talán az átok tova tünt és már nem égetek meg semit a héten,Vígan számolok be róla,hogy a hurka és a beteglátogató sem égett oda.Ami nem másmint egy kis fánki fánki,kicsit diabetikusabb változatban muffinban sütve ,mert az olajban sült dolgok nem biztos ,hogy jót tesznek egy betegnek,de ebben nincs csak annyi zsiradék amivel a formát kikentem. Isteni kis recept könnyü és nagyon gyors a joghurtos fánk ha jól emlékszem piroska neve alatt fut a receptes I-ben.
Amint azt épp tegnap emlitettem ,énekem nem mindig sikerül a tizen kettő de azért nem szoktam elkeseredni,felöntöm a maradék formát vizzel ,hogy ne égjen oda.Igaz az eredeti recept szerint 15 darabnak kéne lenni ebböl a menyiségből de akkor olajban sült verziót emlitetek és hát úgyi azok kisebbek voltak.
Akihez megyek az nagy sütemény guru remélem izleni fog neki,még mielött nem kapot egy kisebb agyérkatasztrofát rengeteget sütöt és nagyon finomakat ,mindig meglepet valami különlegeséggel,de nem ám egyfajtát hanem 3-4 fajta dolgot sütött egyszerre ,mert neki is nagy a család meghát sok jó szomszédja van .
Bezsa,valoszinu jot tesz majd egy kis elesztoAmugy en nem felejtetem ki,megsem keltek egyaltalan,a nyanya viszont maszik ki a hutobol...legkozelebb teszek majd a kiflikbe is.
Én meg várom, hogy a kifli tésztája duplájára keljen, de az nem akart. Hát élesztő nélkül úgy látszik nekem sem megy. Most rámorzsáltam az élesztőt egy kis nyanyust is tettem hozzá és most újra dagasztom. Hátha az élesztő jót tesz neki.
Bea,nagyon de nagyon szepsegesek a hajtovanyok,mi is szeretjuk nagyon,keszulok mostanaban en is ra,de tolteleket szeretnek bele tenni edeset is,csak nem tudom hogyan.Limara,segitenel?Meg kerdeztem egyik nap.
Ma reggel en is hibernalt tejes kifliket sutottem,de kozel sem olyan jok lettek mint a tegnapiak frissen sutve.Hat nem tudom,de nekem ez a hibernalas nem jon beValoszinu en rontottem el valamit.
Megint nagyon finomakat sütöttetek! A túróst már én is kinéztem mára. Sikerült végre a nyanyás kenyerem, benne van a képtáramba, de nem tudom beilleszteni ide sajnos.
Kedves Látogatók! Sajnálattal arra jutottam, hogy átállítottam a társalgót, így most csak regisztrációval és belépve lehet ide is írni. Üdv, Margit
Hangulatjelek
A linkek új ablakban nyílnak. A kívánt vigyorik jobb klikkel másolhatók a hozzászólásba. Aki nem Internet Explorert használ, a bal oldali menüben találja a súgót.
Margit: emmargit@gmail.com
Egyéb elfoglaltságaim miatt átmenetileg nem tudok a levelezésemre kellő időt fordítani. A problémákat, kérdéseket inkább a fórumban kérem feltenni, ahol többen is segítséget tudnak nyújtani, mert nem ígérem, hogy belátható időn belül válaszolni tudok az e-mail-ekre. Elnézést: Margit