Lányok: nézegetvén a Pavlova torta receptjét, kérdezem , lehet-e pl. a mini változatot szilikonon muffin sütőben sütni. Nem egyszerűbb? Csak azt nem tudom, tul.képpen hány darab lenne belőle.
Most éppen egy kenyérsütőgépet tesztelek, amit még anno Nelly talált a Vaterán. Akkor nekem nem müködött az egyik lapátja. Na a lapát már nem tudom hol van, de kiderült, hogy Hauser másik lapátja amit a géphez adtak ebbe pont jó. Ráadásul most müködik mind két lapát. Eddig a garázsban volt. Ha minden oké akkor odaadom Fruzskának, hogy ne kelljen kézzel dagasztani.
Ide másolom Neked a kép berakást, ha nem megy vagy valami nem érthető, kérdezz!!!!
Megpróbálom leirni a képtárból és az animációs képeket hogyan kell berakni.
Rámész arra az oldalra amelyikről szeretnéd berakni a képet.
Jobb gomb, katt. Megjelenik egy szürke panel ahol a tulajdonságok feliratra, bal gombbal rákatt.
Ott középtájon van egy ilyen felirat, hogy CIm: azt kijelőlőd.
Visszajössz a hozzászólásokhoz.
Itt a menűsorban látsz egy olyan rajzot, mintha 2 piramis lenne egy körrel a jobb oldalán.
Jobb gombbal vagy ballal (nekem mindkettővel müködik, de van akinek nem) rákatt és megnyilik egy panel.
Ott a hivatkozás rubrikába bemásolod a beillesztéssel: a kijelőlt hivatkozást és a rendben gombot megnyomod.
A hozzászólásban ha rákattintasz a képre akkor 8 kis kocka jelenik meg. Az egér folyamatoslenyomásával és a kép közepe felé tolásával lehet a képet kicsinyíteni.
Ha explorert használsz akkor a képre kattintasz jobb gombbal, másolással kijelőlőd és itt a hozzászólásban, beillesztéssel berakod.
AZT meg UUUGY nez ki hogy gyartjak DE a tervrajzot elvesztettek?? Mar 3-4x felhivtam a rendelesi helyen a vevok szolgalati reszt. Mindig azt mondjak hogy "ugy nez ki "elhuzodik.
JO kis otlet volt ez a kirantott husi sutes. Gratula!
Ma újítottam. Mivel nemrég volt nálunk disznóölés, nos a friss husiból mindenképpen kell kirántotthúst készítenem, mert mindenki szereti. Csak a pepecselés a panírral, meg az illatfelhő... De most kipróbáltam, tepsiben sütöttem ki a húst. Az íze sokkal jobb így, kevesebb olaj és nincs olajszag. Úgy csináltam, hogy a tepsit még olajj nélkül betettem 200 fokra a sütőbe, hogy átmelegedjen. Ezek után kevesebb mint fél centi olaj ment a sütőbe.A husikat begforgattam az olajban és egymás mellé téve 200 fokon 20 percig sütöttem , időnként megforgatva. Azért volt lényeges, mert a kevéske olajon nehogy odakapjon. Fini puha lett csak sápadtabb, mint amikor tocsogó olajban uszkál. Így aztán pár percre grizztem még és az eredmény remek. Finom, zamatos husi, ai nem szívta meg magát olajjal és a lakás sem illatozik. Ráadásul én több napra nagyobbmennyiséget csináltam, 1 nagy és 1 kissebb tepsi ment egyszerre. Ezentúl mindig így fogom csinálni. Legközelebb a csirkét is ezen a módón készítem. Majd beszámolok.
Már tudom, itt annyi gyönyörűséget látok mindig, hogy csak jóllakottan szabad az oldalra kattintanom Na de ami LIMARA tortáját illeti...elakad a szavam. Megtalálható itt a leírása?
Kedves Látogatók! Sajnálattal arra jutottam, hogy átállítottam a társalgót, így most csak regisztrációval és belépve lehet ide is írni. Üdv, Margit
Hangulatjelek
A linkek új ablakban nyílnak. A kívánt vigyorik jobb klikkel másolhatók a hozzászólásba. Aki nem Internet Explorert használ, a bal oldali menüben találja a súgót.
Margit: emmargit@gmail.com
Egyéb elfoglaltságaim miatt átmenetileg nem tudok a levelezésemre kellő időt fordítani. A problémákat, kérdéseket inkább a fórumban kérem feltenni, ahol többen is segítséget tudnak nyújtani, mert nem ígérem, hogy belátható időn belül válaszolni tudok az e-mail-ekre. Elnézést: Margit