Hát az a helyzet,hogy mostanában nálunk valószínűleg esik a HÓÓÓóÓóóóó Ugyanis állandóan be vagyok havazva! Ezért csak gyorsan bekukucskálok,és a sok ügyes pékecskének egy kézfogás erejéig gratulálok!
Én most sütöttem egy hibernált kenyeret,ami aKKORA LETT hogy beleragadt a jénaiba.
Szépen letépte a kenyerem tetejét,de olyan habkönnyű és puha lett,hogy megbocsájtottam neki!
A kalácsom még tűzforró,ezért csak óvatosdan jóstoljatok,ha teteszik!
A szélén a fonott,az fahéjas,a közepén meg almás-diós csiga van.A formája meg azért ilyen,mert jénais....
Köszönöm szépen a receptet.Annyit kérdeznék,hogy méretre meg tudod mondani mekkora tepsire elég?Nekem egy kicsit vastag tészta kellene,amit ugye ketté lehet majd vágni.
Ezekből tésztát gyúrunk, fél órát pihentetjük. Rombuszokat vágunk belőle, középen három helyen bevágjuk, az egyik csücskét a középső bevágáson áthúzzuk és forró olajban kisütjük.
Bezsa! Ide írtam, mert nem kipróbált recept, de nem is kell hogy megmaradjon.
Kedves Látogatók! Sajnálattal arra jutottam, hogy átállítottam a társalgót, így most csak regisztrációval és belépve lehet ide is írni. Üdv, Margit
Hangulatjelek
A linkek új ablakban nyílnak. A kívánt vigyorik jobb klikkel másolhatók a hozzászólásba. Aki nem Internet Explorert használ, a bal oldali menüben találja a súgót.
Margit: emmargit@gmail.com
Egyéb elfoglaltságaim miatt átmenetileg nem tudok a levelezésemre kellő időt fordítani. A problémákat, kérdéseket inkább a fórumban kérem feltenni, ahol többen is segítséget tudnak nyújtani, mert nem ígérem, hogy belátható időn belül válaszolni tudok az e-mail-ekre. Elnézést: Margit