A legjobb karamellizalo pisztoly a ferjedurad hegeszto gazos pisztolya. NEEEM vicc! Pillanatok alatt kesz vele! En palacsintara is azt szoktam hasznalni! A lang fokozatat csavaros izevel tudod szabalyozni. A legtobb ilyen konyhai gazpisztolynak NEM eleg a teljesitmenye hozza! Nekem egy kicsi van. A zsibin vettem. 1x hasznaltam aztan eltettem vissza a fiokba mert a legy is kirohogott a falon amikor megtudta hogy karamellizalni akartam es meglatta az EREDMENYT. Szoval eljen a fiuk pisztolya!
A Tied hogy szuperal Nellym?? Lehet hogy kulonbozo minosegut is lehet kapni. A fiuket a barkacs boltba kulon veszed Gazspray es ahhoz kulon fej.
Nogea! Nagyon jó ötletet adtál nekem a foci tortáddal! A komámnak most lesz a szülinapja, és nagy fradi rajongó. Arra gondoltam, hogy valami zöld fehér variációval csinálnék ilyen csuda klassz díszítést. Te cukorral alkottad ezt a szépséget?
Ezúton is gratulálok megint a sok-sok szépséges alkotásért mindenkinek! Szépek a kalácsok, kenyerek, sütik, mint mindig! Jó ide bekukkantani! Ügyesek vagytok! Kislányok! Ma vettem a Metróban karamellizáló pisztolyt 2898.-Ft-.-ért, ha érdekel valakit.
Íme, itt mutatom a mai grahamlisztes, nyanyás kenyeremet, amibe len-és napraforgómagokat tettem, nem tudom igazából mi lett vele a baj, olyan ígéretesen indult, aztán sem a formázás nem jött egészen össze, sem a kelés nem a legszabb ( alul tömörebb, nézzétek, csak! ) Azért tudom, h el fog ez is fogyni!
Limara, az vmi varázslat, amit Te művelsz! Nem csak a fonással, bár dícséretesen gyönyörű, de nekem még soha nem volt ilyen sima, - látszik, h ruganyos, puha - kalácstésztám!! Írtó ügyes egy fehérnép vagy, hallod-e!
Hoztam nektek kalácsot, 6-os fonással készült. Sajnos mire kisült nem lett szép, néhány helyen szétnyílt. Mostanában mindig, még nem nagyon tudom az okát...
en is hasonloan meg csak probalgatom a sutot. Legkeveressel sutottem lefedve jenais kenyeret proba keppen (elomelegitettem , 200 c-on sult amig kicsit szine lett kb 15-20 perc, majd 150-160 C-on +kb 45 perc Kopogtatas probaig) Vegig lefedve volt. Cserepek meg csak mutatoban voltak, igaz tonkolyos- kefires kenyer volt. Ha ismet sutok, hozok kepet, a profik megszakertik remelem. Talan hetvegen.
van otletetek mit lehetne fagyasztott meggy ill cseresznyebol csinalni, ami nem hizlal?
A légkeveréses sütőknél a megadott hőfokot 20 fokkal kevesebbre kell állítani. Kenyereket és péksütiket én nem azzal sütöm. Ha két tepsit teszel bele egyszerre akkor mindenképp légkeveréssel kell sütni.
A sütődet azért neked kell kitapasztalni, csak hozzávetőlegesek az idők.
Általában a kenyereknél 1 óra, péksütiknél 35-40 perc sacc/kb.
sziasztok! Gyakran
olvaslak Benneteket,
de ritkán írok.
Kérem,ha van
valakinek
légkeveréses sütője.
akkor írja meg a
tapasztalatait, mit
mennyi ideig kell
sütni, egyáltalán
véig használja-e a
légkeverést.
Kedves Látogatók! Sajnálattal arra jutottam, hogy átállítottam a társalgót, így most csak regisztrációval és belépve lehet ide is írni. Üdv, Margit
Hangulatjelek
A linkek új ablakban nyílnak. A kívánt vigyorik jobb klikkel másolhatók a hozzászólásba. Aki nem Internet Explorert használ, a bal oldali menüben találja a súgót.
Margit: emmargit@gmail.com
Egyéb elfoglaltságaim miatt átmenetileg nem tudok a levelezésemre kellő időt fordítani. A problémákat, kérdéseket inkább a fórumban kérem feltenni, ahol többen is segítséget tudnak nyújtani, mert nem ígérem, hogy belátható időn belül válaszolni tudok az e-mail-ekre. Elnézést: Margit