Többek kérésére nyílik ez az új topik, amiben a sütéseinket tudjuk megmutatni és megbeszélni. Ez mostanáig az általánosban zajlott, remélem ez a "kiválás" nem fog senkinek bonyodalmat okozni. Én azért úgy gondolom, hogy, ha valaki ott - vagy ott is - szeretné megmutatni amit készített, annak a továbbiakban sem lesz akadálya vagy ellenzője.
További jó sütögetést kívánok mindenkiek, üdvözlettel, Margit
Sokszor benézek, de ritkán írok. Megsütöttem Bezsa beiglijét,nagyon remek recept, csak nekem kirepedt a túrós és az almás, annak ellenére, hogy megszúrkáltam őket. A diós nagyon szép lett. Az íze nagyon finom!
Limara Te mindig remekelsz, azok a mézes dobozok hát, gyönyörűek! Nagyon ügyes vagy, Tőled csak mindig tanulni lehet! Gratulálok!
Elkészítés:
A tésztát összegyúrjuk. Félrerakjuk.
A töltelékhez a mazsolát beáztatjuk, majd a felvert tojásfehérje kivételével a többi hozzávalóval jól összedolgozzuk, belekerjük finoman a tojásfehérje felvert habját.
A tésztát 2 részre osztjuk, kb. 1/2 cm vékonyra kinyújtjuk mind a kettőt, úgy, hogy egy őzgerinc formát ki tudjunk vele bélelni, a 2 szélén kicsit kilógatva.
Mindkét őzgerinc formát kikenjük margarinnal, lisztezzük, majd mindegyiket kibéleljük a tésztával, elosztva mindkettőbe beletöltjük a tölteléket, a tészta kilógó részeit ráhajtjuk. Előmelegített sütőben 200 fokon addig sütjük, míg egy picit megpirul a túrókrém töltelék.
A csokimázhoz a hozzávalókat egyszer jól összeforraljuk, kicsit hűlni hagyjuk, közben kevergetjük, majd a gerincformából kiborított süteményt megkenjük vele. A csokimázhoz lehet kétszeres adagot venni, ha vastagon akarunk rá tenni.
Sziasztok, lenne egy kérésem! Ildikó kérlek azt hiszem te tetted fel azt az oldalt, de lehet hogy nem jól emlékszem, ahol darált kekszből volt piros-zöld görögdinnye szeletek csinálva és csoki bab volt a magja. ha emlékszel rá, tedd fel az oldalt.
Köszi!
Ezen az oldalon is Kivánok nektek Békés Boldog Szeretetteljes karácsonyi ünnepekt.
hólapdák mindennapi kenyerünk. Joghurtos. Most ez a kedvenc.puncs mignon Fenyő csúcs azt hiszem én is a csúcson vagyok, most jutottam el odáig, hogy csak a rétest kell holnap kihúzni, és a sütik kész vannak! pfuuuu!!!!!!!!!!!!! Azért azt hiszem, kész leszek mindennel
Gyönyörűeket alkotatok, ügyik vagytok!
Köszi Zsulaa recit, kb én is ekkor jöttem, uh. viszonylag újjak vagyunk...Dicséretre méltó a felfogásod!Amúgy szólíts Ritának.
Én is sütök, sütök, és sütök! Persze ennyit mi sem eszünk meg, -bár gyermekeimet elnézve, ez lehet, ez nem igaz- de a nagy fiaméknak, a hugomnak, a volt főnökömnek,stb.. mindenkinek ezt ajándékozok.
Köszönöm a tippeket,holnap megpróbálkozom vele.Vagy esetleg tudnál egy kezdőnek való receptet ajánlani?Teljesen függővé váltam tőletek,napok óta sütésről álmodom.Olyan csodás dolgokat készítetek,hogy nem is tudom,hogy élhettem eddig sütés nélkül.
Kedves Látogatók! Sajnálattal arra jutottam, hogy átállítottam a társalgót, így most csak regisztrációval és belépve lehet ide is írni. Üdv, Margit
Hangulatjelek
A linkek új ablakban nyílnak. A kívánt vigyorik jobb klikkel másolhatók a hozzászólásba. Aki nem Internet Explorert használ, a bal oldali menüben találja a súgót.
Margit: emmargit@gmail.com
Egyéb elfoglaltságaim miatt átmenetileg nem tudok a levelezésemre kellő időt fordítani. A problémákat, kérdéseket inkább a fórumban kérem feltenni, ahol többen is segítséget tudnak nyújtani, mert nem ígérem, hogy belátható időn belül válaszolni tudok az e-mail-ekre. Elnézést: Margit