Többek kérésére nyílik ez az új topik, amiben a sütéseinket tudjuk megmutatni és megbeszélni. Ez mostanáig az általánosban zajlott, remélem ez a "kiválás" nem fog senkinek bonyodalmat okozni. Én azért úgy gondolom, hogy, ha valaki ott - vagy ott is - szeretné megmutatni amit készített, annak a továbbiakban sem lesz akadálya vagy ellenzője.
További jó sütögetést kívánok mindenkiek, üdvözlettel, Margit
A zacsi azért ragadhat a tepsire, mert lehet, hogy nem bírja azt a hőfokot, amin sült. Nézd meg, hány fokot bír a csomagolás szerint, sajnos nem egyformák. Nekem nem szokott odaragadni.
Lehet síma sütőpapíron is sütni, de akkor érdemes gőzösíteni a sütőt.
Én visszateszem a jénaiba a péksütiket, kenyerekete, az vált be a legjobban, friss marad benne, míg csak el nem fogy.
Tündér vagy, köszönöm szépen. Ez hol volt különben?
Isteni lett a bagett, nem volt gond, hogy főtt burgonyát tettem a pehely helyett. A fiam, holnap ezt visz szendvicsnek. Miért ragadt a tepsi aljára a zacsi? Annak mi lehet az oka? Asszem holnap betankolok ilyen sütőzacsiból. Vagy sima sütőpapíron is lehet sütni? Próbáltad? Miben tartod, hogy ne száradjon ki?
Kedves Szaszazsu! Nem találom a Limara calzone receptjét! Biztos béna vagyok, még ismerkedem itt mindennel, de nagyon tetszik minden, már sütögettem én is innen vett recepteket. Most kel a Limara Sajtos bagettje. Remélem ízleni fog a családnak. Nekem nem volt itthon burgonyapelyhem, így egy szem főtt burgonyát tettem bele, nem tudtam már várni, míg veszek a boltban ilyet. Remélem így is okés lesz. Nagyin izgatott, annyian megsütöttétek, és mindenki csak isteníti, annyira fini ez.
Ilyen a tortám belülről, a benti krémek fehér illetve tej csokisak, tejszín alapú krémben. A lapja a barackos sütimnek a lapja, nagyon jó lett így tortának is, máskor is fogom ezzel csinálni.
Hát lányok! Kihagy az ember lánya itt egy napot, és nem győzök ámuldozni! Kenyerek, zsömik, sütik és torták! Mind nagyon gyönyörű! Nem tudok neveket sorolni, mert olyan sokan vagytok, és mind-mind nagyon szép alkotás!!!
Kedves Limara! Ma megsütöttem a calzonédat! Fantasztikus recept, a másfélszeres mennyiségből vacsorára is maradt - a fiúk szerint hidegen még finomabb, pedig délben is agyondicsértek miatta! Köszönöm- ez a recept bekerült a családi top 10-be!
Amit ma itt látok ahhoz nem találok szavakat! Kicsit elmentem és mire vissza jöttem nem hittem a szememnek! Nem is sorolom a neveket, hisz nem szeretnék bárkit is kihagyni, így minden elismerésem és gratulációm!
Kedves Látogatók! Sajnálattal arra jutottam, hogy átállítottam a társalgót, így most csak regisztrációval és belépve lehet ide is írni. Üdv, Margit
Hangulatjelek
A linkek új ablakban nyílnak. A kívánt vigyorik jobb klikkel másolhatók a hozzászólásba. Aki nem Internet Explorert használ, a bal oldali menüben találja a súgót.
Margit: emmargit@gmail.com
Egyéb elfoglaltságaim miatt átmenetileg nem tudok a levelezésemre kellő időt fordítani. A problémákat, kérdéseket inkább a fórumban kérem feltenni, ahol többen is segítséget tudnak nyújtani, mert nem ígérem, hogy belátható időn belül válaszolni tudok az e-mail-ekre. Elnézést: Margit