Többek kérésére nyílik ez az új topik, amiben a sütéseinket tudjuk megmutatni és megbeszélni. Ez mostanáig az általánosban zajlott, remélem ez a "kiválás" nem fog senkinek bonyodalmat okozni. Én azért úgy gondolom, hogy, ha valaki ott - vagy ott is - szeretné megmutatni amit készített, annak a továbbiakban sem lesz akadálya vagy ellenzője.
További jó sütögetést kívánok mindenkiek, üdvözlettel, Margit
HBKati! A krokodilod egyenesen remek! Emes a sajtos bagetted nagyon kívánatos! Moldvanm az extra méretű sajtos bagettednek is szorítanék helyet! Gratulálok Mindenkinek!
Kiskukta! hol találom a furulya és a barackos diómorzsás süti receptjét, valamint a furulyát hogyan kell sütni? Légyszíves ha tudsz válaszolj. Köszönöm.
Sziasztok,szép havas délutánt nektek.Bár rég jelentkeztem,de minden nap megnézlek benneteket.Már nem is tudom milyen szóval fejezzem ki csodálatomat,olyan szépeket készítetek nap mint nap.Nag,nagy garatula mindenkinek.Örömmel találtam új péktársakat is,akiket szintén dícsétet illet.További szép napot.
Rita! Nagyon jól néz ki (még kicsit homályosan is) ez a resztel túrós. Én is imádom a túrós sütiket. Ezt az Ökörszemet még nem ismerem, de ez is igazán ínycsiklandónak néz ki!
Kati! Látom megszületett Limara krokijának az ikertestvére! Nagyon szép lett!
Móni! Szerintem neked tök mindegy milyen módszerrel hibernálsz, az csak jól sikerülhet! Lehet, hogy nálatok a tészta és a hűtő viszonya több mint "jó-szomszédi"?
Jesszus, LÁnyok, én még a bagettet sem próbáltam ki, és már a kroki a mérce??? Nem győzök kapaszkodni!! Fantasztikusak vagytok, be-benézek, de nem jutok ide közétek, nagyon sok minden van most kröülöttünk ( majdnem kész a héz, félidős lett a legkisebbünk bennek, ovifarsang a nagynál, és még sorolhatnám... ) Naggggggyon gratulálok Nektek, ámuldoztam rengeteg mindenen, legszívesebben végig kóstolnék mindent, de olyan hamar tele van a pocakom - persze tudom, mással
Sajtos bagettek, kicsit másképp történt a hibernálás, mivel este fáradt voltam, nem formáztam, hanem a megdagasztott tésztát kelesztőtálastul a hűtőbe tettem. Reggelre szépen megkelt, megformáztam és sütöttem.
Kedves Látogatók! Sajnálattal arra jutottam, hogy átállítottam a társalgót, így most csak regisztrációval és belépve lehet ide is írni. Üdv, Margit
Hangulatjelek
A linkek új ablakban nyílnak. A kívánt vigyorik jobb klikkel másolhatók a hozzászólásba. Aki nem Internet Explorert használ, a bal oldali menüben találja a súgót.
Margit: emmargit@gmail.com
Egyéb elfoglaltságaim miatt átmenetileg nem tudok a levelezésemre kellő időt fordítani. A problémákat, kérdéseket inkább a fórumban kérem feltenni, ahol többen is segítséget tudnak nyújtani, mert nem ígérem, hogy belátható időn belül válaszolni tudok az e-mail-ekre. Elnézést: Margit