Többek kérésére nyílik ez az új topik, amiben a sütéseinket tudjuk megmutatni és megbeszélni. Ez mostanáig az általánosban zajlott, remélem ez a "kiválás" nem fog senkinek bonyodalmat okozni. Én azért úgy gondolom, hogy, ha valaki ott - vagy ott is - szeretné megmutatni amit készített, annak a továbbiakban sem lesz akadálya vagy ellenzője.
További jó sütögetést kívánok mindenkiek, üdvözlettel, Margit
MOHAM: Koszi a tanacsot es a biztatast. A kalacsnak, tulajdonkeppen az also nagy tesztaresze ami "szurta"a szemem.AZ nemszepen tartotta meg a formajat,
Tegnap keszitettem 1 recept alapjan tepertos pogi c. alatt egy sonkas pogit.Hogy sztem a recept pontatlan, v. en erthettem E el vmit mert fozelek lett majdnem belole.Joo adag lisztet kellett adnom meg hozza, de finom lett vegul is.A husveti sonka maradekait daraltam bele.
Micsoda szep kenyerkeket keszitettetek!MONIM latom szeretsz kiserletezni is.Nagyon szep volt a rozsakalacsod! MEG a masik is. Szretttem volna egy kiserleti tojaslikoros tortat gyartani , de nem futotta az energiabol.Sztem az idojaras tol ki vlem, mert mostansag nem tudom az idojarasi pofonokat allva cimmel. Trotyika lettem mostansag.
Ezt elfelejtettem meg betenni Brownie.Direkt nem raktam semmit ra, csoki v. cukor a tetejere, mert igy puur is nagyon fini volt. MOHAM: EZT a tukortojas-suto nyusziformat hasznaltam kiszoronak a nyuszikhoz stb. ITT az ilyen a speci konyhai dolgos boltokban jooo draga. LIDL akcio volt: 2 Eurot fizettem/db
Móni te már tényleg a hűtés-sütés nagymestere vagy! Remek ötlet ez az elősütés,így időszűke esetén csak előkapja az ember a fagyóban csücsülő péksütit,és kész a friss 15 perc alatt!
Itt az új zsemlém. Elősütött. Előre megcsinálhatok sokat, 15-percig elősütöm, ha kihült zacskózom és megy a hűtőbe. Amikor szeretnénk enni, 15 perc elég neki 200 fokon. Nagyon ropogós kivül, isteni.
Én is régen írtam már, de én is minden nap megcsodálom a sütögetéseiteket. Mindenkinek gratulálok !
Ma én is megsütöttem a Limara féle új bagettet. Nagyon fincsi lett és külsőleg is jól sikerült. Ma egy Tejszínes fonott kalácsot sütöttem. A keresztlányomékhoz vittem ajándékba. Ma jól is sikerült a 4-es fonás, de sajnos elszámítottam magam és egy kicsit túlkelt. A bagettet sütöttem előtte és így soakt kellett formázva kelnie, de azért megmutatom.
Már idejét sem tudom mikor írtam ide,de ha tehetem megnézem a gyönyörű sütéseket lányok!Nagyon ügyesek vagytok,töretlen a szorgalom ahogy látom.
Mindenkinek gratulálok!!
Nekem sajnos csak hétvégén jut egy kis sütögetésre való idő.
Ma reggel hibernálva sütöttem zsemlekenyeret egyben,mostanában ez megy nagyon finom puha másnap is.Megsütöttem Limara legújabb bagettjét,tényleg kiváló,köszönöm LImara!!Az ünnepekre egy kis kedvenc szeletet sütöttem,most kalács nem készült,nem kért a család.Vasárnap szokás szerint Anyukáméknál voltunk,Ő grízes-mézest sütött,azt mindenki nagyon szereti.Nem csaptunk nagy sütizést,csak egyszerű desszertek voltak.
Megsütöttem a kókuszos krémest, hát az valami isteni finom találmány! De azért lenne kérdésem a kakaós lapokkal kapcsolatban, amikor sodortam nekem nagyon törött, repedezett alig tudtam ráemelni a kókuszos krémre. Egy kissé megkinlódtam vele, ennek ilyennek kell lenni vagy én rontottam el valamit? Azért a család minden tagja elég sürün rájárt, tehát izlett nekik még ilyen repedezett felsővel is.
Huu, MOHAM! Naggyon fini lehet ez a torta mar latom.
Itt hozom az en utobbi suteseimet.
Hokkaido nyuszik
Porehagymas sonkatorta
Felvagva
Tejszines foszloskalacs
Limaramtol. Sajna nekem nem lett olyan szep, legkozelebb 1/2dl tejszint visszafogok, vagy az 1 tojasfeherjet mert lagy volt a teszta nalam. LIMARAM , Te mit szolsz hozza?Mit tegyek?-mert akkor jobban megtartana a szep fonott alakjat.??Irnal rola majd?
Szia Mindenkinek, és áldott húsvéti Ünnepet kívánok!
Már sütöttem kenyeret sütőben, gépben, ma mégis nagyon elrontottam. Persze újítani akartam.
A krumpliport valódi krumplival akartam kiváltani, a porélesztő helyett pedig valódit. Kevesebb, 2,5 deci vizet, 1 közepes áttört főtt krumplit tettem bele. Aztán csaknem felnyomta a sütőgép tetejét, megszurkáltam. Szörnyű lett.
A viz sok? Az élesztő? Képet akartam beilleszteni, de nem tudom, hogy kell. :) (Elolvastam, van is tárhelyem, a gépemről is próbáltam, az előnézetben meg sem jelent.)
Technikai, aztán kenyérügyi tanácsot kérek tőletek.
Kedves Látogatók! Sajnálattal arra jutottam, hogy átállítottam a társalgót, így most csak regisztrációval és belépve lehet ide is írni. Üdv, Margit
Hangulatjelek
A linkek új ablakban nyílnak. A kívánt vigyorik jobb klikkel másolhatók a hozzászólásba. Aki nem Internet Explorert használ, a bal oldali menüben találja a súgót.
Margit: emmargit@gmail.com
Egyéb elfoglaltságaim miatt átmenetileg nem tudok a levelezésemre kellő időt fordítani. A problémákat, kérdéseket inkább a fórumban kérem feltenni, ahol többen is segítséget tudnak nyújtani, mert nem ígérem, hogy belátható időn belül válaszolni tudok az e-mail-ekre. Elnézést: Margit