Kenyérke javaslatára nyitom ezt a témát. Nagyon jónak tartottam az ötletét, hogy a konyhai és kenyérsütős eszközeinket bemutathatnánk egy külön fórumban.
Ki-ki a kedvenc formájú, márkájú, stb. edényét, háztartási gépét, eszközét mesélheti el, mutathatja meg. Esetleg, ha egy-egy új darabbal gazdagszik a háztartás, akkor annak is a jó/rossz tulajdonságait megoszthatjuk egymással.
Nekem is van ilyen masinám, de sajna én sem tudok mit kezdeni vele. Ott porosodik a szekrényben, kétszer próbálkoztam, de eredménytelenül. Nekem ki se jött a tészta belőle, lágy massza volt az egész.
Pedig jó lenne ha tudnám használni, mert szeretjük a kekszeket. Ma csináltam egyfajtát de én még ennyire pocsék cuccot nem készitettem. Ragadt, nyúlt, pedig 1 éjszakát volt a hütőben szóval gondolkodom rajta, hogy a kukába végzi.
Segítséget szeretnék kérni. Régóta van olyan tésztakinyomóm, mint amilyet Katiék felraktak, de nem tudom használni. Nekem csak formátlan kis kupacok nyomódnak ki. Valószínüleg a tészta receptjével vannak bajok, de az is lehet, hogy nem jól csinálok valamit.
Szia Erzsó ! Elég ritkán tudok mostanában jönni erre, de még jó, hogy bekukkantottam.
Irj IDE EGY E-MAILT, nyugodtan hivatkozhatsz is rám, (Katinak hivják az illetőt) Ha nem menne, azóta már más forrásom is van, de azután utána kell néznek, van-e neki rácsozója. Ez, amit én Tőle vásároltam nagyon szuper. Bocsi, hogy csak most kukkantottam be. Sok sikert.
Viki
Kiváló minőségű acélból, Teflon® Prima tapadásmentes bevonattal, extra magas perem, vágás- és karcolásálló acél kínálótál gyémánt zománc bevonattal, 260 °C-ig hőálló, méret: tortaforma: kb. 38 x 25 x 7 cm és kínálótál: kb. 42 x 29 cm
HBKati! képzeld sikerült szereznem, illetve vennem egy ugyanilyen tésztakinyomót, mint a Tiéd. Tudod nekem is ilyen volt vagy 20-25 éve, de amikor Pestről költöztünk, valahogy másfele vette az irányt és eltünte magát. Most már viszont nem bánkódom, mert végre-végre ugyanaz az "öreg" jól dolgozó tésztakinyomóm van, csak uj kivitelben (Cseh gyártmány). Ki is használtam karácsony előtt rendesen :-) s nagyon jól szuperál.
Sziasztok!Az oldalon láttam a Kenwood bm200-as kenyérsütőt,és ott van egy link a magyar nyelvű használati utasítás letöltéséhez.Csak sajnos a link már nem működik.Esetleg vkinek meglenne ehhez a típushoz a használati utasítás?Eltudná küldeni?Előre is köszönöm!
Henorka a a Süssünk süssünk valamit fórumba átmásolom a kérdésed. Nem egészen úgy van, hogy csak belepakolunk és kész. Ezen az oldalon nagyon sok segítéget kapsz és ha a tanácsok kezdőknek részt is elolvasod akkor rájössz nem ördöngösség.
Én új vagyok itt és a segítségeteket szeretném kérni.Végülis úgy találtam erre az oldalra,hogy a keresőben Kenwood kenyérsütőgép használati utasítást kerestem,ugyanis ma azt kaptam anyukáméktól és sajnálatos módon nincs használati utasítása.Szóval fogalmam sincs mit kezdjek vele.Szeretném,hogy akinek ilyen gépe van segítsen nekem,mert innen a használati utasítást nem sikerült letöltenem.Szeretném használni,de nem tudom hogyan kezdjek neki.Valóban csak bele kell rakni a hozzávalókat és a gép dagasztja...megsüti?Csak bele kell szórni és bekapcsolni?Lehet,hogy butaságnak hangzik,de komolyan kérdezem.Légyszíves,ha valaki lenne szíves lépésenként leírná,hogyan süssem meg benne életem első gépi kenyerét?Nem szeretném elrontani.Köszönöm:henorka
RONI ! IDE KATTINTVA - megtalálod az én formáim, s közöttük van egy abszolut egyszerü kenyér, amit ugy indul, hogy 1 kg liszt, na ezt a receptet felezd meg. és ha már elkészült, és sikerül is, akkor próbálgasd meg lecserélni a fehér lisztből 5-5, majd 10-10 dekát, vagy keverve a teljes kiörlésüvel és ami még nálatok kapható. Csak arra vigyázz, ha nem teljes fehér lisztből készited, akkor a folyadék mennyiségének egy kicsivel többnek kell lennie. Viki
Anyukamnak volt 1 ilyen. Van 1 otletem Nektek! A korong alaku rateteket a kulonbozo mintaval hasznalni tudjatok a tortak es a capuccino tetejenek diszitesere, muffin stb. Por alaku diszito anyag kell, kakao-porcukon fahej, stb. + egy szuro. Raszitalod a port a szurovel a forman keresztul es tattara-tam! Kesz a diszites
Kedves Látogatók! Sajnálattal arra jutottam, hogy átállítottam a társalgót, így most csak regisztrációval és belépve lehet ide is írni. Üdv, Margit
Hangulatjelek
A linkek új ablakban nyílnak. A kívánt vigyorik jobb klikkel másolhatók a hozzászólásba. Aki nem Internet Explorert használ, a bal oldali menüben találja a súgót.
Margit: emmargit@gmail.com
Egyéb elfoglaltságaim miatt átmenetileg nem tudok a levelezésemre kellő időt fordítani. A problémákat, kérdéseket inkább a fórumban kérem feltenni, ahol többen is segítséget tudnak nyújtani, mert nem ígérem, hogy belátható időn belül válaszolni tudok az e-mail-ekre. Elnézést: Margit