Többek kérésére nyílik ez az új topik, amiben a sütéseinket tudjuk megmutatni és megbeszélni. Ez mostanáig az általánosban zajlott, remélem ez a "kiválás" nem fog senkinek bonyodalmat okozni. Én azért úgy gondolom, hogy, ha valaki ott - vagy ott is - szeretné megmutatni amit készített, annak a továbbiakban sem lesz akadálya vagy ellenzője.
További jó sütögetést kívánok mindenkiek, üdvözlettel, Margit
úgy találtam ide, hogy jöttek látogatók erről az oldalról az oldalunkra:) Remélem nem haragszotok meg, ha válaszolok.
Bezsa,
cukrászok vesznek ilyen cukrot 25 kg-os kiszerelésben :) Lakosság maximum lisztet vesz ilyen nagy tételben, de mióta van 5 kg-os kiszerelés, az sem jellemző.
Viki,
a Zero 6-ot valóban keverni ajánlott 1:1 arányban, ha így kevered akkor közel 50%-os szénhidrát csökkenést érsz el a BL-55-höz képest. Ilyen arányú keverés mellet jóformán semmilyen kísérletezés nem szükséges az ételek elkészítéséhez, nokedli és palacsinta tészta kivéletével mindenre használható.
Mi kísérleteztünk több receptel 2:1 arányú keverés mellett is finom lett az étel, vásárlóink viszont ennél tovább mentek, már gyüjtöttünk olyan recepteket, amiket tisztán Zero-6-ból készítettek el pl.: Muffin, Kenyér, sajtos rúd (amit pont shillador-nak köszönhetünk). Ezeket a recepteket csokorba gyűjtve egyébként hamarosan megosztjuk a weboldalunkon!
Iza köszönöm a gyors választ. Ez nagyon jól néz ki és egy nagyobb szögletes torta is befér.
Ildikom mifelénk is jön a tél sajnos. Már kezdünk füteni. Innentől számítva a tavaszt várjuk.
Mi a elmúlt hetekben szakmai napokat tartottunk. 3-at egy más után heti felosztással. 30-40 ember ellátást kellett biztosítanom. Fotozásra nem maradt idő és energia.
Az is igaz, hogy teljesen új dolgokkal nem mertem kisérletezni.
Kenyeret nem sütöttem nekik, mert arra nincs kapacitás.
Pannika csatlakozom Vikihez én minden nap benézek,de csak ennyi ,senki nincs itt mikor erre járok ,persze nem ilyen késöre gondolok ,mindenkinek jó egészséget kivánok ,üdv:Mariska
Pariza ! Nagyon örülök hogy nem felejtettél el!!Majd minden nap itt járok az oldalunkon,de sajnos nem irogatok. Nagyon jó lenne ha a régi sütőgetős csapatunk össze jönne !! Név szerint nem írok ide neveket.
Bezsa köszi a dícséretet . A muffintartót karácsonyra kaptam a lányaimtól. Még régebben Pannika hívta fel a figyelmemet erre a konyha szaküzletre .Azóta mindíg innét kérek ajándékot. A bagettsütő is innen van , és pont befér a muffintartó teteje alá , úgyhogy tökéletes párában lehet keleszteni alatta . De természetesen a három tálca kivehető , így egy , az átlagosnál nagyobb , vagy szögletes , esetleg kisebb emeletes torta is befér alá.Tehát a sokoldalú felhasználás miatt , bár nem olcsó , de megéri az árát. Nagyon jó minőségű műanyag.
Kave, tea idekeszitve, a megfazosoknak meg finom forraltbor.
IZUSKA, nagyon kreativ vagy! Szepek a muffinjeid. Igazi" " tavaszvisszahuzo " csak tudnam megkozelebbrol is megnezni.......dehat akkor "veszelybe " kerulnenek. Tudsz kozelebbi fotot hozni? hihi
Itt ujra osz lett.Viharos szel van egesz ejjel is az volt. A hazrenbeteves abbamaradt, mert a ferjem ugy nez ki mintha behuztam volna neki egy jooo nagyot. Begyulladt a kepe hogy ugy mondjam.Kapott antibiotikumot es ha nem hasznal mehet a sebeszhez./?/
A masik cicam is meghulyult. Szerelmes es elakar menni. A haztetokrol szedjuk le a szomszedoknal. Ha meg nem mehet ki akkor az egesz ejjszakat atkoncertozza. Faradtak vagyunk mert nem tudunk igy aludni. Ma a ferjem a dagadt kepe ellenere vag egy lukat a kerti kijaro ajton, mert ezt nem birjuk tovabb. Ha menni akar akkor ugysem tarthatod vissza. A gondom ott van hogy O bent elt lakasban es az utcat nem ismeri. Autok, rossz emberek dagadt kandurok stb. Nem akarom Ot is elveszteni.Par napja porazon probaljuk az utcaval megismertetni.Kerdes hogyha elmegy haverkodni, visszatalal E ??Szoval ez van. Mi soha nem unatkozunk....
Most hogy igy kisirtam ujra magam itt Nektek, el is bucsuzom mert megyek dolgozba. Mindenkinek szerencses napot! Kostolot hozzatok am!
ismét kitört rajtam a szendvicsmánia . Rizses kenyér recept alapján inkább szendvicsbucikat készítettem. Tojáskrémmel , amibe mindent belevagdostam amit a hűtőben találtam . Mondhatom mennyei finomság lett.
Bellusom, nem is tudtam, hogy ez bécsi palacsinta. Ilyen én is rengeteget szoktam csinálni, de én csak rakott palacsintának nevezem. s kb ilyen mennyiségben készül, mert csak hatan vagyunk :):)
ILDIKÓM ! Mega, megvanám :)))) jó szerelést a konyhabutorhoz.
Epp most sult ki a kokuszos-szolosom. Ki ker? Nalunk nagyon befutott. Nyammi!
MARIKAM : Legyszi ird meg a cimedet, teljes nev es vonalas telefonszam v masik is jo. Itt a gmail cimem : ildipados@gmail.com Koszi!
Janyok, nagy a csend! Mindenki gesztenyezik?? Nalunk lassan mennek csak a dolgok. Le van szrva. A kert szep lett, jovore majd tovabb rendbetesszuk, mert a jarokovek megvannak sullyedve. Ez egy nagy projekt ugyanis.Szeretnenk egy pici fa kulipintyokat venni majd a kertcentrumban . Ide tennenk a bicikliket stb. Kozben szallnak a napok es nincs sok idod magadra ebben a hajtott vilagban. Roppennek a napok "csak uuugy ""
MARIKAM, tudod : " Ha mosolyt hozok a konnyek helyett,
Itt vagyok mindig Nektek " / EZ utobbit megvaltoztattam/
Mi is "kerteszkedunk "kozben. A regebbi csunya novenyeket kiszedtuk, ujak kerultek a kertbe /mini, hihi/ Jooo kis munka! Hogy telen mi marad meg majd csak a tavasszal tudjuk meg. Itt minden nap esik es a gyomok nonek mintha huznak.
En ma kelkaposztafozeleket foztem , fustoltkolbasszal es a naggyon regen sutott-volt Ferdinant tekercset. Isteni!!!! Mar fele sincs meg es meg a ferjem nem is evett belole mert dolgozik. Frissen a tepsibol meg egyenesen "cuppanos "volt .
CCCcccccc! A recepteskodex gyujtemeny a dobozokban van meg mindig. A Googlin kerestem egy hasonlo recit amit azelott keszitettem. ITT NALUNK kerestem mert ugy emlekeztem hogy ITT NALUNK volt vki recije.....de nem talaltam.
....vagy vak tyuk lettem?? Szoval, igy is fini lett.
JUDY6109: Sok szeretettel koszontelek nalunk.Fozzel sussel finomakat es hozzal kostolot! Szia!
Örülök, hogy a Te paprikáid ilyen szépen nőnek. Az enyémek is tele vannak virággal, és a kis paprikák őrült tempóban nőnek. A tulipán paprikák a legmagasabbak . Sokféle erős paprikám van, ezeket ma tettem el savanyúságnak. Kesztyűben dolgoztam, de picit megsérült, és még most is zsiborog az ujjam.
Tettem el Adzsikát, ami nem úgy készült, mint az igazi, de azért finom. Piros kápia paprika, sok foghagyma, paradicsom, só, olaj. Mindent ledaráltam, és egy órát főztem.
Kedves ILDIKO!
Te még ezt a borzasztó vihart is képes vagy úgy előadni, hogy a párodon mosolyogtam, amint éppen röppenni készült.
Kedves Látogatók! Sajnálattal arra jutottam, hogy átállítottam a társalgót, így most csak regisztrációval és belépve lehet ide is írni. Üdv, Margit
Hangulatjelek
A linkek új ablakban nyílnak. A kívánt vigyorik jobb klikkel másolhatók a hozzászólásba. Aki nem Internet Explorert használ, a bal oldali menüben találja a súgót.
Margit: emmargit@gmail.com
Egyéb elfoglaltságaim miatt átmenetileg nem tudok a levelezésemre kellő időt fordítani. A problémákat, kérdéseket inkább a fórumban kérem feltenni, ahol többen is segítséget tudnak nyújtani, mert nem ígérem, hogy belátható időn belül válaszolni tudok az e-mail-ekre. Elnézést: Margit