Többek kérésére nyílik ez az új topik, amiben a sütéseinket tudjuk megmutatni és megbeszélni. Ez mostanáig az általánosban zajlott, remélem ez a "kiválás" nem fog senkinek bonyodalmat okozni. Én azért úgy gondolom, hogy, ha valaki ott - vagy ott is - szeretné megmutatni amit készített, annak a továbbiakban sem lesz akadálya vagy ellenzője.
További jó sütögetést kívánok mindenkiek, üdvözlettel, Margit
paariza a tvn.hu is van fenn kép a tésztámról ,csak mikor felakasztod a száritó alá tegyél egy teritőt mert ha lehullik fel lehessen szedni ,ha nagyon meleg van akkor lepereg a tészta mikor kiszárad ,ezért nem szoktam teljesen száradásig fenn hagyni
Bezsa,de édes kis unokád van!Gyönyörű csöppség.:)A csigád is nagyon guszta.
Iza,sok szépséget készítettél,de megvallom őszintén,hogy a halas tésztás képednél az üveged tetszik a legjobban,teljesen beleszerettem,imádom az ilyen különleges formákat.
Jól van Nelly, majd meglátod visszajön a kedved. Tudod idő kell ehhez.
Főleg ha örömmel veszik és megdicsérik.
Képzeld én ma pudingos csigát sütöttem. Amikor itt volt a nagy csiga láz, én valahogy ezt kihagytam. Tegnap eszembe jutott és ma megcsináltam. A kenyerem is kel már.
Képzeljétek kislányok, elkezdtem ismét sütögetni. Igaz, még csak a hokkaidó kalácsnál járok, de egyre jön elő a kedvem. A hét végén akkora sikere volt, hogy pillanatok alatt elfogyott. Másnap muszáj volt megismételnem, sőt, a kis menyem megkérdezte, hogy kapnak-e a hét végén ismét? De szeretnék nekik egy egészet megsütni, így viszont muszáj egyet magunknak is elkészíteni. Mivel elég ramaty időt jósolnak Szeged felé, így bőven lesz időm elszórakozni. Aztán jöhet a kenyér is majd. Ehhez nyanya tésztát csináltam már újévre, de a temetés miatt minden kedvem elszállt, így most ki kellett dobnom.... De ismét nekilátok. Aztán Limara croissant-ját fogom ismételni, mégpedig az expressz változatot, mert az nagy sikert aratott anno sonkás változatban. Ti azért látom, hozzátok a formát, ami nagyon helyes. Szoktam a blogokat is olvasgatni, és remélem, lassan majd újra én is teszek fel képeket a friss eredményeimről. Kartikát én is nagy-nagy szeretettel üdvözlöm!!!
Nagyon kedves Tőled, hogy máris irtál tésztareceptet! Köszönöm!
Voltam az oldaladon, és megcsodáltam! Nagyon szép, és finomak a receptek is. Köszönöm a nekem szóló receptet, és a kedvességedet. Majd megpróbálok ott is irni.
Durum lisztet még nem használtam, de kész durum tésztát már főztünk. A halastészta recepted nagyon jól hangzik, finomnak tűnik, és a hozzávalókat is szeretem. Rövidesen elkészítem.
Ma fánkot sütöttem ebédre, és házi baracklekvárral ettük.
Vacsorára lepcsánka volt. ( reszelt krumpliból készült lángos féle)
Limaránál olvastam a csigatészta készítésről, és tegnap ki is próbáltam egy kis tésztával. Nagy élmény volt készíteni. Bár az én csigakészítő pálcámmal inkább ludgége készülhetne, olyan vastag. Hurkapálcával már teljesen elfogadható csigákat gyártottam.
Olvastam a kutyusodról az oldaladon, és megkönnyeztem. Nekünk két kutyusunk ért meg agg-kort, és bizony azóta sem felejtettük el őket.
Szia Viki!
Nagyon aranyos vagy, hogy megosztottad velünk a Zsuzsa féle paprika nevét, tulajdonságait. Köszönöm! Borzasztó, hogy milyen kár ért Benneteket. Remélem, személyi sérülés nem volt.
Kedves Látogatók! Sajnálattal arra jutottam, hogy átállítottam a társalgót, így most csak regisztrációval és belépve lehet ide is írni. Üdv, Margit
Hangulatjelek
A linkek új ablakban nyílnak. A kívánt vigyorik jobb klikkel másolhatók a hozzászólásba. Aki nem Internet Explorert használ, a bal oldali menüben találja a súgót.
Margit: emmargit@gmail.com
Egyéb elfoglaltságaim miatt átmenetileg nem tudok a levelezésemre kellő időt fordítani. A problémákat, kérdéseket inkább a fórumban kérem feltenni, ahol többen is segítséget tudnak nyújtani, mert nem ígérem, hogy belátható időn belül válaszolni tudok az e-mail-ekre. Elnézést: Margit