Tormahabbal töltött füstölt-főtt karaj, snidlinges majonézmártással - Jégkása
2006.03.18. 23:34
Tormahabbal töltött füstölt-főtt karaj, snidlinges majonézmártással
Hozzávalók:
3 dl habtejszín 2 csomag habfixáló 4 evőkanál ecetes torma 12 szelet vékony füstölt-főtt karaj 1 csokor snidling 2,5 dl Globus majonéz egy piros kaliforniai paprika fele fél csokor petrezselyem
Elkészítés módja:
A hűtőben jól lehűtött tejszínt, a habfixáló hozzáadásával, kemény habbá verjük, majd lazán belekeverjük az ecetes tormát. A karajszeleteket egymás mellé fektetjük, majd habzsákkal ujjnyi vastag tormahabcsíkot nyomunk mindegyik szélére, és szorosan feltekerjük. A mártáshoz az apróra vágott snidlinget összekeverjük a majonézzel, és jól behűtjük, majd tálaláskor a tányérra fektetett, és a paprikával, petrezselyemmel feldíszített tekercseket meglocsoljuk vele.
|