Zöldfűszeres sajtsaláta - Jégkása
2006.03.18. 23:35
Zöldfűszeres sajtsaláta
Hozzávalók:
12 dkg trappista sajt 12 dkg füstölt karaván sajt 12 dkg ementáli sajt 45 dkg jonatán alma 1 csokor zöldhagyma Só, őrölt bors 2 szál friss rozmaring 1 csokor petrezselyem zöld 1 evőkanál Globus dijoni mustár 3 dl Globus majonéz Friss péksütemény
Elkészítés módja:
A sajtokat és a jonatán almát héjastól kicsi, egyenletes kockákra vágjuk, majd keverőedénybe tesszük, és rászórjuk a felszeletelt zöldhagymát. Sóval, borssal, az apróra vágott rozmaringgal, és petrezselyemmel fűszerezzük. A majonézt a dijoni mustárral simára keverjük, majd tálaláskor a fűszeres sajtsalátát tányérra halmozzuk, meglocsoljuk a majonézmártással, és zöldfűszerekkel díszítjük. Friss pékáruval kínáljuk
|