VATTA sutemeny - Ildiko
2006.05.27. 00:30
VATTA sutemeny
Teszta:6db tojasfeherje,21dkg cukor,6db tojassargaja,3 zacsko Puncspuding,1 Vaniliapuding,
Kremhez:1 Ramavaj, 20dkg porcukor, 3db tojassargaja, 1/2 dl Rum.
Tetejere: 3tojasfeherje,28dkg cukor, csokidara v.mas is jo a disziteshez ha nem olvad el.
Teszta:6db tojasfeherjet 21dkg porcukorral gozfelett kemenyre verunk, majd hozzakaverjuk a 6db tojassargajat, a 3db Puncspudingport es a vanilia pudingport.AZONNAL sutjuk nem forro sutoben.
Krem: 1Rama vajat 20dkg porcukorral jol kikeverunk. Hozzakeverunk 3db tojassargajat es 1/2 dl Rumot, majd a kettevagott kihult tesztara kenjuk.
Tetejere:3db tojasfeherjet 28dkg cukorral gozfelett kemeny habbaverunk es a teszta tetejere kenjuk, mejd csokidaraval vagy mas "etwasszal"diszitjuk.Erdekes suti a szine vegett is es hogy nem kell bele liszt.
Remelem izleni fog valakinek.Fotom nincs rola mert regebben keszitettem.
|