Répatorta - Masala
2006.06.15. 00:00
Répatorta:
3odkg barnacukor, 2dl olaj--ezt jól kikeverni,egyenként hozzáadunk 4 tojást és 3-4 percig keverjük. 13dkg telj.kiőrl.lisztet és 15dkg sima lisztet,1cs vaníliáscukorral,1/2cs. sütőporral,pici sóval,1kk.fahéjjal,1narancs reszelt héjával, 38dkg/nem tévedés/reszelt sérgarépával,1odkg összevagdalt dióval,3-5ek.mazsolával hozzáadjuk a tojásos keverékhez.Egy 26cm-es tortaformába öntjük,amit előtte kikenünk marg. és kilisztezünk. Előmelegített sütőben,közepes lánggal kb. 1 órán át/ill. tűpróbáig/sütjük. Légkev. sütő 165fok.
Sose felejtsd el kihűteni,mielőtt ráteszed a sajtkrémet!
15dkg nem ízesített v. tejszínes sajtkrém, 12dkg vaj v. marg., 25dkg porcukor, 1kisk. vaníliáscukor
A sajtkrém helyett én tettem már rá keserűcsok. öntetet,sőt volt,hogy semmi sem volt rajta,úgy fogyott el.
|