Giovanni saláta - Zsanna
2006.07.11. 10:32
Giovanni saláta:
Hozzávalók: 1 cs durumlisztből készült orsótészta, al dente főzve, kb. 20 dkg sonkaszerű felvágott vékony csíkokra metélve, 1 dobozos szeletelt gombakonzerv, 1 tubus majonéz, 1 nagypoharas tejföl, ízlés szerint esetleg kis mustár. Mindezeket jól összekeverjük, tálra tesszük, a tetejére kecsapot teszünk, reszelt sajttal borítjuk, paradicsomkarikákkal díszítjük. Jól behűtve fogyasszuk.
Nagyon finom lett! Én még annyit változtattam rajta, hogy a polcon árválkodó kukoricakonzervet is beleborítottam, ami csak a javára vált. Biztosan lehet "lájtosítani" joghurttal, v. kefírrel, esetleg a majonézt kiváltani valami kevésbé kalóriadús anyaggal.
|